Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    27. Lipanj 2018. 16:21

Kani07

Ptičica

Bila na pregledu. U 7 dana smo od 2mm dosli do punog centimetra! Sve je u redu, dobih i trudnicku. Nemogu vam opisat koliko sam sretna i zahvalna. Narucena sam opet za 10 dana zbog ciste i cak mi je receno da ce me tad najvjerojatnije pustit na more 😊

P.s. za neke buduce trudnice koje budu na netu trazile odgovore na neka pitanja.. od jucer me cicke bole simbolicno, a trudnoca je super! Nema straha, samo hrabro! 😍😘

Drago mi je Pticice da je ok sve,bravo za bebaca😀

Hvala vam svima. Toliko sam presretna 😁
    Koliko god mi znaci i olaksa kad se pojadam ovdje vama, toliko znaci i kad objavim sretnu vijest. 😘

truskawka
    27. Lipanj 2018. 16:21

iamhappy

truskawka

iamhappy

truskawka

IVF poliklinika u Babonicevoj 121 radi sve te testove i cijene su mislim da iste kao i svagdje i mislim da se moze i na rate.

tnx. zvat ću da provjerim.

Np. Evo ti broj+38514678600 rade od 8 do 14 svaki radni dan. Ali javljaju se i poslije radnog vremena ovisi ko je dezuran pa ak se javi dr onda on mozda nece znati tocne cifre i sve to pa ce ti reci da nazoves u radno vrijeme da dobis sestre. Ja ih vec imam na brzom biranju kolko ih zovem stalno 🤣🤣

hahahahaha, zvat cu sutra.:-) hvala ti., možda i meni budu na brzom. :-)
    nisam pitala, da li netko možda ima miom, meni je rekao da mi raste, imam ga vec skoro god.dana, ali nije ni blizu bebe, tako da nema straha, i sad me zanima da li se i njega makne kod poroda.
    ja sam operirala kraljeznicu prije 2 godine pa mislim da cu zbog toga morati na carski.

Hehe meni su oni super. Kod njih vodim trudnocu i bila sam kod njih na ivf postupku-prvom i srecom uspjesnom. I kad si kod njih mozes ih uvijek dobiti jedino o cjenama samo sestre znaju tocno kolko sam skuzila.
    Za miom ne znam. 

❤N i V💙

Salatica9192
    27. Lipanj 2018. 16:22

Cure, hvala na odgovorima :) Ipak sam nazvala ordinaciju i objasnila, sestra mi je odgovorila da zbog kolposkopije i hpv urednih testova komotno mogu papu imati za godinu dana, u januaru 2019, poslije poroda i da ga zato doktor nije radio.
    A za briseve kao ako pokaze neke bakterije da su prisutne, ide se dalje na ta tri ciljana brisa, a ako pokaze da je sterilno sve, nemoguce da ima bilo kakvih, tako nesto mi isprica xD Mozda je i kod tebe tako Ptica bilo :)
    Pticica, 
    super :)))) Odlicno napredovanje bebaca :) Neka ss nastavi tako :) 

Ptičica
    27. Lipanj 2018. 16:23

Tamsi

Dall znate ako ista krvna grupa mene i partnera ima neke veze sa bebom? ☺
    Meni je ovih par dana dobro. Cicke me bole, leđa i ponelad me zigne i tjt.. i nemam apetita neog posebno, samo mi se pije sok od ananasa sto mi se nikad nije pio 😂 a moj decko ga obožava

Ista krvna grupa (ukoliko je A ili B) znaci da je 75% vjerojatnost da ce je imat i bejbe. Ako je 0, bejbe ce isto bit 0. Jedino je bitno ako je Rh faktor razlicit izmedu mame i bebe. U prijevodu, ako si ti negativna, na porodu ces dobit jednu inekciju i to je to 😉

Timi95
    27. Lipanj 2018. 16:26

Ja sam 0 pozitiv i decko je hh onda ce i beba valjda imat 0 😁 mislila sam da to ima neke veze da ce bit probleme, al ocito je sve super.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Ptičica
    27. Lipanj 2018. 16:29

Tamsi

Ja sam 0 pozitiv i decko je hh onda ce i beba valjda imat 0 😁 mislila sam da to ima neke veze da ce bit probleme, al ocito je sve super.

Beba ce ti bit 100 % 0. Gen za krvnu grupu 0 je recesivan sto znaci da je i tvoj i muzev genotip 00 (2 gena, od svakog roditelja po 1). 00×00 moze dati samo i iskljucivo 00 .
    Nikakve veze nema sa razvojem ploda, bas nikakve..mozes bit mirna 🤗

Timi95
    27. Lipanj 2018. 16:30

Drago mi je to cuti hehe super 😊 mirnija sam

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

tata_me_zove_zlato
    27. Lipanj 2018. 16:36

Cure, koliko vi tipkateeee... 😁👌 Svim novima dobrodoslicu i urednu trudnocu zelim. 
    Pitali ste za merenja u 12oj nedelji. Kod nas se to zove Dabl test i meni je oba puta bio dosta visok rizik,imala sam 19 i 21god.Posle toga mi je vadjena plodova voda,amniocenteza, i ja sam rodila dve savrseno zdrave bebe. 

url=https://lilypie.com]

Ana89
    27. Lipanj 2018. 16:38

Ptičica

Tamsi

Beba ce ti bit 100 % 0. Gen za krvnu grupu 0 je recesivan sto znaci da je i tvoj i muzev genotip 00 (2 gena, od svakog roditelja po 1). 00×00 moze dati samo i iskljucivo 00 .
    Nikakve veze nema sa razvojem ploda, bas nikakve..mozes bit mirna 🤗

Ja sam npr 0 neg, moj dragi A ili B pozitivan. Mene će bockati još za taj coombsov test, antitijela čini mi se još par puta. Injekciju ću dobit ako dijete bude pozitivna krvna grupa na kraju., Koja god da ispadne.

url=https://daisypath.com]

tata_me_zove_zlato
    27. Lipanj 2018. 16:53

Ja sam isto A-, a muz A+. Bas danas sam podigla rezultate antitela, nisu prisutna i receno mi da dodjem u 28oj nedelji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.