Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    27. Lipanj 2018. 15:35

Meni su odmah na prvom pregledu napravili papu jer je taman proslo malo vise od godine kad sam ga zadnji put radila

AllieH
    27. Lipanj 2018. 15:41

Pticaselicazgst

Meni je radio i papu i briseve, sve je u redu. Pa šta nisu cervikalni brisevi na klamidiju,ureaplazmu itd.. Ja sam dobila nalaze za to. 😕

I ja isto. 🤷‍♀️

Luka ❤

Salatica9192
    27. Lipanj 2018. 15:41

Ana,
    i ja ne bih mislila o tom, da nemam ranicu koja je cak izmijenjena malo, papa uredan, ali kolposkolija to nesto pokazala, radila je u januaru, i da me ne dira za biopsiju, mlada sam i ono lici na protutnjalu upalu, uzme mi HPV briseve, i dodje da sam negativna na sve tipove i ono nista dalje oko nje... ali ne da mi mira da je pisalo da papu ponovim za 6 mjeseci (upala bila neka i zbog ranice), trudnoca, hormoni divljaju, ali joj gdje cu da me opet otvara, veci problem napraviti neki zbog tog :/
    Ptica,
    ja sam 2014 zadnji put radila briseve, i radila cervikalni, vaginalni i ciljane na Mikroplazmu, Ureaplazmu i Hlamidiju, i sjetim se to danas i malo po netu potrazim, kada stvarno, obicni cervikalni bris otkriva npr Eserihiju, Enterokokus, nesto iz reda gljivica, ali ne i ovo troje...
    Zeznu me covjek pravo haha, pa sve sam mogla jednim potezom odraditi, jos spontani, ranica, crp i leukociti poviseni :O i onda ono nemoj biti sam svoj doktor hahaha  :D

Ptičica
    27. Lipanj 2018. 15:48

Bila na pregledu. U 7 dana smo od 2mm dosli do punog centimetra! Sve je u redu, dobih i trudnicku. Nemogu vam opisat koliko sam sretna i zahvalna. Narucena sam opet za 10 dana zbog ciste i cak mi je receno da ce me tad najvjerojatnije pustit na more 😊

P.s. za neke buduce trudnice koje budu na netu trazile odgovore na neka pitanja.. od jucer me cicke bole simbolicno, a trudnoca je super! Nema straha, samo hrabro! 😍😘

Pticaselicazgst
    27. Lipanj 2018. 15:54

Salatice moram priznat da mi bas nije jasan vas sustav.  😕 nekako mi se čini normalnim da je to svugdje isto.  Napravi što moraš deff tako da si mirna 😊

Ptičice super za pregled 🤗🤗 samo ostani j dalje tako pozitivna i bit će sve u redu.  😍a onda uskoro i kupanac, taman će more opet ugrijat 😊

Mina93
    27. Lipanj 2018. 16:00

Salatica9192

Cure, a da li ste vi radile briseve i papu i da li planirate?
    Ja nesto gledam, meni je sinoc ginekolog uzeo cervikalni i vaginalni bris samo… Papu nije (ne znam sto se sama ne sjeti da kazem, jer zbog ranice bih trebala bas sad ponoviti), i nema ciljanih briseva (Mikroplazma, Ureaplazma i Hlamidija), a oni su najbitniji, mislim da mogu neku dramu da naprave… A nisam rada da opet me cacka dole bez neke bas bas potrebe (meni je bas bolno to uvijek plus sad taj polip cervikalni, nije bas za cackanje)…

Mene ie na prvom pregledu pitao za papu rekla sam da sam radila u 9mj tako da mi nista nije radio imam samo uzv na pregledu uvijek 😊

Bruna92
    27. Lipanj 2018. 16:07

Pticice, super za pregled 😊 
    Mene su cicke odmah pocele uzasno bolit, potpuno drugacije od pms boli.. po tome sam i skuzila da mi je nesto drugacije hehe ali su me oko 12, 13 tjedna prestale boliti a ostale su samo ultra osjetljive bradavice.. kako sve razlicito reagiramo 😊

• iamhappy
    27. Lipanj 2018. 16:10

truskawka

iamhappy

truskawka

IVF poliklinika u Babonicevoj 121 radi sve te testove i cijene su mislim da iste kao i svagdje i mislim da se moze i na rate.

tnx. zvat ću da provjerim.

Np. Evo ti broj+38514678600 rade od 8 do 14 svaki radni dan. Ali javljaju se i poslije radnog vremena ovisi ko je dezuran pa ak se javi dr onda on mozda nece znati tocne cifre i sve to pa ce ti reci da nazoves u radno vrijeme da dobis sestre. Ja ih vec imam na brzom biranju kolko ih zovem stalno 🤣🤣

hahahahaha, zvat cu sutra.:-) hvala ti., možda i meni budu na brzom. :-)
    nisam pitala, da li netko možda ima miom, meni je rekao da mi raste, imam ga vec skoro god.dana, ali nije ni blizu bebe, tako da nema straha, i sad me zanima da li se i njega makne kod poroda. 
    ja sam operirala kraljeznicu prije 2 godine pa mislim da cu zbog toga morati na carski. 

• Kani07
    27. Lipanj 2018. 16:16

Ptičica

Bila na pregledu. U 7 dana smo od 2mm dosli do punog centimetra! Sve je u redu, dobih i trudnicku. Nemogu vam opisat koliko sam sretna i zahvalna. Narucena sam opet za 10 dana zbog ciste i cak mi je receno da ce me tad najvjerojatnije pustit na more 😊

P.s. za neke buduce trudnice koje budu na netu trazile odgovore na neka pitanja.. od jucer me cicke bole simbolicno, a trudnoca je super! Nema straha, samo hrabro! 😍😘

Drago mi je Pticice da je ok sve,bravo za bebaca😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

Timi95
    27. Lipanj 2018. 16:20

Dall znate ako ista krvna grupa mene i partnera ima neke veze sa bebom? ☺
    Meni je ovih par dana dobro. Cicke me bole, leđa i ponelad me zigne i tjt.. i nemam apetita neog posebno, samo mi se pije sok od ananasa sto mi se nikad nije pio 😂 a moj decko ga obožava

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.