Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    25. Lipanj 2018. 14:05

blizanci su mi tako fora. sa mnom u srednju su išle dvije jednojajčane blizanke. jedno je sestrinska povezanost, ali blizanačka je još i veća. htjela sam si uvijek dvije curice blizanke, ali ni dragi ni ja nemamo blizance u obitelji, tako da od toga vjerojatno ništa 😂

inače, neki dan sam sanjala da s mamom kupujem rozu odjeću. a beba je po prvom uzv dečko, tako da je možda istinita ta teorija o sanjanju suprotnog spola 😊

Pticaselica, drago mi je da ste ti i curica dobro 😘

Salatica9192
    25. Lipanj 2018. 14:12

Mina93, 
    ja osjecam vec cca 7 dana. Iznenadilo me bas sto tako rano, ali tu su :) I sve su cesci i ono "jaci" , ali svs jos uvijek ravno mjehurucima. Po meni se ovo ne moze pobrkati sa probavom, za mene su to dva razlicita pojma xD Kad crijeva krce ili gasovi i ovo :D
    Ali koliko god uzivam kad osjetim, nuspojava ranog ovako, ono znm ne osjetiti ako ne lezim cijeli dan, pa se istripam da li je ok sve??  Onda legnem i osluskujem dok ne osjetim hahaha. 

Ana89
    25. Lipanj 2018. 14:29

Salatica9192

Mina93,
    ja osjecam vec cca 7 dana. Iznenadilo me bas sto tako rano, ali tu su :) I sve su cesci i ono "jaci" , ali svs jos uvijek ravno mjehurucima. Po meni se ovo ne moze pobrkati sa probavom, za mene su to dva razlicita pojma xD Kad crijeva krce ili gasovi i ovo :D
    Ali koliko god uzivam kad osjetim, nuspojava ranog ovako, ono znm ne osjetiti ako ne lezim cijeli dan, pa se istripam da li je ok sve?? Onda legnem i osluskujem dok ne osjetim hahaha.

Kako smo krenuli ja ću to osjetiti na kapaljku. Negdje sam čitala da prvorotkinje tek oko 20. - og tjedna osjete konkretne pokrete, ove vibracije da ne razlikujemo od običnih grčeva jer nemamo iskustva još. Kakogod bilo, jednom sam ih osjetila, za druge pute nisam sigurna.
    Vezano uz bapska vjerovanja, ja sam sanjala curicu. To znači da bude dečko ili? Haha. Kad bi vjerovale u to 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    25. Lipanj 2018. 14:32

Skuzila sam da se ova tema krivo zove 😤 Trebala bi se zvati Zimske bebe 2018/2019. Bas me bode u oci vec dugo 😂

Luka ❤

_svjesna
    25. Lipanj 2018. 14:32

Nije mi jasno kako je moja frendica na 4D ultrazvuku sa nepunih 13 tjedana saznala da nosi musko.. vidim vecina vas ni sa 16 tjedana ne zna spol bebe. Ja ne mogu da vjerujem da su kod nje vidjeli tak rano...

Ana89
    25. Lipanj 2018. 14:41

_svjesna

Nije mi jasno kako je moja frendica na 4D ultrazvuku sa nepunih 13 tjedana saznala da nosi musko.. vidim vecina vas ni sa 16 tjedana ne zna spol bebe. Ja ne mogu da vjerujem da su kod nje vidjeli tak rano…

Ja sam sa 12 tjedana bila na 4D, ništa nisu vidjeli. Rekli su slijedeći put. Bit će to 17+ nešto. Međutim čitam da nekima ni onda nije očitalo spol. Nadam se da moja beba neće biti sramežljiva 😊

url=https://daisypath.com]

Vana11
    25. Lipanj 2018. 14:42

Mislim da i ja osjetim bebu vec nekih tjedan dana, sto mislim da je moguce jer je dr rekla da je posteljica straga.
    A spol nismo uspjeli vidjeti iako je bilo 17+2 vec...ali to ovisi o kvaliteti UZV-a i kako se beba namjesti...

AllieH
    25. Lipanj 2018. 14:43

Frendica je saznala sa 12tt na obicnom uzv kod soc. gin. da nosi decka. Ali on se super namjestio pa je imala srece 😁

Luka ❤

truskawka
    25. Lipanj 2018. 14:49

Barbiemama ni ja ni muz nemamo nikog u obitelji s blizancima, a blizanci ti idu po maminoj strani vecinom svaka druga generacija..eh ali nasi su iz epruvete 😅😅 
    Ana hehe mogao bi onda bit decko ak je za vjerovati u babske price 😋
    Svjesna ja ne kuzim kako neki vec sa 10tjedana znaju spol, mislim postoji ona mala izbocina i onda se gleda pod kojim kutem tocno stoji i po tome se zna sta ce biti..ali opet moze se fulat..eto mojoj mami su za mene jos u 7mj trudnoce rekli da sam decko tak da..a ja jos nisam ni pitala za spol i ne znam ni dal budem..htjela bi da bude iznenadenje ali opet znatizelja me puca pogotovo nakon takvih snova..a vec sam dva puta sanjala isto 😊

❤N i V💙

Blaza26
    25. Lipanj 2018. 14:52

AllieH

Skuzila sam da se ova tema krivo zove 😤 Trebala bi se zvati Zimske bebe 2018/2019. Bas me bode u oci vec dugo 😂

To i mene bode 😂😂😂😂😂 Nekako se osjecam izostavljenom 😆😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.