Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    25. Lipanj 2018. 10:02

Pticaselicazgst

Cure hvala vam od ❤. Divne ste 🤗 ležim i mirujem, ovo i dalje pomalo ide.
    Miranda rekao mi je zadnji put da mi je posteljica straga i da ta smedarenja mogu biti od mali milijun razloga i da se ne brinem. Kad sam mu rekla da sam zadnji put išla N hitnu radi toga on je rekao da nema potrebe jer nema svježe krvi i bolova. Vidit ću kako će se dalje razvijat. Za sad me ništa ne boli. Urinokultura je sterilna, sutra idem po nalaze od briseva.

Allie zao mi je da su ljudi skuzili prije nego si mislila objaviti. Ljudi su bas zabadala i sve moraju znati. 😤

Sad samo polako onda. Miruj koliko god možeš. Ja sam si skuhala šalicu kamilice da malo zalije probavu smirenjem 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    25. Lipanj 2018. 10:02

Pticaselicazgst

Cure hvala vam od ❤. Divne ste 🤗 ležim i mirujem, ovo i dalje pomalo ide.
    Miranda rekao mi je zadnji put da mi je posteljica straga i da ta smedarenja mogu biti od mali milijun razloga i da se ne brinem. Kad sam mu rekla da sam zadnji put išla N hitnu radi toga on je rekao da nema potrebe jer nema svježe krvi i bolova. Vidit ću kako će se dalje razvijat. Za sad me ništa ne boli. Urinokultura je sterilna, sutra idem po nalaze od briseva.

Allie zao mi je da su ljudi skuzili prije nego si mislila objaviti. Ljudi su bas zabadala i sve moraju znati. 😤

A da, dr uglavnom ne trzaju na smedarenja jer je to skoro normalna pojava danas. 
    Miruj i javi kakva je situacija 😘❤️

Salatica9192
    25. Lipanj 2018. 10:06

Barbie, 
    uzivaj za sve nas koji smo daleko od mora ili ne mozemo tamo :)))
    Ptica, 
    ako ti je doktor tako objasnio, to je to onda, sve dok nema svjeze ili bolova ne trci na hitnu.
    Ja inace vise ne znam da li mene boli ili da li ja umisljam da me boli ili sta hahahaha :D Da li sad previse osluskujem xD Uglavom do petka cu prelezati vecinu :) Razmisljam da pocnem ponovo Outlander ili Game of Thrones :D Ili u knjizaru kada budem isla po nalaze, po dobru knjigu. Uglavnom dosta rada kod tate i dosta sopingovanja/hodanja ko izluda (a treba plata leci hahah) :) 

Ptičica
    25. Lipanj 2018. 10:24

Koja hrana izaziva takvu nadutost? Jucer sam bas jela odlicno- purece polpete pecene u plehu bez ulja, juha od tikvica, riza na maslu..bas zbog tih grceva. Ili je to od utrogestana? Ili oboje?! 🤔 suhe sljive ne mogu ni pogledat 😰🤢
    I cula sam da biljne cajeve nebi trebalo piti. Sta je s kamilicom?
    Ptico, samo ti opusteno i odmaraj 😘

du1988
    25. Lipanj 2018. 10:33

Samo da se javim i pozdravim, citam vas i pratim svaki dan 🤗 kod mene dosta mirno zadnjih dana, usudila sam se prosetati malo i sve je bilo ok. Busa navecer bude bas izrazena/napuhana. Ovak sve ok, daleko mi je taj 11.7., pogotovo jer sam bila s 8+6 pa ce biti punih 12. Nekako mi to dugo 😂

Ana89
    25. Lipanj 2018. 10:34

Ptičica

Koja hrana izaziva takvu nadutost? Jucer sam bas jela odlicno- purece polpete pecene u plehu bez ulja, juha od tikvica, riza na maslu..bas zbog tih grceva. Ili je to od utrogestana? Ili oboje?! 🤔 suhe sljive ne mogu ni pogledat 😰🤢
    I cula sam da biljne cajeve nebi trebalo piti. Sta je s kamilicom?
    Ptico, samo ti opusteno i odmaraj 😘

Ja ne znam. Možda moramo paziti količine ili što. Ja samo znam da ću odsad izbjegavati mliječno jer mi je inače slabo probavljivo. A danas jesti ful lagano. Kamilicu sam popila, mislim da nju i mentu smijemo.

url=https://daisypath.com]

Miranda
    25. Lipanj 2018. 10:48

Pticice utrogestan te zeza isto, s njim ide i nadutost. Hrana moze ovisiti induvidualno ali slano, masno, zacinjeno ne pomaze. 

Kamilica je ok, i lipa, menta, brusnica, sipak, dumbir. Znam da su kadulja i persin zabranjeni, i s cajevima s teinom treba paziti i svim onim aktivnim (za ciscenje, za kojesta...). 

tata_me_zove_zlato
    25. Lipanj 2018. 11:36

Barbie, srecan put sutraa!! Taman da napunis baterije i spremna zimu docekas puna energije 😊Ja sam dva dana pred put u Grcku videla svoj plusic. Bila sam u hladu, citala, slusala talase i samo jednom se okupala jer sam ranije bila plivacica i morala sam da me mine zelja. Procenila sam da je temp mora bila visa taj dan i usla sam. Tako da je moja tadasnja mrvica iskusila slanu vodu sa nepune 4 nedelje u mom stomaku. Mi smo inace od juce zvsnicno postali fetus ☺️❤️

barbiemama
    25. Lipanj 2018. 11:38

hvala vam cure 😘 pošaljem vam koju sliku 😊

pepe1907
    25. Lipanj 2018. 11:43

blaza.14b

Jutro cure 😘
    Imate li kakav savjet za ublazavanje prehlade?
    Znaci nos mi uzasno curi,zacepljen,osjecam se jadno,cim je malo zahladilo odmah sam pokupila 😖😖😖😖
    Neka me hunjavica muci,strah me je kihat,zato sto sam prosli put kad sam bila prehladena prokrvarila od silnog naprezanja. Valjda se hematom pokrenuo 😭
    Bas me je panika uhvatila. Bilo kakav savjet molim vas 😖😘

ja sam takva bila 10ak dana i dr.me poslala da vadim krv i dobila klavocin i tek je onda prestalo..mislim da sam bila 7 tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.