Cure moje, mene jucer i danas navecer uhvate kao blagi menstrualni bolovi… Nije mi to do sada bilo pa sam malo zabrinuta… Nema nikakvog smedarenja ni krvi ali me zna grciti… Kontrola mi je u cetvrtak… Ne znam jel bi se trebala zabrinut ili sta.. nemam pojma, malo me strah jer dosad nisam imala nikakvih takvih tegoba ☹️
meni je tako vec mislim 3 dana..bas dolje nisko ispod pupka..i sad ko da se beba premjestila sa desne na lijevu stranu...jako me zateze..ko.da me grc ulovio i ne pusta...jos me glava danas boli popila sam lupocet i nadam se da ce se i ovo umirit..bas cudan osjecaj i trbuh mi je dolje napet i tvrd..ne znam jel to mora tako bit..a mg nisam dugo pila 🤔
Cure moje, mene jucer i danas navecer uhvate kao blagi menstrualni bolovi… Nije mi to do sada bilo pa sam malo zabrinuta… Nema nikakvog smedarenja ni krvi ali me zna grciti… Kontrola mi je u cetvrtak… Ne znam jel bi se trebala zabrinut ili sta.. nemam pojma, malo me strah jer dosad nisam imala nikakvih takvih tegoba ☹️
meni je tako vec mislim 3 dana..bas dolje nisko ispod pupka..i sad ko da se beba premjestila sa desne na lijevu stranu…jako me zateze..ko.da me grc ulovio i ne pusta…jos me glava danas boli popila sam lupocet i nadam se da ce se i ovo umirit..bas cudan osjecaj i trbuh mi je dolje napet i tvrd..ne znam jel to mora tako bit..a mg nisam dugo pila 🤔
Meni je još najgore kad me uhvate probavni grčevi koji rezultiraju samo vjetrom... Uff.. osim što me uplaše i bole. Svakih tri- četiri dana se dogode, ili očito kad pojedem nešto krivo.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
meni je tako vec mislim 3 dana..bas dolje nisko ispod pupka..i sad ko da se beba premjestila sa desne na lijevu stranu…jako me zateze..ko.da me grc ulovio i ne pusta…jos me glava danas boli popila sam lupocet i nadam se da ce se i ovo umirit..bas cudan osjecaj i trbuh mi je dolje napet i tvrd..ne znam jel to mora tako bit..a mg nisam dugo pila 🤔
Meni je još najgore kad me uhvate probavni grčevi koji rezultiraju samo vjetrom… Uff.. osim što me uplaše i bole. Svakih tri- četiri dana se dogode, ili očito kad pojedem nešto krivo.
Ja ih upravo imam. Bas sam neki dan pisala kako me prosao onaj stresni osjecaj evo-sad-cu-dobit, i uhvati me ima 2 sata. Bas sam se prepala. Maloprije su poceli vjetrovi pa sam se umirila-probava je 🙄🤭
Meni je još najgore kad me uhvate probavni grčevi koji rezultiraju samo vjetrom… Uff.. osim što me uplaše i bole. Svakih tri- četiri dana se dogode, ili očito kad pojedem nešto krivo.
Ja ih upravo imam. Bas sam neki dan pisala kako me prosao onaj stresni osjecaj evo-sad-cu-dobit, i uhvati me ima 2 sata. Bas sam se prepala. Maloprije su poceli vjetrovi pa sam se umirila-probava je 🙄🤭
Također. Samo da dobijem te vjetrove sa mi olakša. ,😀😆
Meni je jos uvijek u glavi da sam tamo 12 tt.
Jos malo i ulazim u 15.
Jucer ocistila cijeli kat i normlano da me kasnije zatezalo. Za dva dana svatovi,jupi. Napeta sam ko puska i bijesna uzasno. Ne znam zasto. Osjecam zatezanje nize pupka i danas je bilo boli/grca. Vise zbog stolice ne mogu razlikovati. Muku mucim.
Ima koja kakav savjet da pomaze?
Cure please help. Od sinoć imam smeđi iscjedak. Nije obilan ali ga ima. Šta da radim? Uzimam utrogestane, ne boli me trbuh. Mislim da sam se preforsirala za vikend pa da mi je od toga ali opet nisam sigurna. 😢
Miranda koliko krvi treba vremena da postane smeđa ti stara krv? Pokušavam otkriti što sam krivo Napravila. 🤢
Sta nam je sa tim pms grcevima, bolovima :O Samo da dodje petak, ako ne budem otvorena, ne vidi nista na uzv, onda su bezazleni ti, i ne spominjem ih vise, ali kad se ja nacita svega sinoc :( nemojte citati po netu xD
Ptica, da nije od utrogestana? Postoji li taj scenario, kako ipak stavljas dole? Tebi je skoro bila kontrola?
Salatice sumnjam da je od utrogestana. 😕 stavljam vaginalno, kontrola je bila prije tjedan dana i sve je bilo ok. Samo je rekao da mirujem isto radi iscjedka, koji je tada bio znatno manji u odnosu na ovo sada. I nije mi se javio zadnjih par dana sve do sinoć.
Za grčeve probajte pojačati unos magnezija. I više odmarate. 🤗
Aha, a vjerujem da je nista zabrinjavajuce. Do sad nam iskustvo kaze da smedjarenje nije opasno, a zasto se stvori, zasto nam kida zivce, nikad niko ne otkrije (osim ko ima hematom, a ti nemas). Odmaraj, samo wc i krevet i sigurna sam prestace :)
Salatice sumnjam da je od utrogestana. 😕 stavljam vaginalno, kontrola je bila prije tjedan dana i sve je bilo ok. Samo je rekao da mirujem isto radi iscjedka, koji je tada bio znatno manji u odnosu na ovo sada. I nije mi se javio zadnjih par dana sve do sinoć.
Za grčeve probajte pojačati unos magnezija. I više odmarate. 🤗
Bit će ok, odmaraj se. Dok god nemaš jakih bolova u trbuhu bilo gdje sa iscjedkom, sve je ok.
Mene je sinoć jako grčio trbuh, Kad sam pustila značajne vjetrove prošlo je, ali me namučilo. Čitala sam da je to normalno, ali ne budem valjda još 5 mj. muku mučila s tim. Moram si nekako pomoći..izbaciti mliječno, šećere... Znam da nije vrijeme za dijetu, ali ako će mi to olakšati probavu...
Sortiraj odgovore
Najstariji