Ptico mozda sam i mogla ocekivati ali nisam 😁 Jos me muz prije 10 godina zezao da cemo imat blizance ali nisam nikad ozbiljno razmatrala tu mogucnost 😁 A i njega su na kraju iznenadili 😂
I meni je Eva Sofia bas lijepa kombinacija 😍
I isto mi je teze naci lijepo musko ime, zenskih je puno vise. Jao nama ako budu dva decka 😂
Bulbi hahah 😂 Lijepo mi je ime ali i mene bi asociralo 🙈🤐
Muž i ja smo se dogovorili za muško ime Elliott Luka, a ako bude curka onda Emily i još neko hrvatsko kratko ime. :D
Ptico mozda sam i mogla ocekivati ali nisam 😁 Jos me muz prije 10 godina zezao da cemo imat blizance ali nisam nikad ozbiljno razmatrala tu mogucnost 😁 A i njega su na kraju iznenadili 😂
I meni je Eva Sofia bas lijepa kombinacija 😍
I isto mi je teze naci lijepo musko ime, zenskih je puno vise. Jao nama ako budu dva decka 😂
Bulbi hahah 😂 Lijepo mi je ime ali i mene bi asociralo 🙈🤐
Hahah,drago mi je da me netko razumije😂😂😂🙈🙈🙈...
Slazem se za imena...zenskih toliko lijepih,a za muske je uvijek teze odabrat...pola onih koji se meni sviđaju muz je kom da su mu gejasta🙈😂...
Oko 2 smo se uspjeli slozit,al vidjet cemo jos do 12 mj😁....
i mom muzu su sva imena gejasta...i slazem se da ima puno veci izbor za curice! Meni su za muske vrh Jan, Jura i Ivor-sve je odbijeno po glatkom postupku...on zeli Dario 🙄🙄 😂😂
url=https://lilypie.com]
i mom muzu su sva imena gejasta…i slazem se da ima puno veci izbor za curice! Meni su za muske vrh Jan, Jura i Ivor-sve je odbijeno po glatkom postupku…on zeli Dario 🙄🙄 😂😂
Ja sam mislila da moj jedino tolko komplicira s komentarima🙈😂😂...meni su muska lijepa Leon i Fran...naravno dobila sam gore naveden kom🙈😂😂
Pozdrav cure evo citam šta pisete ali nikako da vam se pridruzim. Ja sam iz grupe potpomognuta oplodnja pa reko da se malo upoznam i sa vama curkama koje trebate roditi na zimu. Ugl.da skratim nakon dugogg dugogg pokusavanja i mi cekamo bebicuu 😍. Evo usla sam u 15tt osjecam se super mrva je na svakom uzvu sve veca i veca spol jos ne znamo al jedva cekamo da saznamo. Termin mi je za roditi 12.12.i za sada ide sve u najboljem redu.
😘😘Svima
Pikica, dobrodošla. meni je termin 11.12., blizu smo.
moj dragi je odjednom kao tradicionalan s imenima, a prije kad smo se zezali i razmišljali o imenima bio je sve samo ne tradicionalan. tako da sam otkrila nešto novo o njemu :D sad su mu sva ... "to je strano ime, to je ime za gejeve, to se čudno izgovara, nitko se tako ne zooove". imam osjećaj da bi najradije da se mali zove tipa Franjo (bez uvrede ak je nekome to lijepo ime :D). nek si sam rodi Franju, sin mi se ne bu zvao Franjo :P
i mom muzu su sva imena gejasta…i slazem se da ima puno veci izbor za curice! Meni su za muske vrh Jan, Jura i Ivor-sve je odbijeno po glatkom postupku…on zeli Dario 🙄🙄 😂😂
Ja sam mislila da moj jedino tolko komplicira s komentarima🙈😂😂…meni su muska lijepa Leon i Fran…naravno dobila sam gore naveden kom🙈😂😂
Mi se nismo toliko raspravljali oko imena. Ja tupim po Heleni ( po Heleni trojanskoj)već godinama da je morao prihvatiti, njemu se sviđalo Gaia, a i meni se sviđa jer je spiritualno ime planeta Zemlje. A za muško ime Vincent - njegova ideja mi se sviđa jer znači pobjednik, Mihael sam dodala jer je odlična kombinacija☺️☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pikica, dobrodošla. meni je termin 11.12., blizu smo.
moj dragi je odjednom kao tradicionalan s imenima, a prije kad smo se zezali i razmišljali o imenima bio je sve samo ne tradicionalan. tako da sam otkrila nešto novo o njemu :D sad su mu sva … "to je strano ime, to je ime za gejeve, to se čudno izgovara, nitko se tako ne zooove". imam osjećaj da bi najradije da se mali zove tipa Franjo (bez uvrede ak je nekome to lijepo ime :D). nek si sam rodi Franju, sin mi se ne bu zvao Franjo :P
😂😂😂moj je mene zajebavao kao mogo bi bit Franjo po 1.hr predsjedniku,a zna kolko sam alergicna na to zato me i prca tolko🙈😂😂😂
Pikica dobrodosla😊
Sortiraj odgovore
Najstariji