Bok svima! Prvo, čestitke svim novim mamicama na bebama 🎉🎊❤
Stvarno vas pokusavam pratiti, ali nemoguce mi je, pa da vam se javim malo, a poslije ću dalne čitat zaostatke.
Mi smo danas 2 tjedna stari, kako vrijeme letiiii 😊 Dok maleni spava, ja uglavnom nesto malo radim po kuci, oko robice, kuhanja i tako…ili ga gledam kak spava 😍 stvarno nemam potrebu biti na mobitelu ili laptopu.
Mi smo super, otpao mu je pupak, bila nam je patronazna, vagala ga, lijepo prikuplja kile, kupali smo ga, nije glasa pustio, bas je uzivao 🛁🛁
Po noći mi je isto super, budi se svaka 2-3-4 sata, ovisi kako kad, pojede i dalje spava, tako da i ja uspijem odspavati u međuvremenu pa je to ok.
Šaljemo pozdrave i puse 😙😙
Neka si se ti nama javila, pusti zaostatke tu i uzivaj s bebanom. I kada stignes, javi nam se. Drago mi je da je sve ok. ❤️😘
Nema kupanja dok pupak ne otpadne,a kasnije uglavnom prije vecernjeg spavanja 1 dnecno ili svaki drugi dan. Zavisi kak beba reagira na kupanje... ako ne voli necu ga muciti ako voli i uziva,onda ce imati kupku svaki dannecu si taj dio sad vec planirati... nešto i nek kliker bira
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nali, tvoji simptomi su mi utjeha! 😁 Čim znam da nisam jedina, odmah mi je sve ok 😉 Ma ja inače nisam paničar, ono jučer me baš prepalo al eto očito opet ne dovoljno da zovem doktoricu. Inače se ne bi ni razmišljala, al sad smo ipak dvije u ovom tijelu, pa moram misliti na malenu. Splasnio mi je otok skroz, tako da sad samo čekam hoće li još nešto biti-u tom slučaju zovem doktoricu ili idem na hitnu. A za tjedan dana sam ionako u TA pa će i oni čuti sve 😁
U jysku već danas počeli popusti za fb, ako koga zanima.
Sad kad krene naveliko pranje robice tu na forumu, kad sve pokupujete sušilice 😁 Moja upravo suši 😉
Ja sam kremu uzela biobazinu i afroditino bademovo ulje.
Nali, tvoji simptomi su mi utjeha! 😁 Čim znam da nisam jedina, odmah mi je sve ok 😉 Ma ja inače nisam paničar, ono jučer me baš prepalo al eto očito opet ne dovoljno da zovem doktoricu. Inače se ne bi ni razmišljala, al sad smo ipak dvije u ovom tijelu, pa moram misliti na malenu. Splasnio mi je otok skroz, tako da sad samo čekam hoće li još nešto biti-u tom slučaju zovem doktoricu ili idem na hitnu. A za tjedan dana sam ionako u TA pa će i oni čuti sve 😁
U jysku već danas počeli popusti za fb, ako koga zanima.
Sad kad krene naveliko pranje robice tu na forumu, kad sve pokupujete sušilice 😁 Moja upravo suši 😉
Ja sam kremu uzela biobazinu i afroditino bademovo ulje.
A gle, bolje ti je provjeriti s doktorima uvijek, ja svoju tlacim sa svim simptomima, jer ih bome imam mali milion, i jedino oko ceg mi dizu paniku je taj tlak. Ono, moram ga nonstop kontrolirati (i za cerviks im je panika al to je druga prica) ostalo je po njima valjda normalno. Svacije tijelo reagira drugacije i mozda bi neko s npr mojim pulsom od 140 vec dobio infarkt, al kod mene je to valjda ok.. Tako da, bolje reagiraj, pitaj sve zivo doktora, ja da se nisam zalila npr na probadanja, mozda mi doktorica taj put ne bi ni mjerila cerviks i ne bi dobila potrebnu terapiju.
Joj a taj jyisk, isla danas, ajme, 40 minita sam bila u redu za blagajnu, pa nije normalno koliko ljudi.
Ja sam konačano dobila termin za pregled kostiju kraljeznice... u Hrvatskoj imamo samo 33 reumatologamozete li zamisliti kakva je guzva za pregled... i sad probam ja do doktora doci prvi put na telefon na odjelu,pa drugi put... svaki put netko ljubazan zapise moj broj i situaciju,medjutim i dalje mi nitko ne govori kada da dodjem i gdje,u ambulantu ili na odjel. Imam svog doktora,čak je rekao sestri da me se sjeća... i obidjem ja na kraju sve veze i vezice i telefone i posaljem uputnicu na centralno narucivanje. Kazem im gle,31 tt.,na zahtjev anesteziologa molim vas da pitate doktora kada da dodjem... culi smo se telefonski na broj taj i taj i bla bla... i eto u ponedjeljak termin konacno. Znam da neki ljudi imaju termin 2021. ali ja moram doci u TA s papirom na kojem je novijeg datuma jasno smiju li mi bosti epiduralnu ili spinalnu itd. Ne mogu im donijeti stanje iz 2015. kad sam lezala u bolnici... đizus.. ali ajd izborila sam se... bas me zanima koliko ću čekati
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Curke hvala za info o popustima za beko 🤗 pogledala sam online sta imaju. Nadam se da ce stavit ok snizenje 💪
Bila u jysku, odlicni popusti i skoro sve je snizeno. Uzela sam dosta detalja za stan i za sobicu tak da sam bas zadovoljna 😊
Barbie super ulov u lidlu 🙂
Bruna super za pregled, neka je nama Masa dobro😍😍
Nika je dobila danas poklon od bake, rastopila sam se. Ja inace obozavam starke 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji