Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    22. Studeni 2018. 07:29

Zaboravila napisati da ako nekome trebaju prenatali ja bas naručila sa iherba, cijena presmiješna za 240 kom, sa postarinom sveukupno 153kn ☺️

Noa 💙

Kolačići
    22. Studeni 2018. 07:40

Dobro jutro! Divna se popila, ja se rszbudila. Muž otišao na posao a ja sad čekam dimnjačara koji treba doći u 8. Naručila sam svekrvu da mi dođe pomoći prebrisati kad on završi. 
    Gledam slatku robicu...   🤗🤗🤗🤗
    Čitam kako se Salatica lavovski bori i mislim, i mi smo na katu ali smo na moju inicijativu zazidali unutarnje stepenište i napravili vanjsko. Ključ u bravu. To i sad prakticiram.  A moja mama, na žalost je jako bolesna i sve skupa je 2 puta bila kod mene zbog stepenica.  Ponekad me strah da neće ni unuka dočekati ali ne dam se crnim mislima. Prvo unuče joj je motivacija da se bori. Ali zato se duplo raspekmezim na Klikeričine roditelje, ajme da ih imam oboje..... 

Kolačići
    22. Studeni 2018. 07:42

*divka se popila

pepe1907
    22. Studeni 2018. 07:47

Salatice ja bi na tvom mjestu vec odavno to potjerala u 3pm 😁 Evo vidim ne zove me moja mama od kad sam na nju poludila kad mi je rekla da moram bebu kupati u kamilici 🤮😖 Kod mene nema laganini, ja sve kažem, i bit će po mojem makar i ne bila u pravu.

Jao taj Kik meni ima baš preslatke stvari 😍

Salatica9192
    22. Studeni 2018. 07:47

Kolačići

Dobro jutro! Divna se popila, ja se rszbudila. Muž otišao na posao a ja sad čekam dimnjačara koji treba doći u 8. Naručila sam svekrvu da mi dođe pomoći prebrisati kad on završi.
    Gledam slatku robicu…  🤗🤗🤗🤗
    Čitam kako se Salatica lavovski bori i mislim, i mi smo na katu ali smo na moju inicijativu zazidali unutarnje stepenište i napravili vanjsko. Ključ u bravu. To i sad prakticiram. A moja mama, na žalost je jako bolesna i sve skupa je 2 puta bila kod mene zbog stepenica. Ponekad me strah da neće ni unuka dočekati ali ne dam se crnim mislima. Prvo unuče joj je motivacija da se bori. Ali zato se duplo raspekmezim na Klikeričine roditelje, ajme da ih imam oboje…..

:( Stvarno mi je zao :( Bude mi krivo onda kada pisem i jadam se na svoju... Zelim da mama pobijedi sta god ima i da ti otima bebu kao ova moja 🤗❤️❤️ Misli pozitivno💪
    A super za vanjske stepenice, mi smo isto razmisljali, ali prevelika investicija mi bila, da dizem kredit i stavljam stepenice na "tuđu" kucu haha, a sad je stavljena i fasada - prica o vanjskim je zaboravljena.
    A dodje i viri, to mi najgoreeeee, kao ona zbog bebe, a beba ko top spava, nista njoj ne smeta, osim njeni grcici ili tesko kakanje. 
    M.girl,
    😍😍 preslatko je sveee 🤗 Jedva cekam da opet i ja kupujem haha 🤗

Salatica9192
    22. Studeni 2018. 07:54

pepe1907

Salatice ja bi na tvom mjestu vec odavno to potjerala u 3pm 😁 Evo vidim ne zove me moja mama od kad sam na nju poludila kad mi je rekla da moram bebu kupati u kamilici 🤮😖 Kod mene nema laganini, ja sve kažem, i bit će po mojem makar i ne bila u pravu.

Jao taj Kik meni ima baš preslatke stvari 😍

Bice tako hahah. Samo da beba mogne vani, uprtim je i odemo gdje trebamo, ne mora niko cuvati... Stvarno necu da ispadam nezahvalna, mislim ispadam vjerovatno, ali sve sto trazim je pripazi bebu dok odmorim ili odem do prodavnice, a ne da je gledaju kako kaki, presvlace, premjestaju, zadirkuju, mazu, hrane, masiraju - jer je 90% to sve obavljeno i bez razloga se cacka, a ako nije, cekaj mene. 
    Moja hoce da daje kamilicu bebu, zbog tvrde stolice i ja kazem cekamo kontrolu u pon da pitamo pedijatricu sta cemo, stvarno se beba pati, ali ne mogu joj tako na svoju ruku dati, ali neeeee, 4689743 puta ona ponavlja kako je nama davala i sta nam je bilo, a ja skoro 4kg, terminska beba, na 2400gr, osmacetu, ne eksprimentisem xD 

busybee
    22. Studeni 2018. 08:01

Joj Salatice, drzi seee! Ajde da je jedna, al dvije u kompletu😂 
    m.girl16, ja tocno te pijem. Kod nas skoro toliko dode najmanje pakiranje (60 tableta). Nisu te carinili?

Ana89
    22. Studeni 2018. 08:02

Salatice, suosjećam. Znaš i sama da i ja imam svoje priče 😂😂. Mi smo u procesu projektiranja kuće i dobijanje mišljenja stručnjaka. Jedva čekam da bude svak na svom i ključ u bravu. Doslovno. Volim ju ko majku, više, međutim, poznati začin 🤣🤣 .Moja kućica, moja slobodica.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    22. Studeni 2018. 08:08

Kolačići

Ali zato se duplo raspekmezim na Klikeričine roditelje, ajme da ih imam oboje…..

Dobro jutro ljepotice! Tata i ja evo pijemo kavicu u kuhinji,i baš komentiramo tvoj stav kako nismo ni svjesni koliko smo sretni sto smo zdravi i što smo skupa. Jeste da smo svakakve kalvarije prošli i oporavljali se... ali to sto smo skupa je neprocjenjivo!😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Blaza26
    22. Studeni 2018. 08:27

Joj salatice da si mi bar blize
    Da bar mozes kljuc u bravu i gotovo. Imas bar kljuc od sobe? One nek skuhaju i pospreme,nek se druze,piju kavu,to je njihova briga,a o bebi nek se brine mama. Zaatvorite se u svoj mali svijet,privij je uz sebe,opusti se kad ona spava,lezi kraj nje,sklopi i ti oci. A ne kad ona spava one da pilje u nju a ti da pospremas. Nema mi smisla.
    Ja se slazem,pravi smo sretnici sto imamo zive roditelje. Neki bi sve dali za to.
    Moja mama je jako temperamentna,a i meni sada kako hormoni divljaju,posvadamo se cim se vidimo. Ona meni kaze sta ima,ja njoj i rijeseno. Zagrljaj,poljubac i gotovo. A svekrvi sutim,sama po sebi je neugodna,sve s njom je neugodno,a do duse i ne dolazi cesto,kod nas se ne pusi,a ona je ne gasi,tako da bude na iglama dok popije kavu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.