Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    22. Studeni 2018. 08:38

Pepe ja ti npr slazem sve po velicinama koje pisu na etiketi iako znam da su neke velicine manje neke vece, ono razlikuju se po ducanima.. Neda mi se sad jos to mjerit u milimetre i kao ova je malo veca ova malo manja, nemam zivaca ni volje jer smo skupili hrpu robice xD radije cu to na licu mjesta isprobavat i ako je nesto slucajno prerastao onda maknem iz komode i bok.. Ja sam odma na pocetku odlucila da necu uzimat nista 50 jer je beban bio od pocetka veci, al eto sad je dosao u svoje tjedne, tako da od 50 imam samo nesto sto smo dobili i u lidlu sam uzela par stvari 50/56 al njihove su velicine vece pa to vise racunam kao 56 xD
    Salatice ajme cuvaj zivce 😪😅 nemoj da te izlude, najbolje da odmoris bar jedan dan od njih.. Zato se nadam da ja necu imat problema s oporavkom pa da 10dana necu vidjet ni jednu ni drugu 😁😂 najgore to petljanje i savjeti od prije sto godina.. 
    Mgirl dobro si rekla, najbolje da to muzevi rijesavaju sa svojim mamama, ovako smo mi spremne na svadju.. Tako je i moj rekao svojoj da sam odlucila tako da na pocetku ne treba nikakva pomoc, je da se uvrijedila, al bolje da je on to rekao jer bi se ja izderala kad je krenula sa svojim idejama..
    Btw odlican ulov, nek ste vi spremni 🤗🤗
    Salatice dada hodajuce pepeljare, to mi muz rekao kad smo mi tek krenuli se vidjat i hodat sam ja pusila i onda je rekao da ima osjecaj da se ljubi s pepeljarom pa sam zbog njega prestala

Mina93
    22. Studeni 2018. 08:39

Jesam se raspisala 😂 dobro jutro svima 🤗

Ptičica
    22. Studeni 2018. 08:47

Samo na brzinu:
    Iherb mi je jucer dosao, 5 bocica razlicitih vitamina ( sve za sveki, ne bojte se 😒). Nije otvarano na carini.
    Mina to mora da je ljubav 😊 meni je moj isto govorio ali sam sano smanjila,.odnosno u drustvu bi zapalila. Antonela je razlog prestanka 😍
    Salatice vidjet ces ti svjetlo dana. Protjeraj obje i za par dana ce ti doc obje i pitat sta treba. Uostalom, gdje ti tu i Lena. Briga te. Sveti mir.
    Kolacici saljem zagrljaj.
    Kkikerice super mi je tvoj odnos s roditeljima. Evo idem i ja do moje mame ❤

AllieH
    22. Studeni 2018. 08:52

Jutro svima! 
    Cure na pregledima danas, sretno i javite se s lijepim vijestima! ❤
    Salatice, nemam nijedne pametne, stvarno mi je tesko to sve zamisliti, mislim da ih trebas otkantati jednu i drugu. Snaci cete se sami, barem neko vrijeme dok ne uvide da su pretjerale. Jako je puno parova koji nemaju nikakvu pomoc i nikoga blizu pa se svejedno snadju. Probaj presjeci koji dan, reci da ti se ne dolazi pa vidi. 
    Sto se iHerba tice, nikad vise ne bih nikakve vitamine i suplemente kod nas uzela, sve je duplo jeftinije online, cak i s postarinom. U zadnje vrijeme gotovo nista ne carine, ne znam sto im je. Evo jucer sam rekla da su mi dosla 2 paketa iz Amerike, na svakom je pisala izvana vrijednost oko $300 i tocno sto se nalazi u paketu, znaci nisu morali ni otvarati da bi me carinili. I nama paket dodje na kucnu adresu u 3 radna dana otkad je poslan iz US bez da su ga pogledali. 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
    Shoppingirate li sto za Black Friday? 💸💸💸

Luka ❤

AllieH
    22. Studeni 2018. 09:03

E i ne znam tko je spomenuo Becutan i Muller, ali u dm-u je 2+1 gratis do kraja mjeseca, ako se ne varam. Isplati se. 

Luka ❤

Salatica9192
    22. Studeni 2018. 09:08

AllieH, 
    paket za bebuu? Bebi stvarcice? Cim mi se spomene Amerika, poludim haha. Obozavam je - a prof ruskog jezika hahahah - koja kontra 🤣
    Sve ste u pravu cure, muz mi to isto govori, ali sa naginjanjem da moja mama ne dolazi, a ono njegova zivi ovdje, ne moze da ne dolazi, e ne moze ni to... 
    Sve zajedno, sinoc sam ih obe "istjerala" iz sobe, iako je tad konkretno moja mama zabrljala sve xD Ali nema dijeljenja hahahha. 
    Mama kada nije kod bebe, onda pise da joj pisem koliko je jela, da li je kakila, da li sam je vagala. Sta se desilo sa zenom, uopste ne vidi sta radi i koji pritisak vrsi. Pedijatrica mi rekla vise puta da sam u grcu i da se moram opustiti, e sad babe vodim - one su u grcu i prenose na mene, ionako onaj nalaz cekam sto su joj ponavljali na urodjeni manjak neke aminokiseline i trudim se misliti pozitivno (doktorica rekla da to samo iz predostroznosti, 99% ce biti ok - stigao u granicnim vrijednostima) i jos mi unosi pritisak na njeno kakanje, da se plasim i mislim. Joj prestajem, okupirala sam i fejs i forum hahahahha. Ali ne razumije me niko osim vas, mislim ono drugi to kao da vide da sam nezahvalna... Svekrva pogotovo, iz ociju joj vidim te rijeci, a mama me pocastila sinoc komplimentom da sam luda 😶
    Mina, 
    i ja sam dobijala taj kompliment hahahahah, zato sam ga upotrijebila ovdje haha. A super mi je to, nasla si razlog da prestanes, mislim da ga svi imamo, pa i naj najstrastveniji pusac 😊

Pticaselicazgst
    22. Studeni 2018. 09:11

Jutro svima 🤗
    Prijavljujem neprospavanu noc, zaspala tek u 3 😢 uzas, nikako zaspat 🙄
    Salatice ja bi na tvom mjestu ih isto otkantala. Zakljucaj se i to je to. Ja sam vec unaprijed rekla sveki i mami da me ne pilaju s glupostima i da ne svracaju svako pola sata. Otkako sam u zg, moja mama ko da je poludila. Zove me svaka dva sata, onda kad navecer odem na kavu ona meni nemoj izlazit i vozit po mraku itd. Ja ju ne prepoznajem 😢 i onda sam jucer graknula na nju, danas smo si ok. Al stvarno malo pretjeruje 😟
    Allie ja sam planirala shopping al kad sam vidjela popuste u elipsu sam odustala. 10% 🙄🙄 planiram uzet vesmasinu i usisavac da imamo tu u zg-u. Ne bi sad dali vise od 2000 kn za perilicu. Gledala sam beko i imaju dobre al me taj popust u elipsu bas nazivcirao, iz principa sad necu ic tamo kupit. A koliko sam skuzila beko ima samo elipso 😢i tak..

MareiKate
    22. Studeni 2018. 09:16

Bok curke, samo da vas kratko pozdravim! 
    Bilo je puno dobrih vijesti s pregleda, nisam stigla sve popratiti ali suuuper! 😊
    Zapamtila sam jedino da Klikerica uživa sa roditeljima, a Salatica borbuje sa ženama! 😅
    Ja se nasekiram samo čitajući o vegetama! Moja je daleko, mama mi je isto dalje i već smo svima najavili da nas mogu doći samo vidjet i donijet hrane (a već je sveki počela bila radit raspored kad će nam se tko naselit u stan) 😅 oko bebe nek ni ne pokušavaju imat stav uopće a kamoli šta drugo 😂 sposobni smo i muž i ja brinut se o djetetu, ne treba mi cijelo selo. A bake i djedovi imaju cijelo djetinjstvo da ih razmazuju i druže se, prve dane nek nas ostave da uživamo u onome što smo dugo čekali 😊 malo ćemo morat istrpit prespavance neke jer nisu blizu, ali nadam se da neće pretjerivati s ostajanjem i da neću morati glumiti babarogu 😅
    I mislim da treba odmah u startu to sve skresat i postaviti pravila inače to ode u beskraj...
    Duda, vjerujem da si se jučer prepala, meni od euthyroxa zna lupati srce, i malo ostajem bez daha nekad, ali ja pijem puno veće doze. Iskreno, mislim da ti je prije do tlaka nego njega. Nadam se da ti se neće ponoviti...
    Allie, samo ciljam popuste, od kad sam doma imam osjećaj da sam se pretvorila u skupljača kupona 😂 muž mi se smije 😂 danas obavljam neke shoppinge za bebu, srećom neki dućani već danas snizili pa ću pokušat čim više danas riješiti da se sutra ne gužvam 😁

_svjesna
    22. Studeni 2018. 09:17

Jutro curke ❤️
    Salatice bas ti nije lako, nadam se da mene to isto ne ceka, ali moj ti je savjet da probas da se ne nerviras previse jer svu svoju nervozu prenosis na Lenu, pa je onda i ona nervoznija i vrtite se u zacaranom krugu. Znam da nije lako i ti si potpuno u pravu, ali probaj da iskuliras i da kazes sebi da su to ipak najljepsi dani u vasim zivotima, neka rade sta im volja, ti malo odmori jer Leni trebas odmorna i svjeza. Zatvori se u sobu sa njom, a njima i jednoj i drugoj podijeli obaveze, jedna da pravi rucak druga da radi kucanske poslove. Nadam se da ce bar tako ici na bolje.
    Pitanje za sve cure, a pogotovo sada za nase mamice koje su vec sa svojim bebicama: za vikend trebam u soping stvari za bebu, kupujem stvari za kozmetiku i za guzu, sta konkretno treba da kupim i koje ste marke uzimale? Sta za kupanje, sta za guzu, cime perete/brisete bebinu guzu? 

barbiemama
    22. Studeni 2018. 09:18

jutro ❤️

Salatice, poznati su mi takvi odnosi u familiji jer su moji slični. samo što sam ih ja kompletno sve izignorirala, odselila se i nikad nisam slušala. zato ih živciram pa me non stop tračaju 😂 kaj da ti kažem, drži se i ne daj k srcu to što pričaju. nek ti kroz jedno uho uđe, kroz drugo izađe.

ja jutros bila u Lildu i kupila sitnice ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.