Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    29. Travanj 2018. 11:08

Hahahah daaa izgleda 😂😂 bit ce nam veselo 😊😊 treba nam i par cura ua ravnotezu 😅 a meni i po kineskom kalendaru ispada da cu imat decka 🤗🤗

• Kani07
    29. Travanj 2018. 11:11

Hvala!Da 2x2 i magnezij u tabletama 2x1.U 12. mjesecu sam imala spontani tako da se nadamo da ce mo ovaj put izgurati🙏.U Njemackoj smo tu je sve drugacije ali su doktori stvarno ljubazni a moj nivo jezika nije bas super ali ide nekako.Bude mi lakse kad vas citam😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    29. Travanj 2018. 11:42

Zao mi je radi spontanog. 😔 nadam se da ce ovaj put bit sve u redu, ti samo budi pozitivna i slusaj doktore pa da se podruzimo do zime 😊
    Jedna drugu najbolje razumijemo kad prolazimo kroz istu situaciju. Meni je isto lakse kad s vama komentiram i djelim iskustva 😘

pepe1907
    29. Travanj 2018. 11:45

kineski kalendar? idem guglati 😉

29. Travanj 2018. 11:50

Dobrodosla Kani07, nadam se da ce ovaj put biti sve super 😊 sad sam i ja guglala kineski 😂😂 kaze curka 🤔

29. Travanj 2018. 12:11

meni i po kineskom kalendaru kaže da bude dečko 
    cure, ste razmišljale o imenima? mi za dečka imamo ime, čak i dva imena, ali za curicu nikako, ni jedno nam nije onak vau...

29. Travanj 2018. 12:34

Mi imamo za curku al nemamo za decka... Al imamo uzi krug 😁

• bucka90
    29. Travanj 2018. 13:02

Imam pitanje jedno, jeste primijetile ovih tjedana pritisak nekakav i bol u trbuhu nakon mokrenja? Ne pojavljuje mi se svaki put, ali ponekad. Onako sam ja to mudro povezivala s trudnoćom iako mi se sad više čini kao upala mjehura (pametna ja). Iako sam imala prije upale mjehura i nije mi ovako bilo nikad. hmm hmm 

Pticaselicazgst
    29. Travanj 2018. 13:09

Hihihi bas me zanima jel sve to istina. Jos malo pa cemo saznati 😎
    Mi za curku isto imamo a za decka imamo dva. Pa cemo vidit sta ce bit 🤗🤗
    Hmmm a ne znam, moze bit da ti je do mjehura iako bi te bolilo i za vrijeme mokrenja onda ili? A da pitas dokoricu da das urin pa si mirna. 

pepe1907
    29. Travanj 2018. 13:10

i meni kaže dečko...a ime...joj nista nam se ne sviđa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.