Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    17. Studeni 2018. 22:42

Klikerice, čitam muzu kaj si napisala i veli mi da je on tak i mislio napraviti. Ja sam isto mutava i dalje nadobudna ko da nisam jučer došla iz bolnice. 🙈 jel dotjeran li se do stanja da završim u bolnici još jednom, neće me do kraja pustiti doma. Kad sam ja takva da sve obavljam sama i jednostavno ne zelim nikoga opeterecivati ni zamarati sa svojim stvarima, al puno bi mi lakše bilo kad bi malo rasporedila posao. Ionak mi muž želi sve pomoći i napraviti 🥰
    U pon pak moram ići i po lijekove kod svoje soc.gin jel su mi u bolnici dali samo za vikend. Neću se forsati, samo laganini 😎

Noa 💙

Ptičica
    17. Studeni 2018. 22:44

Klikerice al si me nasmijala 😂😂
    Joj da, ikea nedjeljom , smetnula sam to s uma 😖😖

• nali
    17. Studeni 2018. 22:47

Pticice super ulov.. Ako se mozes sjetiti, kolko si platila danski odgoj? Inace, super knjiga, ja sam ju nedavno posudila ali moram si ju kupiti.
    Vidim cure svako malo spominjete ikeu, meni je koma ici tamo, uvijek nesto zaboravim,.pa guzva.. pogotovo sad kad sam na mirovanju. Zadnji put sam trcala po cijeloj ikei jer sam se skoro upiskila haha. Nedavno sam sve na webu strpala u kosaricu,poslala muza po to, zakon, za 5 min dobijes sve. Vise nikad nejdem u tu guzvu. (osim restorana 😁)

Klikerica
    17. Studeni 2018. 22:58

m.girl6

Klikerice, čitam muzu kaj si napisala i veli mi da je on tak i mislio napraviti. Ja sam isto mutava i dalje nadobudna ko da nisam jučer došla iz bolnice. 🙈 jel dotjeran li se do stanja da završim u bolnici još jednom, neće me do kraja pustiti doma. Kad sam ja takva da sve obavljam sama i jednostavno ne zelim nikoga opeterecivati ni zamarati sa svojim stvarima, al puno bi mi lakše bilo kad bi malo rasporedila posao. Ionak mi muž želi sve pomoći i napraviti 🥰
    U pon pak moram ići i po lijekove kod svoje soc.gin jel su mi u bolnici dali samo za vikend. Neću se forsati, samo laganini 😎

Vidim skuzila si poantu... HELOU?! Jučer si bila u bolnici,danas je dan palčića... samo ti Nou možeš dotjerati do kraja,nitko drugi... čuvaj se. Za sve na postu si OUT do 2020.! Papirologiju će muž riješiti... ja sam završila na hitnoj s posla 31.8. Još nisam otišla po stvari na posao... samo sam nestala i to je skroz okej. Zato što sam na komplikacijama i nemam im se šta prešetavati pod nosom... tako su mene ukorili,i potpuno su u pravu. Doduše... moja se žuč smirila pa sam sada malo komotnija,a svejedno ne idem na posao po stvari...otići ću kada budem u najsigurnijim tjednima...😅#lijevibokparty

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    17. Studeni 2018. 23:05

nali

Pticice super ulov.. Ako se mozes sjetiti, kolko si platila danski odgoj? 

Ja sam gledala i bio je 99 kn,isto kao i na webu.
    Htjele smo pepe i ja uzeti,ali za istu cijenu mi se nije dalo vući na ruke još i to...ako na ovaj misliš

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    17. Studeni 2018. 23:10

Ajme koji ulov na interliberu svaka cast 😍 ja se ne usudjujem tamo vikendom ni primirisat zbog guzve.. 
    U ikei mi je npr druga stvar jer sve znam napamet di stoji i samo picim po popisu 😂 i restoran ❤️ glavna stavka, kaze muz da samo zbog hrane i idemo tamo, a nego sto 😂😂 sretno sutra 😉

Ptičica
    17. Studeni 2018. 23:13

Trazila sam racun da budem sigurna- Danski odgoj 80 kn. Na knjizi pise 99 na zadnjoj stranici. Rekla mi je gospoda sto prodaje da su stavljali snizene cijene na po samo jedan primjerak, koji bi se u guzvi prodao pa da su odustali 🤷‍♀️

Ptičica
    17. Studeni 2018. 23:15

Mina ostala sam ti duzna recept za strukle. Nazalost, ja sam samo dalamatinka koja voli jest zagorske i slavonske specijalitete, pa su strukle bile ledo- smrznute. Samo prelivene kiselim vrhnjem i jajem. Ali su mi top.

• nali
    17. Studeni 2018. 23:20

Klikerice, da na taj sam mislila.
    Hvala Pticice.
    A jesu se isprsili za popust. Prije je interliber bio puno bolji.

Blaza26
    17. Studeni 2018. 23:44

Opet 50 nijansi sive na RTL-u... kao da nemaju oni neki drugi film za subotu vecer nego reprizu reprize..... 
    Ja se do sada naspavala na kaucu,sad bi svasta nesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.