Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    17. Studeni 2018. 08:56

Salatica9192

p.s.
    kao mama sa svjezim iskustvom inkubatora, znam da ce ti doci tesko nekada, ali u podsvijesti znaj da je njoj tu lijepo i tu napreduje, to je mene smirivalo (na kraju sam pocela "luditi" jer su je drzali zbog glupe zutice samo, nije joj bio potreban ovako vise). Tu smo za tebe, imas i mene i Anu i Truskawku, nakupilo nas se prijevremenih. ❤️ Ali nemas problema, stereoidi i odlicna kilaza (to bi bucka bila 😍🤗).

Draga ja ti jos nisam rodila 😁 i nisam prijevremeno jer evo danas sam sluzbeno po njihovom racunanju napunila 37tt 😁😁

❤N i V💙

barbiemama
    17. Studeni 2018. 09:01

Truskawka, i Zvrkica te na kraju pretekla. mislim da si bacila neki izazov kad si rekla da si sljedeća. tko zna koja će još roditi prije tvog carskog 😂

Mina93
    17. Studeni 2018. 09:01

Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila.. 

Mina93
    17. Studeni 2018. 09:04

Ja kupila steznik u bubamari chiccov, cini mi se ok, al necu ga nosit u bolnicu, nesto sam nacula u zadnje vrijeme da je fizioterapeut nekome preporucio da se nikako ne nosi dok se miruje nego samo kad smo u pokretu tako da nema smisla u bolnici di cemo lezat 2dana..

Ana89
    17. Studeni 2018. 09:04

Mina93

Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila..

U mamanovi imate onaj kod u knjižici kupona iz dma od paketa za trudnice. Ako ga još imate, možete jeftinije proći.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    17. Studeni 2018. 09:05

Ana89

Mina93

U mamanovi imate onaj kod u knjižici kupona iz dma od paketa za trudnice. Ako ga još imate, možete jeftinije proći.

Dada po tome i znam da ga ima tamo 😂 ja ga ubrala u bubamari na 15%

Duda
    17. Studeni 2018. 09:13

Divne vijesti i ovoga jutra! Čestitam, Zvrkice! 😍😍 Drago mi je da je prošlo tako brzo i svaka čast na instinktu! A malena je stvarno fine kilaže pa vam želim da što prije idete kući ☺
    Vidjeh i zgodne trudnice.. BellaLuna, gledam tvoje tjedne i tvoj trbuh i ne mogu povezati jedno s drugim 😁
    Mislim da je Klikerica kupila steznik u dm-u, ja sam ga trazila u jednom baš velikom i nisu imali..al nisam sigurna da je on na čičak. I ja to još moram uzeti..i ljekarnu obaviti. Bitno mi je da imam sve za bolnicu 😉

MareiKate
    17. Studeni 2018. 09:19

Dobro jutro! 
    Zvrkice draga, pa čestitam! Drago mi je da je porod išao tako ekspresno na kraju, i Žana ima super kilažu, tj super je stvar da ima preko dvije kile!! 
    Brzo se oporavi! 😘 I neka Žana čim prije osnaži i izađe iz inkubatora ♥️

du1988
    17. Studeni 2018. 09:20

zvrkice, cestitam od srca i zelim dobrodoslicu maloj Zani na svijet! 🎉🎉❤️❤️ brzo se oporavi i onda kuci na uzivanje! stvarno se zahuktalooooo 😂

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    17. Studeni 2018. 09:25

Umor tate u rađaoni i Red Bull... zašto ne? Mi smo došli u bolnicu oko 2 ujutro i moj muž je prije toga spavao sat i pol tako da je oko 6 već kljucao, a obzirom da je sjedio cijelo vrijeme pored mene, nije ni čudno da mu se spavalo. Meni osobno nije odgovaralo da skače oko mene i nije me uopće dirao sve do šivanja, tek tad sam stisnula njegovu ruku. Za sve bolove prije stiskala sam jastuk.
    Posjete beba u Petrovoj... nisu preko stakla nego sestra na vrata doveze kolica s bebom pa rodbina može slikati, ali ne i držati. Znači svi se mogu približiti na cca. pola metra, ali nema ljubljenja. 
    Šavovi me ne bole, više bih rekla da zatežu i bojim se danas velike nužde. Još da to obavim relativno bezbolno pa ću biti sretna 😂
    Beba i ja smo noćas od ponoći do pola 5 bili zajedno, sami u sobi, probala sam s njim ostati i preko noći. Dojili smo 2x i nastavili spavanje. Ali taj strah hoće li beba zaspati, hoće li se zagrcnuti... to vam ne mogu opisati. Umorna legnem, zatvorim oči i osluškujem ko lav da čujem disanje 😍
    U pola 5 su dovezli 2 friške mame pa sam zamolila sestre da ga ipak odvezu da se svi naspavamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.