Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila..
U mamanovi imate onaj kod u knjižici kupona iz dma od paketa za trudnice. Ako ga još imate, možete jeftinije proći.
Dada po tome i znam da ga ima tamo 😂 ja ga ubrala u bubamari na 15%
Divne vijesti i ovoga jutra! Čestitam, Zvrkice! 😍😍 Drago mi je da je prošlo tako brzo i svaka čast na instinktu! A malena je stvarno fine kilaže pa vam želim da što prije idete kući ☺
Vidjeh i zgodne trudnice.. BellaLuna, gledam tvoje tjedne i tvoj trbuh i ne mogu povezati jedno s drugim 😁
Mislim da je Klikerica kupila steznik u dm-u, ja sam ga trazila u jednom baš velikom i nisu imali..al nisam sigurna da je on na čičak. I ja to još moram uzeti..i ljekarnu obaviti. Bitno mi je da imam sve za bolnicu 😉
Dobro jutro!
Zvrkice draga, pa čestitam! Drago mi je da je porod išao tako ekspresno na kraju, i Žana ima super kilažu, tj super je stvar da ima preko dvije kile!!
Brzo se oporavi! 😘 I neka Žana čim prije osnaži i izađe iz inkubatora ♥️
zvrkice, cestitam od srca i zelim dobrodoslicu maloj Zani na svijet! 🎉🎉❤️❤️ brzo se oporavi i onda kuci na uzivanje! stvarno se zahuktalooooo 😂
url=https://lilypie.com]
Umor tate u rađaoni i Red Bull... zašto ne? Mi smo došli u bolnicu oko 2 ujutro i moj muž je prije toga spavao sat i pol tako da je oko 6 već kljucao, a obzirom da je sjedio cijelo vrijeme pored mene, nije ni čudno da mu se spavalo. Meni osobno nije odgovaralo da skače oko mene i nije me uopće dirao sve do šivanja, tek tad sam stisnula njegovu ruku. Za sve bolove prije stiskala sam jastuk.
Posjete beba u Petrovoj... nisu preko stakla nego sestra na vrata doveze kolica s bebom pa rodbina može slikati, ali ne i držati. Znači svi se mogu približiti na cca. pola metra, ali nema ljubljenja.
Šavovi me ne bole, više bih rekla da zatežu i bojim se danas velike nužde. Još da to obavim relativno bezbolno pa ću biti sretna 😂
Beba i ja smo noćas od ponoći do pola 5 bili zajedno, sami u sobi, probala sam s njim ostati i preko noći. Dojili smo 2x i nastavili spavanje. Ali taj strah hoće li beba zaspati, hoće li se zagrcnuti... to vam ne mogu opisati. Umorna legnem, zatvorim oči i osluškujem ko lav da čujem disanje 😍
U pola 5 su dovezli 2 friške mame pa sam zamolila sestre da ga ipak odvezu da se svi naspavamo.
Hvala cure 🤗😘
Evo danas bi napunile 33i tt, no nestrpljivka nije htjela slušati mamu i cekat bar ulazak u 35i 😀 ona je odlucila iznenadit mamu i tatu 😀
Nema pranja kose za sada. Ja nažalost svoju nisam prala već 10 ak dana osim sa samponom za suho pranje. Nadam se da cu moci sutra ili preksutra.
Pa porod je bio ko u filmu, kao da nisam ja, trudovi jako bolni (a nisam neka kukavica vjerujte mi), tresla sam se i problijedila. Ali ekuoa u radaoni je vrh i to me podiglo, iako muž nije mogao na prijevremeni porod.
Ja vec hodam polako, malo boli, ali zanemarivo, jedino vise pecka dok piskim pa to na rate odradim 😂😂
E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu?
I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔
Zaboravila sam komentirati zgodne trudnice 🤦🏽♀️ Cure, divne ste! 😍 BellaLuna, ti si u kategoriji barbie sto se velicine trbuha tice. 🤗
Kod nas se stavlja odma nakon poroda. Meni je bilo dosta lakse s njime ustajanje nakon carskoga a kako i sada planiram carski ide samnom obavezno ali i ome koje rodi vaginalno ga nose vec u bolnici
Ja kupila steznik u bubamari chiccov, cini mi se ok, al necu ga nosit u bolnicu, nesto sam nacula u zadnje vrijeme da je fizioterapeut nekome preporucio da se nikako ne nosi dok se miruje nego samo kad smo u pokretu tako da nema smisla u bolnici di cemo lezat 2dana..
Ali necete samo lezat
On se stavlja kod ustajanja i skida kad se legne natrag u krevet tako da nema lezarine u bolnici
Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila..
U mamanovi imate onaj kod u knjižici kupona iz dma od paketa za trudnice. Ako ga još imate, možete jeftinije proći.
Valjda ce black ftiday biti 30% u Bubamari od 8 do 11 kao lani pa tko moze cekati isplati se
E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu?
I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔
Zaboravila sam komentirati zgodne trudnice 🤦🏽♀️ Cure, divne ste! 😍 BellaLuna, ti si u kategoriji barbie sto se velicine trbuha tice. 🤗
Kod nas se stavlja odma nakon poroda. Meni je bilo dosta lakse s njime ustajanje nakon carskoga a kako i sada planiram carski ide samnom obavezno ali i ome koje rodi vaginalno ga nose vec u bolnici
Nama su na tečaju rekli da nikako ne steznik odmah po defaultu nakon poroda. Ako je potrebno, nekim mama se preporuči, a ako nije, sama nekad kasnije ga počneš koristit, ali prvo da damo vremena da se to malo samo namjesti i vrati... Vjerujem da je lakše s njim, ali ne znam jel to dobro. Ja ga neću nositi u bolnicu, nekako si ne mogu zamisliti da na to sve friško razvaljeno stavljam steznik 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji