Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    17. Studeni 2018. 06:02

Salatica9192

Zvrkice,
    pa to je ekspresno biloo 😍 Znaci otvorila si se za porod i bez nekih prevelikih bolova. Brzo ces se oporaviti ti, kao i samaaa. Kako vidjas bebu, znas li? Mozes kad god zelis ili imaju sati posebni kao kod nas sto je, svaka 3h po 30min.
    Joooj, hocu da je vidim, mrva mala 😍 Inace, danas je dan nasih cura i djecaka, dan prijevremenih beba, 17. novembar ❤️
    A ja sam u poslu trazenja odjece br. 50. Dok ona pored pajki. Evo za nasu drugaricu Zanu veliki pozdrav 😍

Pile malo 😍😍😘

_lily_0
    17. Studeni 2018. 06:04

Zvrkica iskrene cestitke i ovdje, znaci citam post i ne vjerujem kako je to ekspresno brzo bilo 
    Brzi oporavak ti zelimo 😘❤️😍🥰
    I nadamo se uskoro slikici velike curke😍😍

Pticaselicazgst
    17. Studeni 2018. 06:32

Zvrkice cestitam ti jos jednom. ❤ brzo se sve odigralo, ali vidis kako majcinkski instinkt je uvijek u pravu. Osjecala si da je nešto krenulo i bila si u pravu. Sreca pa se nisi dugo mucila. 😊 

• Dalal
    17. Studeni 2018. 06:57

Opasno smo krenule 😀😀. .a rekle smo da se nećemo više trpati preko reda hehehe..Šala mala 😀. .Zvrkica naša čestitam od srca i da se što prije oporavite i ti i bebica. .Kako si ti? Možeš li sama ustati i sl? 

• Dalal
    17. Studeni 2018. 06:59

Da, i zaboravih dati kompliment mamama sa slika u punim tjednima. .Tjedni kao i kod mene, a moj stomak kao spram vašeg kao da sam u 50 tjednu hehhe.

Pticaselicazgst
    17. Studeni 2018. 07:23

Maggie hvala puno na svim iskustvima j savjetima vezano za Petrovu, puni znace i korisni su 😊
    Kako se ti osjecas? Jel bole savovi? 
    Posjete vide bebu kroz staklo? To mi je super, strah me viroza. Kad idete doma?
    Woow koje zgodne trudnice, pa cure di su vam se bebe sakrile 😍😍
    Cestitam svima na jučerasnjim dobrim pregledima 😊🤗 neka nam se nastave pozitivne vijesti 🙂

luks
    17. Studeni 2018. 07:33

Zvrkice  bome i zaslužila si tako brzinski porod, koliko si tu u strahovima ležala 😌👏👏 sad se lijepo oporavljaj i jačaj radi bebe, pa kad lijepo izađete doma da ste pravi dream team 😍😍 

Lovre

barbiemama
    17. Studeni 2018. 07:45

Zvrkice, bome ekspresan porod. drago mi je da se nisi puno namučila!

Pticaselica, ti i ja bi mogle čak bit i cimerice u Petrovoj 😊

baš razmišljam kako netko statistički na temi mora i prenijet bebu preko termina. nadam se da to neću bit ja 😂 pratila sam Jesenske i tamo je većina rodila oko i preko termina. ono tipa u 42. tt. ne priželjkujem si takvo mučenje 😪

m.girl6
    17. Studeni 2018. 07:46

Zvrkice, od srca ti čestitam na tvojem malom zlatu. Pa ti si to brzinski odradila. 💕☺️😍
    Samo nek ste ti i malena Zana dobro. 
    Kako smo se sve počele redati sa porođajima, nisam mislila da će se sezona tak brzo otvoriti. 
    Maggie, još jednom hvala na savjetima iz Petrove. 😘
    Uglavnom, curke ja doma u krevetu sa svojim muzicem. On spava, a ja ga se ne mogu nagledati s obzirom da nismo pajkili skupa 4 dana. Osjećam se dobro i na toj terapiji sam od normabela, cordipina i utrogestana. Kontrola za 2 tj u trudničkoj ambulanti. Kak je ovo sve krenulo u pon ću prvo u muller ili dm da nadopunim torbu za bolnicu, lagano ju spremim pa nek ona čeka jer nikad ne znam kad će Noic htjeti van. 💙
    I da jučer još obavila šoping za nećake i nećakinju u pepcu za nikolinje i za našeg misa uzela podlogu za prematanje u bubamari. Još moram se samo opskrbiti za bodijima br 50 s obzirom da će biti malecki. 
    Ostale cure držite se, slikice su vam super. Neko je komentirao pupak, ali nije još ni meni izašao 🙈hehe a stignu
    Danas idemo sa krsnim kumovima na večeru, veselim se našminkati i urediti i biti malo izvan kuće tj bolnice, bar sat dva pa natrag na ležanje jer sam ko duh inače sa izgledom, a o obrvama i izrastu da ni ne pričam, ali to mi je sad na zadnjem mjestu. 🤗

Noa 💙

m.girl6
    17. Studeni 2018. 07:56

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.