Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    17. Studeni 2018. 09:50

miranda, hrabra zeno! pa nije ni cudo da te emocije prase, uspjela si i sad se dojmovi slijezu! Obavezno javi reakciju B. kad vidi tebe i bracu i seku 😍 mislis da ces do njezinog rodjendana biti vani?

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    17. Studeni 2018. 09:52

Sad ste me skroz zbunile
    Prije svega Miranda Hvala bas si nam to ljepo napisala a ovo za emocije itekako vjerujem ja sam sad vec luda kaj se tog tice a kaj bu tek kad rodim..😍😂❤️
    Ostale curke zbunile ste me jer ja nisam uzela steznik kAj je to neophodno odmah prvih dana
    Ja sam se sad sva pomotala oko toga
    Grudnjak sam si uzela u mileru i neznam jel ko zna jel ima veci od 90d ili je to njihov najveci vec sada mi je taj onak aman taman vidi se da jos stane al me strah kad krene mljeko da ce bit mali jer ja iz tjedan u tjedan vidim kako mi grudi rastu ko i trbuh😂🙈

pepe1907
    17. Studeni 2018. 09:54

Opet se probudim i vidim opet cudan broj stranica na forumu..okej neko je rodio...i eto nam jos jedne bebe...Izgleda sa mi jesmo grupa sa ranim bebama i kako kaze Barbie nadam se svima da cemo rodit do max.39tjedna a ne 42...(mada se meni čini da ovaj mali ne misli ubrzo) ali mi se čini da se malo spustio jer lakše dišem i nemam one jake žgaravice... ajmooo ko je danas na redu? 💕💕💕💕

Klikerica
    17. Studeni 2018. 09:55

nali

Klikericeupravo sam se cula s frendicom i prica kak je naletila na neku super stranicu o trudnoci, kak joj je super i da nek si pogledam, kad ono tvoj blog 😁😀😊😂

Ajoj! Bas mi je drago da joj se sviđa! Puno se ja trudim oko toga,pa se to valjda i osjeti... a pohvale mi daju onda jos vise vjetra u leđa😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    17. Studeni 2018. 09:56

_lily_0

Sad ste me skroz zbunile
    Prije svega Miranda Hvala bas si nam to ljepo napisala a ovo za emocije itekako vjerujem ja sam sad vec luda kaj se tog tice a kaj bu tek kad rodim..😍😂❤️
    Ostale curke zbunile ste me jer ja nisam uzela steznik kAj je to neophodno odmah prvih dana
    Ja sam se sad sva pomotala oko toga
    Grudnjak sam si uzela u mileru i neznam jel ko zna jel ima veci od 90d ili je to njihov najveci vec sada mi je taj onak aman taman vidi se da jos stane al me strah kad krene mljeko da ce bit mali jer ja iz tjedan u tjedan vidim kako mi grudi rastu ko i trbuh😂🙈

ja isto uzela taj i meni je okej...rastezljiv je košarice isto..ali malo sam ga nosila i rub mi se ispod cica savine i to me smeta...🙄 i da to je najveći

Klikerica
    17. Studeni 2018. 10:00

AllieH

E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu?
    I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔

To sam dodala jer sam svjesna da njemu tamo nitko nece donijeti ni čašu ni vode bez obzira i da stoji 15 sati kraj mene. Još kad je Maggie napisala da je nezin muž kunjao naslonjen na krevet dok su njoj trudovi popustili... mislim niš me ne košta imati ga u ruksaku. Ko zna... možda stvarno bude potrajalo do 5 ujutro,a on doleti s posla,gladan itd. 

Klikerica
    17. Studeni 2018. 10:01

Mina93

Ja kupila steznik u bubamari chiccov, cini mi se ok, al necu ga nosit u bolnicu, nesto sam nacula u zadnje vrijeme da je fizioterapeut nekome preporucio da se nikako ne nosi dok se miruje nego samo kad smo u pokretu tako da nema smisla u bolnici di cemo lezat 2dana..

Ovo je istina...steznik se nosi samo u poketu😉

_svjesna
    17. Studeni 2018. 10:10

Zvrkica cestitke 😃😃
    Bebe su nam opako krenule dolaziti ❤️ Kad vidim da nam bebe stizu ranije panika me uhvati jer joj nemam kupljenu ni jednu jedinu benkicu ni stvarcicu osim kolica, idemo u soping pocetkom 12 mjeseca definitivno. ☺️
    Nama je pregled u ponedjeljak, zasad smo ok, nemamo nekih vecih poteskoca osim gorusice, i bola u ledjima, i pritiska na donji dio stomaka kad duze hodamo ili sjedimo. 
    Miranda, molim te napisi nam kad stignes nesto vise oko epiduralne, kakav je osjecaj, jesi li nakon nje osjecala ista, jesu li je ukinuli pri izgonu, imas li kakvih posljedica? 

Mama5
    17. Studeni 2018. 10:16

barbiemama

i imam još jedno pitanje za naše mame. nemojte mi se smijati, meni to važno 😂

spominjete kak su vam sestre pomogle da se prvi put otuširate. jel mogu tad odmah i kosu oprat? 😁

Ja se iskreno ne sjecam, ali mislim da ni jednom nisam u bolnici oprala kosu nakon poroda, za zadnji porod sam sigurna da nisam, ali znam da sam prala kosu svaka 2 dana da me ne ulove trudovi masne kosetako da i nisu, a brzo sam i izasla iz bolnice,ali da npr. moram biti duze od 3 dana sigurno bi ju oprala u bolnici. 

Mina93
    17. Studeni 2018. 10:24

Ja sam kupila 2grudnjaka u mulleru  i njih nosim u bolnicu, oni su mi onako lagani jedva se osjete pa msm da ce biti super za te prve dane 😁 bar se nadam 😂
    E da jedno pitanje, mozda glupo, al cudno mi je biti vani bez grudnjaka, navikla sam bar na onaj sportski 😂
    Za radjaonu, jel mogu obuc taj iz mullera ispod spavacice, ili se to ne preporuca zbog kasnijeg skin to skin, uzrla sam spavacicu na dugmice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.