Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    17. Studeni 2018. 08:34

Zvrkice!!! Ulijepšala si mi dan!! Dobrodošla mala Z 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    17. Studeni 2018. 08:37

Klikerice upravo sam se cula s frendicom i prica kak je naletila na neku super stranicu o trudnoci, kak joj je super i da nek si pogledam, kad ono tvoj blog 😁😀😊😂

AllieH
    17. Studeni 2018. 08:37

Zvrkice, hrabrice nasa, odlicno si to odradila, eto sta je majcinski instinkt! ❤ Cestitam i ovdje, dobili smo znaci 3 bebe u jednom danu 🙌🏼 
    Miranda, kako ste vi? 

Luka ❤

Ivylee
    17. Studeni 2018. 08:40

Zvrkice draga, čestitam i tu ❤️ Zana je prava ljepotica, ima lijepe kilice i mislim da ćete vi brzo van inkubatora i doma 😘 A takav brzinski porod je baš za poželjeti.
    Ja sam danas punih 39 😲 Bila sam uvjerena da će to ranije ovaj put, ali tko zna, možda moja cura ima u planu biti strijelčica pa se ne da 😁 U ponedjeljak imam pregled i nadam se sad i ja da smo dotad u komadu jer je pola doktora s Merkura na nekom kongresu do nedjelje navečer uključujući i moju dr koja mi je vodila cijelu trudnoću. Nekako bi voljela da bude u blizini posebno jer ne znam hoće li mi muž uspjeti biti sa mnom. Sve nam ovisi o dobu dana kad će krenuti jer ćemo morati starijeg bracu negdje ostaviti, a svi bližnji su nam u Dalmaciji.
    Eh, vidjela sam još jednu prezgodnu trudnicu s malenim trbuščićem, BellaLuna ako se ne varam 😍

• nali
    17. Studeni 2018. 08:41

Ako ovim tempom nastavimo,sve cemo prije nove godine rodit 😂🤣🙈

barbiemama
    17. Studeni 2018. 08:43

nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁

barbiemama
    17. Studeni 2018. 08:48

i imam još jedno pitanje za naše mame. nemojte mi se smijati, meni to važno 😂

spominjete kak su vam sestre pomogle da se prvi put otuširate. jel mogu tad odmah i kosu oprat? 😁

Mamica2
    17. Studeni 2018. 08:49

barbiemama

nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁

Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame

AllieH
    17. Studeni 2018. 08:50

E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu? 
    I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔 
    Zaboravila sam komentirati zgodne trudnice 🤦🏽‍♀️ Cure, divne ste! 😍 BellaLuna, ti si u kategoriji barbie sto se velicine trbuha tice. 🤗

Luka ❤

barbiemama
    17. Studeni 2018. 08:54

Mamica2

Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame

e da, ljekarne. to sam zaboravila. hvala na savjetu. i mislila sam si na čičak. ne izgleda mi udobno uvlačit se u nešto usko neposredno nakon poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.