Zvrkice!!! Ulijepšala si mi dan!! Dobrodošla mala Z 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Klikerice upravo sam se cula s frendicom i prica kak je naletila na neku super stranicu o trudnoci, kak joj je super i da nek si pogledam, kad ono tvoj blog 😁😀😊😂
Zvrkice, hrabrice nasa, odlicno si to odradila, eto sta je majcinski instinkt! ❤ Cestitam i ovdje, dobili smo znaci 3 bebe u jednom danu 🙌🏼
Miranda, kako ste vi?
Luka ❤
Zvrkice draga, čestitam i tu ❤️ Zana je prava ljepotica, ima lijepe kilice i mislim da ćete vi brzo van inkubatora i doma 😘 A takav brzinski porod je baš za poželjeti.
Ja sam danas punih 39 😲 Bila sam uvjerena da će to ranije ovaj put, ali tko zna, možda moja cura ima u planu biti strijelčica pa se ne da 😁 U ponedjeljak imam pregled i nadam se sad i ja da smo dotad u komadu jer je pola doktora s Merkura na nekom kongresu do nedjelje navečer uključujući i moju dr koja mi je vodila cijelu trudnoću. Nekako bi voljela da bude u blizini posebno jer ne znam hoće li mi muž uspjeti biti sa mnom. Sve nam ovisi o dobu dana kad će krenuti jer ćemo morati starijeg bracu negdje ostaviti, a svi bližnji su nam u Dalmaciji.
Eh, vidjela sam još jednu prezgodnu trudnicu s malenim trbuščićem, BellaLuna ako se ne varam 😍
nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁
i imam još jedno pitanje za naše mame. nemojte mi se smijati, meni to važno 😂
spominjete kak su vam sestre pomogle da se prvi put otuširate. jel mogu tad odmah i kosu oprat? 😁
nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁
Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame
E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu?
I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔
Zaboravila sam komentirati zgodne trudnice 🤦🏽♀️ Cure, divne ste! 😍 BellaLuna, ti si u kategoriji barbie sto se velicine trbuha tice. 🤗
Luka ❤
Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame
e da, ljekarne. to sam zaboravila. hvala na savjetu. i mislila sam si na čičak. ne izgleda mi udobno uvlačit se u nešto usko neposredno nakon poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji