Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2018. 13:44

Pticaselicazgst i ja se nadam, zakopala se u neki posao doma za laptopom da ne razmisljam... I ja se nadam da ce tvoje mirovanje brzo proc pa ces moc uzivat u lijepim danima... Ja samo tamanim zdenka sir na dnevnoj bazi, sendvica mogu jest na tonu 😂 a ostalo samo tolko da nisam gladna 

Pticaselicazgst
    28. Travanj 2018. 16:24

Hvala suzy 😍 hihihihi sam ti tamani dok mozes, sad ti nitko nece zamjerit ☺ meni jako pasu nezdrave stvari isto. 😂 jucer sam pojela cips i nije mi uopce bilo muka, a pojedem krusku i sve me zeludac zaboli 🤔

pepe1907
    28. Travanj 2018. 19:09

Tenci

Ja jedem, opet, sir s vrhnjem i mladi luk jucer mi popodne bilo uzasno mucno, nisam mogla nist staviti u usta, a gladnaaaaa. Danas je bolje.
    I uzasno mi se jede slano, samo bi slano jela. toliki sam ljubitelj cokolade bila, a sad cim ju pogledam mi je zlo.

meee toooo 🤔😐

pepe1907
    28. Travanj 2018. 19:12

meni je vec 4 dana tako zlo...od 15h popodne pa da navecer...moram stalno nekaj jesti...imam jos 2 dana za popit antibiotik i dobila sam vaginalete i uzela si neke tablete od đumbira protiv mučnina..samo mi se jedu krumpirići 😉

Maggie85
    29. Travanj 2018. 08:11

I meni puno više paše slano, nakon kruške mi bude tako muka da pomislim kako ih više nikad u životu neću jesti :) Što klopate danas? Mi roštiljamo pa se veselim ćevapima :) Napravili smo i tiramisu i kolač s jagodama, ali nekako predosjećam da mi neće odgovarati. Neka smo mi samo kupili puuuno ćevapa 

29. Travanj 2018. 08:40

ja mislim da budem opet po siru i vrhnju, jednostavno mi toliko odgovara da bi se mogla prejesti u njemu  ali vjerojatno budemo i mi roštiljali pa neki komad mesa budem pojela, jučer na rođendanu jela sam samo carsko meso s roštilja. kolače ne želim ni vidjeti, ne privlače me ni malo. banane obožavala, sad stavim u usta i jedva prožvačem.

Pticaselicazgst
    29. Travanj 2018. 09:31

Bapske su price da kad u trudnoci volis slano a ne mozes podnijet slatko da nosis decka 😍 i obrnuto, bas me zanima jel to istina.

Uuu fino danas jedete, rostilj 🖒 ja cu neku piletinu sa povrcem i salatu. 

• Kani07
    29. Travanj 2018. 10:12

Pozdrav svima!Prvo nam svima zelim srecu da sve dobro zavrsi i dodu nam zdrave zimske bebice😁🙏.
    Mi smo trenutno 7+4 prosli tjetan smo culi otkucaje❤️Ali smo na strogom mirovanju zbog hematoma i smedeg iscjetka pa se nadam da ce se absorbirati i da bebici nece nastetiti.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    29. Travanj 2018. 10:25

Dobro dosla Kani 🤗
    Bit ce sve u redu, samo se drzi uputa doktora. 
    Jel pijes progesteron?

29. Travanj 2018. 11:00

hahha, onda po tim bapskim pričama sve nosimo dečke  

dobro došla Kani07, samo miruj i slušaj doktora i sve bude u redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.