Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    09. Studeni 2018. 09:33

Jutro cure.
    Vana čestitam. Majstorski posao si odradila. Blaž dobro nam došao!!!!😍💞
    Luks super za pregled,bome velika beba.
    Majana nadam se da ce se malena okrenut da te ne muče porodom na zadak.
    Zvrkice to su odlicne vijesti. Neka te opskrbe hranom i brzo će ponedjeljak💞
    Salatice divne vijesti,saamo nek cura raste,brzo ćete vi doma.
    Vidjela sam nečija kolica,super izgledaju.

mmama2
    09. Studeni 2018. 09:42

Vana divno iskustvo imas💙💙💙 Cestitam na sincicu i uzivaj sada zasluzeno u smotuljku, bas sam se raznjezila😍😍
    Mi jos nemamo kolica😂 ni nista ustvari od opreme osim as i nekoliko marama🙄 cekam taj 23i da odem u wg na sajam i rijesim kaj trebam sve.. iskreno fakat, fakat nemrem odlucit bi li kolica uopce kupovala😑😑😑

url=https://lilypie.com]

busybee
    09. Studeni 2018. 09:43

AllieH, sad sam vidila sliku. Predivna kolica i ovo što se vidi od stana :)

du1988
    09. Studeni 2018. 09:53

zvrkice, proletjet ce vikend, a onda eto te kuci i mazit ces se s psom, sigurna sam da i ti njemu falis ❤️ luks, bome velika beba, nek je sve u redu! 😊 salatice, vratio se tvoj pozitivni duh, to mi je drago! ana, nadam se da i kod tebe ide na bolje? meni muz sutra odlazi na deset dana i ne veslim se biti sama, ali sto je tu je. Blizu su mi brat i cura pa cu malo do njih, malo do grada u preostali soping za bebu i proci ce dani! Zelim vam svima ugodan vikend 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

AllieH
    09. Studeni 2018. 09:56

Ja imam problem s mekanom podlogom za prematanje. Dimenzija na stolu predvidjena za podlogu je 48x70cm. Podloge koje najblize dimenzijom odgovaraju su 50x70. Mislite li da se ona bez tvrdog dna od 50cm moze stisnuti u 48cm ili nema sanse? 

Luka ❤

Mina93
    09. Studeni 2018. 09:58

Klikerice ja uzela u cco west weledu.. Bas cu bacit oko jos u gradu pa ako oces ti uzmem i posaljem ili se nadjemo 🤗
    Zvrkice drzimo fige, sretno 😁😉
    Luks i ja se jutros vagala i na +14,😱😱
    Imamo klub velikih beba 😍😉

Mina93
    09. Studeni 2018. 10:00

AllieH

Ja imam problem s mekanom podlogom za prematanje. Dimenzija na stolu predvidjena za podlogu je 48x70cm. Podloge koje najblize dimenzijom odgovaraju su 50x70. Mislite li da se ona bez tvrdog dna od 50cm moze stisnuti u 48cm ili nema sanse?

Mislim da bi trebala moc ako nije tvrdo dno

Kolačići
    09. Studeni 2018. 10:01

Mi smo dobili ova kolica Graco Trekko, i zimsku vreću (mekana je nije čvrsta nosiljka) i jaje orginal njihovo. Predobra su ali su mi spremljena i pakirana čekaju svoj red.... pa evo slika koju sam uspjela na netu naći. U njima se vozio samo jedan mali dječak koji ima super pedantnu mamu i očuvana su kao nova.

Inače, ja jučer otišla na izvanrednu kontrolu kod svog doktora jer me bolio trbuh (ružni menga bolovi) ali sve je ok, on se uglavio i glavicom gura dolje. Malo je sitan, ali nije za kategoriju zastoja u razvoju iako kaže doktor da ćemo ga malo popratiti. Ja sam opuštena, lijepi su to tjedni već, a i vaše priče i iskustva naših prvih beba mi ulijevaju sigurnost. 
    Vana, čestitam...  bravo za tebe i Blaža! 

pepillu
    09. Studeni 2018. 10:19

Vana, čestitam..bas prekrasno 😍😍

Klikerica
    09. Studeni 2018. 10:25

Mina93

Klikerice ja uzela u cco west weledu.. Bas cu bacit oko jos u gradu pa ako oces ti uzmem i posaljem 

ako bilo gdje vidiš, samo uzmi, dam ti lovu čim se vidimo... kad budemo išle na sajam najkasnije... ili ćemo se već dogovoriti, već se osjećam glupasto ići u 4.različiti DM, a trebam trenutno samo to kupiti...

mamma2 vidim isto ide 23.11. na sajam, opet će nas biti za jednu grupnu kavicu dok smo sve 2u1 :)

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.