Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    09. Studeni 2018. 07:53

I da Zvrkice drzim fige da svi nalazi budu uredni i da te puste kuci jos par tjedana😘

Salatica9192
    09. Studeni 2018. 07:57

Kad je sve pozitivno, onda imam vise volje za sve, a kad ono i nije bas, nije mi do nicega, razumijete vec. Juce sam vratila svekra i svekrvu kuci ahahahaha 🤣 Posjete od 4 do 5. Ona u 4 i 15 salje por da dolaze i da ce biti 15 min. Zasto? Sta ces mi 15 min, ako dolazis, dodji na sat bar, da ubijem vremena malo, nemoj mi radi sebe dolaziti, nemoj mi te price sada. I plus, rekla sam nemojte molim vas, dok beba ne izadje iz inkubatora, nmg opisati koliko je tesko da dolaze mene gledati, a nju ne mogu. Nisam ja neka novina. Dosli ste jednom (isto na 10min), to je to. Sacekajte malo. Hocu sa mamu i tatu, jer ja sam njihovo dijete, Lena. Nmg njima reci nemojte i plus mama mi kuva, i muza (po mogucnost da ne odlazi od mene hahaha). Ne mogu nikog drugog za sad. Luda, ljuta mama Salatica 🤣

pepe1907
    09. Studeni 2018. 08:01

Vana11

Evo, samo kratki izvjestaj. Rodio se Blaž, 2770g i 47 cm, sve super i u redu. S obzirom na nas zastoj u rastu, nije uopce tako mala beba. Porod je prosao dobro, nakon 2.gela su mi probusili vodenjak i dali drip, ja dobila odmah dosta jake trudove i na kraju je od busenja vodenjaka do bebe proslo samo 3 sata. Ja nisam popucala i nisu me rezali. Imali smo odmah kontakt koza na kozu, u radaoni je odmah i sisao, kolostrum je dosao, nadamo se da ce uskoro i pravo mlijeko. On sad zadovoljno spava, a ide i mama probati 😊
    (Na kraju je ispao dugi izvjestaj 😁)
    Hvala svima na podrsci! 😚

Ma prava mala štruca 😍 i super si prošla samo 3h...eto ti prednost kad imaš manju bebu 😏 drž te nam se, papajate i slikni da ga vidimo 😀

barbiemama
    09. Studeni 2018. 08:06

Allie, sestričina (visoka ko ja) je uzela Mimu i zažalila. malu je oko 5 mj vozila u tim kolicima i onda ih je prodala. kaže da su užasno nepraktična i glomazna, a istovremeno neudobna za bebu jer je već s 5 mj njena curica (koja je fakat prosječe građe, nije ono krupna beba) skoro pa i sportski dio prerasla. meni su čak Stokke vizualno ok, ali isto preglomazna i preskupa. ova moja Inglesina su mi možda malo niska, ali su standardna kolica. iste visine su mi bila praktički i sva ostala. Bugaboo mi je možda još malo niži. to je jedino što me odbilo od kupnje. inače su mi baš prekrasna. najljepša na tržištu.

a Babyzen imam osjećaj da furaju apsolutno svi u Zg. nek se nitko ne ljuti ako ih ima, ali meni su presmiješna. gora od kolica za lutke. sitni kotačići, djeca poskakuju u njima, fuuuul niska i od tankog materijala. ne mogu zamisliti iskreno da dijete u tome vozim. ma ni na asfaltu. eventualno npr da imam para ko salate pa takva kolica furam kad idem u shopping centar i sl, gdje je prostor uži a površine jaaako glatke. 

Mina93
    09. Studeni 2018. 08:10

barbiemama

Allie, sestričina (visoka ko ja) je uzela Mimu i zažalila. malu je oko 5 mj vozila u tim kolicima i onda ih je prodala. kaže da su užasno nepraktična i glomazna, a istovremeno neudobna za bebu jer je već s 5 mj njena curica (koja je fakat prosječe građe, nije ono krupna beba) skoro pa i sportski dio prerasla. meni su čak Stokke vizualno ok, ali isto preglomazna i preskupa. ova moja Inglesina su mi možda malo niska, ali su standardna kolica. iste visine su mi bila praktički i sva ostala. Bugaboo mi je možda još malo niži. to je jedino što me odbilo od kupnje. inače su mi baš prekrasna. najljepša na tržištu.

a Babyzen imam osjećaj da furaju apsolutno svi u Zg. nek se nitko ne ljuti ako ih ima, ali meni su presmiješna. gora od kolica za lutke. sitni kotačići, djeca poskakuju u njima, fuuuul niska i od tankog materijala. ne mogu zamisliti iskreno da dijete u tome vozim. ma ni na asfaltu. eventualno npr da imam para ko salate pa takva kolica furam kad idem u shopping centar i sl, gdje je prostor uži a površine jaaako glatke.

Taman sam ja htjela napisat kako babyzen vidjam svako malo, meni su smijesni ti mali kotacici, bilo bi me strah da to sve ne popuca jer mi stvarno izgledaju nestabilno i neprakticno.. Prvo mi je na popisu bilo veliki kotaci tako da mogu na sve podloge, i u prirodu i u grad

• Kani07
    09. Studeni 2018. 08:14

Vana cestitam 😘😘😘,drago mi je da je sve na kraju dobro zavrsilo,odmarajte i mazite se puno!
    Salatice zena zmaj😘,ma Lena prava cura ,brzo vi kuci idete.
    Zvrkice drzite se brzo ce to proc,samo da ti i bebica budete dobro😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    09. Studeni 2018. 08:15

Eto, sve si rekla. I to za Zagreb i Babyzen sam i ja skuzila sad nedavno kad smo bili. Vidis ili Stokke ili njih, ali cak najcesce Babyzen. I kad zamislim dijete zimi staviti u tu kosaru. Kuma ih ima i mala je sad 3mj, rodjena je s 3kg i 49cm i kosaru je vec gotovo prerasla. Bas mi se ne cine kao best buy unatoc prakticnosti. 
    Salatice, razumijem te, i mene zivciraju te posjete od 10ak minuta. Bas to, netko kad ti dodje, ocekujes da ti malo ubije i ubrza to vrijeme u bolnici, a ovo stvarno kao da dolaze da bi im savjest bila mirna jer su eto odradili. Samo ti sad po svome, imas apsolutno pravo.

Luka ❤

_svjesna
    09. Studeni 2018. 08:22

Vana cestitam ❤️❤️
    Super si prosla.
    Fascinantno mi je kad zene prodju tako dobro da nisu ni pucale niti rezane, cure u cemu je tajna, je li tajna da znas izgurat bebu, ili je sve genetika? O cemu se radi? 
    I mi smo od danas u klubu 30 tjedana ☺️
    Pozdrav svima 😘

Klikerica
    09. Studeni 2018. 08:29

zvrkica

Svojima sam rekla da ne primam posjete, na promatranju sam, a oni svi uplašeni samo stvaraju stres, ovako sam mirnija.

Težak,ali mudar potez. Drž se!😘

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

09. Studeni 2018. 08:30

Klikerica ja sam kupila u dmu ulje za medicu prije 4 dana od welede probaj neki dr dm. Avenue mall imao još 6 komada taj dan.

Čaj od lista maline imate u mulleru. Normalan onaj u vrećicama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.