Klikerice ja uzela u cco west weledu.. Bas cu bacit oko jos u gradu pa ako oces ti uzmem i posaljem
ako bilo gdje vidiš, samo uzmi, dam ti lovu čim se vidimo... kad budemo išle na sajam najkasnije... ili ćemo se već dogovoriti, već se osjećam glupasto ići u 4.različiti DM, a trebam trenutno samo to kupiti...
mamma2 vidim isto ide 23.11. na sajam, opet će nas biti za jednu grupnu kavicu dok smo sve 2u1 :)
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Allie pa ikea ti ima podlogu 48×74 ali nije ona full mekana nego tvrđa.
Allie moja komoda je oredvidena zal nekih 62x36.
Ja izmjerila i naručila 77x72 mekanu i nekako cu ugurati. Da sam.kupila manju bilo bi previše slobodnog mjesta
Klikerice ja uzela u cco west weledu.. Bas cu bacit oko jos u gradu pa ako oces ti uzmem i posaljem
ako bilo gdje vidiš, samo uzmi, dam ti lovu čim se vidimo… kad budemo išle na sajam najkasnije… ili ćemo se već dogovoriti, već se osjećam glupasto ići u 4.različiti DM, a trebam trenutno samo to kupiti…
mamma2 vidim isto ide 23.11. na sajam, opet će nas biti za jednu grupnu kavicu dok smo sve 2u1 :)
Obavezno!
url=https://lilypie.com]
Cure mucite li se sa kondenzatom u stanu? Ja vise ne znam sta da radim kad krenu hladniji dani i sezona grijanja, upravo sam sve prozore morala brisati, jednostavno na njima je toliko kondenzata/vode da mi cak curi po podovima i klupicama. Jos vani nije toliko hladno, drzimo temp u stanu na 22 stepena, grijanje je podno u cijelom stanu. Zidovi su mi svjeze obojeni i sve se bojim da mi ne izbije vlaga kada beba dodje. Ima li neko neki savjet, sta mi je najbolje i najekonomicnije rjesenje? 😔
Lena izlazi iz inkubatora 😍😍😍😍😍😍 Sada ce u krevetic obicni 😍 Moraju je jos pratiti za zuticu (cura trebala ici kuci i bebi joj se vrati zutica i opet lampa :( ) i da pocne dobijati na kilazi 😍🤗 Sada u pola 3 cu je hraniti ja mozda 😍 😍
Cure sto piju euthyrox, ma jel sam ja neinformirana ili sto vec al kaze mi ova jedna zena da necu moci dojiti poslije poroda zbog toga da ne bi poremetila bebinu štitnjaču?? Jel to istina ili?? Evo bas sam malo u šoku ostala.
Sortiraj odgovore
Najstariji