Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    09. Studeni 2018. 08:39

Salatica9192

Kad je sve pozitivno, onda imam vise volje za sve, a kad ono i nije bas, nije mi do nicega, razumijete vec. Juce sam vratila svekra i svekrvu kuci ahahahaha 🤣 Posjete od 4 do 5. Ona u 4 i 15 salje por da dolaze i da ce biti 15 min. Zasto? Sta ces mi 15 min, ako dolazis, dodji na sat bar, da ubijem vremena malo, nemoj mi radi sebe dolaziti, nemoj mi te price sada. I plus, rekla sam nemojte molim vas, dok beba ne izadje iz inkubatora, nmg opisati koliko je tesko da dolaze mene gledati, a nju ne mogu. Nisam ja neka novina. Dosli ste jednom (isto na 10min), to je to. Sacekajte malo. Hocu sa mamu i tatu, jer ja sam njihovo dijete, Lena. Nmg njima reci nemojte i plus mama mi kuva, i muza (po mogucnost da ne odlazi od mene hahaha). Ne mogu nikog drugog za sad. Luda, ljuta mama Salatica 🤣

A neka si ih pedalirala.... stvarno su zasluzili tocno onako kako si napisala. Da su tu radi tebe,bili bi 15 minuta prije posjeta pred bolnicom. Ma uzas! Kad se sada sjetim svega sta si nabrojala običaja kad dođete kuci... bolje da ste jos tu i odmarate od svekrve.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    09. Studeni 2018. 08:40

Vana cestitam!!❤

❤N i V💙

Klikerica
    09. Studeni 2018. 08:43

Mina93

barbiemama

Allie, sestričina (visoka ko ja) je uzela Mimu i zažalila. malu je oko 5 mj vozila u tim kolicima i onda ih je prodala. kaže da su užasno nepraktična i glomazna, a istovremeno neudobna za bebu jer je već s 5 mj njena curica (koja je fakat prosječe građe, nije ono krupna beba) skoro pa i sportski dio prerasla. meni su čak Stokke vizualno ok, ali isto preglomazna i preskupa. ova moja Inglesina su mi možda malo niska, ali su standardna kolica. iste visine su mi bila praktički i sva ostala. Bugaboo mi je možda još malo niži. to je jedino što me odbilo od kupnje. inače su mi baš prekrasna. najljepša na tržištu.

a Babyzen imam osjećaj da furaju apsolutno svi u Zg. nek se nitko ne ljuti ako ih ima, ali meni su presmiješna. gora od kolica za lutke. sitni kotačići, djeca poskakuju u njima, fuuuul niska i od tankog materijala. ne mogu zamisliti iskreno da dijete u tome vozim. ma ni na asfaltu. eventualno npr da imam para ko salate pa takva kolica furam kad idem u shopping centar i sl, gdje je prostor uži a površine jaaako glatke.

Taman sam ja htjela napisat kako babyzen vidjam svako malo, meni su smijesni ti mali kotacici, bilo bi me strah da to sve ne popuca jer mi stvarno izgledaju nestabilno i neprakticno.. Prvo mi je na popisu bilo veliki kotaci tako da mogu na sve podloge, i u prirodu i u grad

Mi smo tik uz Maksimir,i takva kolica mi nisu dolazila u obzir. Mi smo bas suprotno trazili kolica za brdski teren,i zato smo kupili Mutsy Evo. Jesu mrvu teža konstrukcija,ali se guraju vrlo lako i po drndavom brdovitom terenu. Slikam ih danas!

bambusovlist
    09. Studeni 2018. 08:46

Vana, čestitke tebi, Blažu i tati!!! ❤️
    Dobrodošao!
    Zvrkice, super da si išla kad je trebalo i da si pod kontrolom. Bit će dobre hrane!
    Ja sve razmišljam o trudovima i tko zna hoću li ja to uspjet prepoznat.
    Valjda hoću, kad su svi! 😊
    Nisam razumjela koji je točno učinak datulja i čaja od lista malina?
    Jel mogu već krenuti s tim?

Klikerica

SarahSarah

Klikerica ja sam kupila u dmu ulje za medicu prije 4 dana od welede probaj neki dr dm. Avenue mall imao još 6 komada taj dan.

Čaj od lista maline imate u mulleru. Normalan onaj u vrećicama.

Pa ja sam valjda jedina koja je bila u 3 dm-a u kojima nema vise Welede. Dm GardenMall,CCO East i Dm Branimirova-Kaufland

Super da ima čaja u Mulleru i tvornici zdrave hrane,hvala cure na info!

Mamica2

AllieH

zvrkice, izdrzat ces, nemas jos puno. I kad te puste kuci, nemoj forsirati, prihvati svu mogucu pomoc koju mozes, a ti fino samo diktiraj i bit ce sve spremno na vrijeme. 🤗Salatice, bas sam sretna kad citam tvoje postove, vidi se da si pozitivna i da samo jedva cekas da idete kuci. Bome ste i ti Lenica brzo nadosle ❤
    Sto se kolica tice, vjerujem da vama visokima jedino Stokke i Mima pasu. Oko mene su za oboja bas losa iskustva s tezinom i glomaznoscu, a meni osobno nisu ni lijepa i te "kosare" ispod mi se cine jako neprakticne.

Stokke su ogromna i preteska, na prvone smo katu i nemamo lift a i jos ispred zgrade imamo skaline tako da cu s njima u setnju kad ide i muz da moze nositi prvo vrijeme a kad idem sama ici ce u mclaren jerona isto mogu u nulti i imaju zimsku vrecu tako da ok

MareiKate
    09. Studeni 2018. 08:49

Vana čestitam! 😘 Drago mi je da je sve dobro prošlo...
    Ana, Salatica, Zvrkica, nadam se da ste doma brzo!

Što se tiče kolica, mi smo dobili na posudbu, super su, ali dosta teška. Ja živim u zgradi bez lifta i većinu vremena ću biti sama s bebom, nemamo nikog u ZG i plan nam je čim beba malo poraste kupiti Babyzen. Puno putujemo, ja ću često biti sama i bitno mi je da mogu lako to uzet i nosit. Još će s nama uvijek u tandemu bit i veliki pas 😅 možete mislit kak će to izgledati dok ja sve istovarim sama pred zgradu u ovoj prvoj fazi s velikim kolicima 😂 isprobala sam Babyzen kod frendice i super su... Ona za novorođenče, tj nastavak njihov je fakat nisko i ne znam da ću ako budem imala drugo nadograđivati ta kolica već će mi samo služiti kad bude dijete moglo sjediti ... To mi je ideja ako ne nađem nešto bolje  😅

• zvrkica
    09. Studeni 2018. 08:51

Ostajemo za vikend na praćenju i ako bude ok u pon smo kući.
    Drzite fige 😘😘

Mamica2
    09. Studeni 2018. 08:54

Zvrkice sretno i nadamo se u pon doma

luks
    09. Studeni 2018. 08:54

jutrooo, evo ja gotova na pregledu, beba donro smještena ali za ove tjedne velika, cca 2800, a kaže dr da izdržim 3 tj pa onda i ako rodim ok je. Kaže da dijete odgovara trudnoći 36 tjedana 😬 da se pripazim. Dobila duphaston za pit, a betadine svako treću večer jednu, i željezo (jer kaže kako je velika beba da sam možda i anemična), dobila uputnicu za kks i urin.  Danas na +14kg, kaže da izbacim kruh i pekaru i sokove... ujutro se odreć pekare, to mi je ufff

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.