Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    09. Studeni 2018. 07:01

Salatice nadam se da ste od ponedjeljka kod kuce 😘

• Malaaiva
    09. Studeni 2018. 07:02

Vana čestitam 😘 dobrodošao nam Blaž 🤗😍😄

Rita

• Dalal
    09. Studeni 2018. 07:07

Dobro jutro mamice ...Od srca čestitam našim novim mamicama na rođenju svojih pilića malih i najsretnije djetinjstvo da imaju ...
    što se tiče čaja od malinovog lista nama je babica jučer na kursu rekla da pijemo po 1 šolju do 35.tjedna, a preko 35.da pijemo po 2 solje.
    Ja sam jučer imala kontrolu ali samo laboratoriju i CTG. .urin, papa test, pritisak, CTG dobri. .Počela sam odbijati i na kilazi obzirom da sam na strogoj dijeti i inzulinu. ..Ultrazvuk je za 6 dana pa ćemo vidjeti i kako se beban razvija.
    Želim ugodan i miran dan..i još ljepši vikend 😘

AllieH
    09. Studeni 2018. 07:24

zvrkice, izdrzat ces, nemas jos puno. I kad te puste kuci, nemoj forsirati, prihvati svu mogucu pomoc koju mozes, a ti fino samo diktiraj i bit ce sve spremno na vrijeme. 🤗
    Salatice, bas sam sretna kad citam tvoje postove, vidi se da si pozitivna i da samo jedva cekas da idete kuci. Bome ste i ti Lenica brzo nadosle ❤
    Sto se kolica tice, vjerujem da vama visokima jedino Stokke i Mima pasu. Oko mene su za oboja bas losa iskustva s tezinom i glomaznoscu, a meni osobno nisu ni lijepa i te "kosare" ispod mi se cine jako neprakticne. 

Luka ❤

AllieH
    09. Studeni 2018. 07:34

I skuzila sam da puno zena nakon Stokke ili Mima odu u drugu krajnost i uzmu Babyzen, a ta su mi tek bas bas nikakva. 
    Evo ovdje jedan post na tu temu i ispod preko 100 komentara: https://www.instagram.com/p/Bl-Mwc0FxLL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=s6ygix6c6dkh

Luka ❤

Ivylee
    09. Studeni 2018. 07:44

Vana čestitam od srca na dolasku Blaža 💙💙💙 Uživajte u svakom trenutku 😘
    M.girl ja sam na prvom porodu donirala krv iz pupkovine. Uglavnom na netu imaš obrazce koje skineš i popuniš i upute. Po jedan primjerak svega ide tebi, jedan u rodilište i jedan u banku. Ja sam pri prijemu u rađaonu odmah dala papire i napomenula da želim donirati, pri izgonu su zato odmah imali pripremljen set za uzimanje krvi i sve su obavili... Ja se doduše slabije sjećam tog dijela ali piše mi u otpusnom pismu sve 🙈

Ivylee
    09. Studeni 2018. 07:46

Salatice draga, baš je lijepo pročitati Lenin napredak, neka samo fino papa, brzo ćete vi kući ❤️

• nali
    09. Studeni 2018. 07:46

Vana cestitam 🥂🎉 Dobrodosao Blaz 💙 drago mi je da je sve ok proslo
    Salatice evo tebe nama sve vise ovdje, neka 😘 Jako sam sretna sto ste se obje skoro do kraja oporavile, jos malo i doma ste 😀
    Ana kako ste nam vas dvoje danas?
    Zvrkice- nadam se da si i ti uskoro doma, ak se cerviks nije dalje smanjivao i nalazi budu ok, mozes i doma mirovati, tako da drzim fige 😘

Ivana_G
    09. Studeni 2018. 07:48

Vana čestitam!!!! Odlično je za čuti da je sve prošlo super i da sada vas dvoje uživate 😊😍 Brz oporavak želim. 👶🎉🎈🎉🎈

Majana
    09. Studeni 2018. 07:51

Jutro cure
    Vana cestitam od srca 😘😘😘😘
    Salatice bas mi je drago sta se ti i Lena tako brzo oporavljate, jos malo pa kuci ❤️❤️❤️
    Vidim da ste pisale o posteljini, ja sam sa oboje imala poplun ali sam ga dobro uglavila sa tri strane izmedu madraca i resetki znaci sve je dobro zategnuto i nisu mi nikad to uspili izvuc ni povuc jer tako male bebe se puno ni ne mrdaju a ogradice uopce nisan imala jedine koje mi se svidaju su one sta idu na svaku resetku ove mi druge me nisu odusevile

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.