Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    09. Studeni 2018. 09:03

Cestitke nasoj mamici Vani zelim ti brzi oporavak a najveca dobrodoslica Blažu neka ima sretno i bezbrižno djetinjstvo🥰😍😘❤️❤️❤️

Zvrkica znas i bolje mozda jos koji dan ostat pa da znas da je stvarno sve stalo ali sam uvjerena da ste u ponedjeljak doma i sve ce bit super a vikend brzo bu prosao drzi se 😘😍❤️

Lukas bogme velika beba ma neka samo neka su nam zivi i zdravi cestitke na super pregledu 😘❤️😍

MareiKate
    09. Studeni 2018. 09:06

luks

jutrooo, evo ja gotova na pregledu, beba donro smještena ali za ove tjedne velika, cca 2800, a kaže dr da izdržim 3 tj pa onda i ako rodim ok je. Kaže da dijete odgovara trudnoći 36 tjedana 😬 da se pripazim. Dobila duphaston za pit, a betadine svako treću večer jednu, i željezo (jer kaže kako je velika beba da sam možda i anemična), dobila uputnicu za kks i urin. Danas na +14kg, kaže da izbacim kruh i pekaru i sokove… ujutro se odreć pekare, to mi je ufff

Luks, bitno da je beba dobro :)
    A jel ti i do sada bila uvijek veća bebica? Kako može anemija imati veze s tim da je beba velika? Pitam jer sam i sama u tom košu, a dr mi do sada nikada nije spominjao da anemija može imati veze s tim, a anemična sam. I zašto Duphaston? Zbombardirala sam te pitanjima, sorry 😁😘

AllieH
    09. Studeni 2018. 09:07

zvrkica

Ostajemo za vikend na praćenju i ako bude ok u pon smo kući.
    Drzite fige 😘😘

Naravno da ce biti sve ok 🤗😘
    luks, znaci i Lovre nam je velika beba. ☺ Iako ja vise tim njihovim procjenama nista ne vjerujem. Bitno da je sve ovako super, a procjene vise manje. 

Luka ❤

• zvrkica
    09. Studeni 2018. 09:16

Lily slažem se sa tobom. Izdržati ću i vikend  i samo da ne bude bolova i trudova da možemo kućici na mirovanje na najjače 😀

Majana
    09. Studeni 2018. 09:21

Ma i meni se vodi ko veca beba i iako sam ja imala 4500 nekako nisam sigurna u te mjere a mozda mi je ovulacija bila ranije sta je lako moguce jer mi zna doc od 24-28 dana menstruacija a i sam dok je reka da mi je termin po zm 26.01 a njegov kompjuter svima izbacuje 2 dana posli znaci pise mi se 28.01.
    A njih dvoje oboje jedno dan prije termina jedno dan posli 3400 i 3450. Sad me trenutno jedino strah sta sam skuzila da samo prvorotkama rade dog. carski ako je beba na zadak.... A ona meni na zadak jos ako bude velika strah me da ne izmuce bebu pokusavajuci prirodno tako da mantram sebi da ce se okrenit ili da ce bar biti manja beba 💆🏻‍♀️😏

zadranka86
    09. Studeni 2018. 09:23

Luks bravooo za velikog bebaca..reci mi zasto te sad stavlja na dufaston.?ja se upravo skidam s njega imam jos jednu za popit

url=https://lilypie.com]

busybee
    09. Studeni 2018. 09:27

Vana, cestitam od srca :))

• lidač
    09. Studeni 2018. 09:30

Ja basš nisam aktivna često, nemam baš talenta za pisanje na forumu. Ali evo imam korisnu info - Weledino ulje imate u DM u King Crossu, ostalo je još nešto.

busybee
    09. Studeni 2018. 09:31

A što se tiče kolica, ja sam taj frik sa stokkeom i baby zen :D
    Stokke xplory sam dobila (i stvarno sam zahvalna na tome) ali isto nemam lift (doduše prvi kat sam i mogu ih ostavljat u prizemlju jer je takva zgrada).
    A planiram poslije ili babyzen ili mclaren jer se svi kunu da su to najbolja kolica ikad. Ili ova nova ergobaby, navodno su još bolja od babyzen.

Javit ću vam kad steknem iskustvo koliko je to loš plan :D

AllieH
    09. Studeni 2018. 09:33

I mene je prije 2 tjedna ponovno stavila na Utrogestan ali ovaj put samo 2x1, mislim da je povezano sa skracivanjem cerviksa i mogucnoscu prijevremenog otvaranja. 🤷🏽‍♀️

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.