Evo mamice da vam se i ja pridruzi imam 38 godins sina od 21 cure od 19 i 15 i cekamp cetvrtog malcs sad sa 5tj i 5 dana umorem od mucnina i saf jos i ne spavam.jedva cekam 12 tj .valjda ce stati mucnine.
Bigfamili
E cure koje pijete andol od početka trudnoće, ja jučer zaboravila pitat dr, jel to pijemo cijelu trudnoću? I rekla mi je da iza 12 tj krenem pit elevit elababy, jel koja od vas to pije?
Ja cu krenut sad sa elebaby :) taman mi je ostalo par od pronatala pa se prebacujem
Užasava me taj strah od boluckanja dolje. Pokušavam biti što optimističnija ali i mi svakakvi scenariji prolaze glavom. Pogotovo jer sam spontani imala. Ali tjesi me to sto ovaj put imam osjećaj da sam trudna. :) Prošli put je sve bilo drugačije. Sada imam svakakvih simptoma. 🤗🤗🤗🤗
Mene samo cicke bole i smetaju mi malo mirisi koji prije nisu haha. I samo bi spavala. I to sta me doli malo zaboli. Maloprije isto u autu, samo sam zadrvenila
Hjoj ne pričaj. Ja sam muža kedva vidjela zafnjih tjedana. Samo spavam . 😂😂 S posla, jedem i u krevet. Više ne znam što se događa u stvarnom svijetu. 😁
Nana39 dobrodošla! Super mi je tvoj nadimak jer su moju dragu prijateljicu njeni roditelji tako počeli zvati kad je dobila brata, a onda i svi ostali. :)
Svjesna, sad mi je jasno zašto ne dobivam podatke za tablicu!! Već sam mislila osobno prozivati ljude!!
Teatoni, čestitke na curi! Vode cure 3:1.
Taman kad sam neki dan pohvalila svoj mjehur, krenula opet noćna ispišavanja Priprema me malac za noćne podoje i buđenja. Moram priznati da sam upravo zbog toga počela preispitivati svoju namjeru da beba ne bude s nama u sobi. Idealno bi bilo da ju dojim 2-3x po noći i onda ide odmah dalje spavati, kao i ja, ali čak i u takvim idealnim uvjetima čini mi se lakše da ju jednostavno uzmem iz kinderbeta k sebi, nego da idem van sobe, itd. Ah, bumo vidli.
Nego, kakvi su planovi za vikend? Mi idemo danas za Sl. Brod u goste vjenčanim kumovima. Jel ima koja Slavonka uopće u grupi? (isprike ako sam zaboravila)
Evo mamice da vam se i ja pridruzi imam 38 godins sina od 21 cure od 19 i 15 i cekamp cetvrtog malcs sad sa 5tj i 5 dana umorem od mucnina i saf jos i ne spavam.jedva cekam 12 tj .valjda ce stati mucnine.
Dobrodošla 🤗😀
Nana39 dobrodošla! Super mi je tvoj nadimak jer su moju dragu prijateljicu njeni roditelji tako počeli zvati kad je dobila brata, a onda i svi ostali. :)
Svjesna, sad mi je jasno zašto ne dobivam podatke za tablicu!!Već sam mislila osobno prozivati ljude!!
Taman kad sam neki dan pohvalila svoj mjehur, krenula opet noćna ispišavanjaPriprema me malac za noćne podoje i buđenja. Moram priznati da sam upravo zbog toga počela preispitivati svoju namjeru da beba ne bude s nama u sobi. Idealno bi bilo da ju dojim 2-3x po noći i onda ide odmah dalje spavati, kao i ja, ali čak i u takvim idealnim uvjetima čini mi se lakše da ju jednostavno uzmem iz kinderbeta k sebi, nego da idem van sobe, itd. Ah, bumo vidli.
Nego, kakvi su planovi za vikend? Mi idemo danas za Sl. Brod u goste vjenčanim kumovima. Jel ima koja Slavonka uopće u grupi? (isprike ako sam zaboravila)
Mi na moru :) ja sam s ugljana inace pa smo svaki mjesec, mjesec i pol tu na vikendu :)
Svjesna, sad mi je jasno zašto ne dobivam podatke za tablicu!!Već sam mislila osobno prozivati ljude!!
Taman kad sam neki dan pohvalila svoj mjehur, krenula opet noćna ispišavanjaPriprema me malac za noćne podoje i buđenja. Moram priznati da sam upravo zbog toga počela preispitivati svoju namjeru da beba ne bude s nama u sobi. Idealno bi bilo da ju dojim 2-3x po noći i onda ide odmah dalje spavati, kao i ja, ali čak i u takvim idealnim uvjetima čini mi se lakše da ju jednostavno uzmem iz kinderbeta k sebi, nego da idem van sobe, itd. Ah, bumo vidli.
Ja sam Slavonka. :) ali živim u Rijeci. :)
mi na more idemo zadnji tjedan u ovom mjesecu. iskoristit ću stari GO. jedva čekam 😍
a ovaj vikend ništa posebno, odmaranje. mami mi je rođendan bio, pa ćemo u neki restač.
Teatoni cestitam na curki!
Nana39 dobro dosla,i ja imam dvi curke 17,15 god 😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pozdrav curke…nije me bilo neko vrijeme…pa moram pohvatati kaj ste sve pisale….
Bila danas na pregledu…danas je 15+3 i sve je super…razvija se odlicno…sve sam vidjela…mozak,kraljeznicu,bubrege,lice izgleda ko mali alien…mala je jako zivahna stalno lamace rukama i nogama…tako da Maggie novi podatak za tablicu curica je. 😉😊 nadam se da ste mi vi dobro…vidim da vas muce mucnine moje su hvala bogu popustile i stvarno se odlicno osjecam…izdrizite jos malo pa ce biti bolje 😉
znaći moguće je vidjet tak rano? ja jedva čekam.pregled 4.7...bit ću oko 16tj
Sortiraj odgovore
Najstariji