I sta mislite o soku od cvekle za podizanje hemoglobina? Na granici sam, nisam jos ispod, ali i dalje imam problem sa mesom, pogotovo crvenim :/
I sta mislite o soku od cvekle za podizanje hemoglobina? Na granici sam, nisam jos ispod, ali i dalje imam problem sa mesom, pogotovo crvenim :/
Okus kao da zemlju pijes ali za popravljanje krvne slike je super.
Pila sam jedno vrijeme dok mi se nije zgadio. Dodavala sam limun ili narancu ali zali Boze, i dalje je to zemlja 🙈😂
Curke javljam novosti. ❤
S malenom je sve u redu, velika je taman za svoj tjedan. Doktorica je zadovoljna 😍😍 odahnula sam odmah od srece. 😊
Ne vidi se nikakav hematom niti ista takvo. Bolio me mjehur kad me pritiskala i kaze da moze bit neka upala mjehura. U pon idem obavit urinokulturu.
Opet mi je dala utrice i mirovanje.
Vidjela je obilati zuckasti isjecadak. Radila mi je uzv preko trbuha i onda mi je radila vaginalni da vidi cerviks i to je sve u redu. Kad je izvadila uzv na kondomu je bilo ko malo smedega.
Ja se stvarno nadam da ce sve bit u redu 🙏
Od saad sam na mirovanju, necu vise ni ic radit. Briga me za sve, samo da je malena dobro ❤
Nana,moram priznati da su mi razlike u godinama super.
Od brata sam starija 4.5 g,od sestre 16.5 i od brace duplikatora 18.5.
Mala sestra me cak nekad zna zvati mama kad se zaigra😂 Ili u gradu kad ne dobije sta zeli pa mi pocne vikati "mami molim te!" i najslazi osmijeh na svijetu.
Dragi i ja smo pricali i sad nakon prvog bebaca odlucili smo najmanje 4 godine do drugog bebaca,a mozda i duze. On je od sestara stariji po 8 godina. Tako da bi oboje da imamo malo vecu razliku izmedu klinaca (4-7). Malo da se sredimo sto se svega tice nakon ovog bebaca,priviknemo se vise nema danas idemo tu,a bebac nije raspolozen ili slicno. Ne znam kako cu preziviti bez domacuh rebarca i cvaraka vise od godinu dana 😣😯
Nakon mislim vec 7 mjeseci u novoj drzavi,prosli mu cuda i vidjeli svasta. Sad ce biti malo pauza 😂
Odlicno pticice, bitno da je beba dobro a sve drugo se da iskorigirati ❤️
Nismo ni mi htjeli premalu razliku ali opet ni preveliku tako da nam se 4 godine cinilo najmanja razlika koju mozemo napravit i tako ce otprilike i biti sad.
Rekla sam joj maloprije da ce dobiti brata, prvo me samo gledala i sutila par sekundi a onda pitala moze li druga beba biti curica 😅
Maloprije imala kao smeckasti iscjedak, tj kad sam se obrisala bio je u sluzi. To mi je bilo nakon 3 piskenja.. sad sam na hitnoj. Ne znam sta je ovo sad. Jako sam zabrinuta 😢
Ptica, i ja sam nekidan obrisala sa sebe malko smeđeg iscjedka, prije toga poprištavila kao u PMS- u. Od onda ništa.
Postoji mogućnost da imamo neke verzije PMS-a, pogotovo ako nosimo curice. Ja još ne znam što nosim , ali sumnjam na curu. Nemoj se plašiti, sigurno je sve ok.
Meni pristici izbili kao pred mengu. I kao da upalu misica imam. I saaaamo spavaaanjeeee
Redhead, magnezij nabavi i pij za mišiće i grčeve. Trudnicama treba 450 mg na dan.
O hvala, hvala. Rijesit cemo i to
Ana89,
ja odem u privatni lab da vidim kakav mi je magnezijum i stigli rezultati 0,67 (0,66-1,07), znaci na granici. A gledam da se sa manjkom nije bas zezati, ma da u danasnje vrijeme nije rijetkost zbog siromasne ishrane (fast food, grickalice). Koji pijete magnezijum?
Ja sam u apoteci nasla od "Natural Wealth" 20 sumecih u dva pakovanja, 6 eura. Valjda su oke.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Curke javljam novosti. ❤
S malenom je sve u redu, velika je taman za svoj tjedan. Doktorica je zadovoljna 😍😍 odahnula sam odmah od srece. 😊
Ne vidi se nikakav hematom niti ista takvo. Bolio me mjehur kad me pritiskala i kaze da moze bit neka upala mjehura. U pon idem obavit urinokulturu.
Opet mi je dala utrice i mirovanje.
Vidjela je obilati zuckasti isjecadak. Radila mi je uzv preko trbuha i onda mi je radila vaginalni da vidi cerviks i to je sve u redu. Kad je izvadila uzv na kondomu je bilo ko malo smedega.
Ja se stvarno nadam da ce sve bit u redu 🙏
Od saad sam na mirovanju, necu vise ni ic radit. Briga me za sve, samo da je malena dobro ❤
Izvrsno,baš sam mislila na tebe i čekala da se javiš.Drago mi je što je sve ok,a sada samo laganini,mazite se i pazite.😍😍😍😍
Eto vidiš Ptica, sve je ok. Neka curica sad fino u mirno i hladno bude, a mama mirna!!! 😃 ☺️☺️ Odlične vijesti 😉
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji