Mene cijeli dan svako malo neki grcevi kao menstrualni, tjesim se jer mama kaze da je normalno 🤣
Mi smo tu negdje sa tjednima, i ja to prolazim ne sikiraj se. Meni samo ide na zivce jer pojedem nesto i povratim, pojela sam sad 3 palacinke s nutellom i povratila ih. Sad ni ja ne znam je li to normalno. Jedino da mi kazu cure koje su prosle to vec ..
Ako, ja sam povratila dvaput od obične vode. Proći će i to doba. Ali prati, ako baš me budeš mogla ništa zadržati od hrane, javi se doktoru.
Ja ne povracam ali kako nemam apetita ali kad bas ogladnim bude mi muka i sta god stavim u usta napusem se strasno
Teatoni cestitke na curici 😍😍😍 drago mi je da je sve u redu 🤗
Ja cu taman na pregled kad budem kao i ti u 15 tjednu. Nadam se da ce i nama sve pokazat i pogledat. Jedva cekam 😍
Teatoni, čestitam na curici 😍😍
idem u utorak na pregled. bit ću 14+2. pitat ću za spol, ali nekako se ne nadam da budem tako rano saznala.
Teatoni cestitke na curici 😍😍
Ja cu iz nalaza niftyja saznati spol, nadam se iduci tjedan 😊 Malo je specificno za blizance jer otkriva samo y kromosom. Tako da cemo saznati ako imamo deckica ili deckice ali necemo znati jesu li dva ili jedan dok se ne vidi na uzv. Jedino ako su dvije curke onda cemo znati odmah iz nalaza. 😊
Mi smo nakon prvog pregleda rekli samo roditwljima i braći/sestrama, i kumi sam rekla. Ali sad sam čekala ovaj drugi pregled da budem mirna, i rekli smo danas našem dječaku! Jer već se na meni polako vidi stomačić, i neki ljudi su nas pitali, pa sam radije želila da od nas sazna. On je presretan, samo pjeva po stanu, mama ima bebu, mama ima bebu !! Ima 4 god i baš želi brata/sestru. Uf, jedva čekam da se upoznaju
Lovre
Užasava me taj strah od boluckanja dolje. Pokušavam biti što optimističnija ali i mi svakakvi scenariji prolaze glavom. Pogotovo jer sam spontani imala. Ali tjesi me to sto ovaj put imam osjećaj da sam trudna. :) Prošli put je sve bilo drugačije. Sada imam svakakvih simptoma. 🤗🤗🤗🤗
Mene samo cicke bole i smetaju mi malo mirisi koji prije nisu haha. I samo bi spavala. I to sta me doli malo zaboli. Maloprije isto u autu, samo sam zadrvenila
Nadam se da necete morat na dijetu jer ovo od pocetka trudnoce je uzas, znaci hrana mi je sva bljak a pizza i mcmdonald to mi valja ali nije mi niakko dobro posle toga tako da nista od tiga, uh bas mi je tesko 🙄 Plus stalno sam gladna .... I memogu docekat pregled hehehe .....
Mi smo prvo rekli starcima, a od proslog tjedna nakon niftija smo poceli govorit i prijateljima.. meni se trbuh vec dosta kuzi.
Tpol ja imam neki feeling da cu zavrsit na toj dijeti i vec mi je sad muka. Ja se vama divim i pretpostavljam koliko je to tesko 😓 ali sve za nase bebice 😍
Imate preporuku za sportske grudnjake? Nisam jos nasla nijednog da dovoljno cvrsto drzi a opet da mi se ne ureze u leda.
Imam osjecaj da moram bit od-do vakumirana da bi mi sportski cvrsto stajao 😂
Ja sam na adidasovima i super su mi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji