Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    09. Lipanj 2018. 13:13

Hvala vam curke, divne ste 🤗 ja sam jos uvijeka malo pod dojmom svega, ali sam presretna da je malena dobro. ❤😍 nadam se da ce se i ovo ostalo smirit. 💪

Ajlo
    09. Lipanj 2018. 13:22

Ptica drago mi je da je sve uredu :* ja malo kasnim pravila sebi jesti malo usisala danas sam bas pozitivna do kraja hah leprsam 😂 ja pijem novalac tablete one imaju i magnezij i folnu cink selen biorin itd preporucila bih vam njih da uzimate uslikat cu vam :* 

one su negdje oko 100 kuna 😘😘😘

Bulbi91
    09. Lipanj 2018. 13:36

Pticaselicazgst Drago mi je da sve ok s bebicom❤... samo miruj i bit ce to sve ok😊

Salatica9192
    09. Lipanj 2018. 13:38

Ana89, 
    hvalaa, pogledacu ima li ih kod nas ovdje :))
    Ajlo,
    pijem i ja Femibion, slicno kao i Novalac koliko sam upucena, ali izgleda moram jos uzimati i pored njih.
    Miranda, 
    hahaha, hvala na opisu hahaha. Nema veze, na eks bez uzivanja xD Samo da pomognu, da se mogu izvlaciti bez mesa jos. 
    Ptica, 
    superrr, nisam očekivala drugacijeee, vjeruj mi. To su ta neka neobjasnjiva "mrljanja" sto se kod nekih pojavljaje, kod nekih ne. Npr meni kad je bilo rozkasto u 7 nedelji, doktor me pitao da li je vrijeme menstruacije. Ali neka si na mirovanju i pod terapijom, mirna i glava tako. :) 

Pticaselicazgst
    09. Lipanj 2018. 13:51

Salatice 🤗 bitno da je sve ok, ovo ce proc 😊

Ja sam isto na kraju uzela novalac i zasad sam zadovoljna. Pored toga uzimam magnezij, omegu 3 i prirodni sok od kupine (uzela mi mama od opga). Mislim da je to dovoljno 💪

Redhead
    09. Lipanj 2018. 14:03

Jucer sam napisala kako ne povracam i evo danas pocelo... 😭

Ajlo
    09. Lipanj 2018. 14:16

Redhead

Jucer sam napisala kako ne povracam i evo danas pocelo… 😭

Haha s vremena na vrijeme 😇

Redhead
    09. Lipanj 2018. 14:24

Ajlo

Redhead

Joj, evo me u krevetu, sva sam koma. Kao da sam orala cijeli dan hahaha. Da mi je zaspat, spasila bi se

Ajlo
    09. Lipanj 2018. 14:34

Redhead

Ajlo

Redhead

Joj, evo me u krevetu, sva sam koma. Kao da sam orala cijeli dan hahaha. Da mi je zaspat, spasila bi se

Meni je jucer bio takav dan nista nisma mogla ustanem manta mi se vodu popijem i od nje mi muka samo se smiri malo gutljaj po gutljaj vode malo na zrak izadi ili probaj zaspati :*

barbiemama
    09. Lipanj 2018. 15:18

drago mi je da je malena dobro 😍😘

Miranda, znači barem jedan dečkić, a možda i oba. čeeestitam 😘

na temi za sada, čini mi se, curice vode 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.