Meni mirisi smetaju od početka, ful. Pojačalo se oko 8. tjedna. Prvi put sam povratila u 7. tjednu nakon što sam udahnula boju za zebri na cesti. I dalje mi je mučno od mirisa hrane i jakih opojnih mirisa, ali ne povraćam često. Štoviše, skoro nikada.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Kada vam je povraćanje krenulo? 🤤
Ja povracam on kad sam saznala da sam trudna, nikad ujutru nemam mucninu vec ovako u popodnevnim satima , ne povratim sve sto jedem vec izgleda sta mi ne sjedne povratim eto jela sam npr danas grah u 14:00 i palacinke u 18:00 i palacinke sam povratila nakon pola sata tj. Maloprije, i malo kao da nema apetita. Ne znam :/ valjda me prode ne znam sta bi mislila
žene danas sam zvala dr. kaže da mi je nalaz ogtt ovakav..samo mi je prva vrijednost povišena i kaže da moram endokrinologu...prije ogtt mi je bio 5.29 sad mi nije rekla koliki mi je..znači ne gine mi dijeta?ili
Ja sam utrogestan uzimala vaginalno cak i kad sam krvarila jer mi je tako dr.preporucio…
Maggie Koliko znam neke zene ih uzimaju i duze jer kao one pomazu i ako se pocnes prerano otvarat u trudnoci i sl ..
Ja se vise ne zamaram s time…znam da ih moram uzimat i to 4×2…nekako sam i sama sigurnija dok ih uzimam…
Ma naravno da, samo da sve bude u redu s mrvicama nasim. Ja sam na 3x2
Tako je❤🙏
Cure jeste vi nekome osim svojih najblizih govorili za trudnocu?Mi smo rekli samo roditeljima i sestrama,kumi i znaju na poslu jer sam odmah isla na komplikacije…
Mene sad moja mama malo iznervirala jer me pitala kao jesam javila ista teti….znam da nije bilo zlonamjerno,al bas sam je oprala da ja ne mislim javljat sad to na sva zvona…ako netko primjeti dobro,ako ne saznat ce vec u hodu….
Ja znam da bi se mama sad voljela pohvalit,al joj ja nedam…mozda sam grozna,al bas me takve stvari nazivciraju…🙈🙈🙈
mi smo nasima rekli prije 2 tj...dragi je zvao svoje striceve i bake i dede...meni to nije bas al okej..ja nemam nikog..ali sad svi znaju svi se već pohvalili svima tak da zna cijela obitelj
žene danas sam zvala dr. kaže da mi je nalaz ogtt ovakav..samo mi je prva vrijednost povišena i kaže da moram endokrinologu…prije ogtt mi je bio 5.29 sad mi nije rekla koliki mi je..znači ne gine mi dijeta?ili
Sigurno ces morat na dijetu...strogi su oko povisenog secera u trudnoci...cim je preko 5 na taste odmah dizu frku...
Dobrodosla u klub😁
Redhead, normalno je to. ja sam na početku cijelo vrijeme mislila da ću dobiti mengu svaki tren.
Svakakvi scenariji mi se vrte po glavi. Prva trudnoca pa eto… imala sam dosta cista po jajnicima i sad imam na desnom jajniku jednu. A dr kaze da je jajnik nateknut 6 cm al ako nema velikih bolova napredujemo
meni ie na prvom pregledu sa 6+4tj bila cista na lijevom jakniku 4x4 cm (žuto tijelo) ali se povukla sad do 12tj
žene danas sam zvala dr. kaže da mi je nalaz ogtt ovakav..samo mi je prva vrijednost povišena i kaže da moram endokrinologu…prije ogtt mi je bio 5.29 sad mi nije rekla koliki mi je..znači ne gine mi dijeta?ili
Sigurno ces morat na dijetu…strogi su oko povisenog secera u trudnoci…cim je preko 5 na taste odmah dizu frku…
Dobrodosla u klub😁
neeeeeeeeee 😂 pa šta ću bez kruha i kiflica i svega?
Sigurno ces morat na dijetu…strogi su oko povisenog secera u trudnoci…cim je preko 5 na taste odmah dizu frku…
Dobrodosla u klub😁
neeeeeeeeee 😂 pa šta ću bez kruha i kiflica i svega?
Smijes tu i tamo zgrijesit,al ne puno🙈😂...
Mi kupujemo integralni tost sad i mogu rec da mu pase,al nisam nesto puno ni prije jela kruha...
Nema slatkog,ogranicit ugljikohidrate i tako...cak ni s vocem ne bi smjele pretjerivat...naviknes se nekako😁
Pozdrav curke...nije me bilo neko vrijeme...pa moram pohvatati kaj ste sve pisale....
Bila danas na pregledu...danas je 15+3 i sve je super...razvija se odlicno...sve sam vidjela...mozak,kraljeznicu,bubrege,lice izgleda ko mali alien...mala je jako zivahna stalno lamace rukama i nogama...tako da Maggie novi podatak za tablicu curica je. 😉😊 nadam se da ste mi vi dobro...vidim da vas muce mucnine moje su hvala bogu popustile i stvarno se odlicno osjecam...izdrizite jos malo pa ce biti bolje 😉
Pozdrav curke…nije me bilo neko vrijeme…pa moram pohvatati kaj ste sve pisale….
Bila danas na pregledu…danas je 15+3 i sve je super…razvija se odlicno…sve sam vidjela…mozak,kraljeznicu,bubrege,lice izgleda ko mali alien…mala je jako zivahna stalno lamace rukama i nogama…tako da Maggie novi podatak za tablicu curica je. 😉😊 nadam se da ste mi vi dobro…vidim da vas muce mucnine moje su hvala bogu popustile i stvarno se odlicno osjecam…izdrizite jos malo pa ce biti bolje 😉
Jedva cekam da produ uhhh , fina novost curica da si ziva i zdrava s njom :*
Sortiraj odgovore
Najstariji