Ja sam utrogestan uzimala vaginalno cak i kad sam krvarila jer mi je tako dr.preporucio…
Maggie Koliko znam neke zene ih uzimaju i duze jer kao one pomazu i ako se pocnes prerano otvarat u trudnoci i sl ..
Ja se vise ne zamaram s time…znam da ih moram uzimat i to 4×2…nekako sam i sama sigurnija dok ih uzimam…
Ma naravno da, samo da sve bude u redu s mrvicama nasim. Ja sam na 3x2
Ja sam utrogestan uzimala vaginalno cak i kad sam krvarila jer mi je tako dr.preporucio…
Maggie Koliko znam neke zene ih uzimaju i duze jer kao one pomazu i ako se pocnes prerano otvarat u trudnoci i sl ..
Ja se vise ne zamaram s time…znam da ih moram uzimat i to 4×2…nekako sam i sama sigurnija dok ih uzimam…
Ma naravno da, samo da sve bude u redu s mrvicama nasim. Ja sam na 3x2
Tako je❤🙏
Cure jeste vi nekome osim svojih najblizih govorili za trudnocu?Mi smo rekli samo roditeljima i sestrama,kumi i znaju na poslu jer sam odmah isla na komplikacije...
Mene sad moja mama malo iznervirala jer me pitala kao jesam javila ista teti....znam da nije bilo zlonamjerno,al bas sam je oprala da ja ne mislim javljat sad to na sva zvona...ako netko primjeti dobro,ako ne saznat ce vec u hodu....
Ja znam da bi se mama sad voljela pohvalit,al joj ja nedam...mozda sam grozna,al bas me takve stvari nazivciraju...🙈🙈🙈
I ja uzimam mnogo duphastona, dr nije ni spominjala utrogestane.
Mada, kada sam prosli put imala spontani kada su vidjeli da krvarim dali su mi jako jako velike doze, prvo 4 odjednom pa kasnije po 3 i nije pomoglo, dobila sam takav svrbez u analnom dijelu.
Otprije par dana mi se isto desava i ovaj put s duphastonima. Mislim da tu nuspojavu definitivno mogu pripisati lijeku..?
Nikakve druge promjene nemam u nacinu zivota osim sto u zadnje vrijeme imam problem i sa zatvorom na mahove kako kad.. al bas neugodna pojava nadam se da ce brzo proci. Jel se jos nekome desilo?
Bulbi mi nikome ne zelimo da govorimo bar dok ne budemo stoposto sigurni da ce sve biti ok, mislim da cu se dolaskom 11 ili 12 tjedna malo smiriti jos cak ni Maggie ne dajem podatke za tablicu da se ne ureknem :))))
Kada i ako bude sve ok reci cemo znatizeljnicima jer se vec svi na poslu polako pitaju zasto me nema.. rekla sam samo svojim roditeljima jer je obiteljska firma moram pravdati izostanke s posla a i mama mi uskoci kad je potrebno. Vise niko ne zna.
Bulbi mi nikome ne zelimo da govorimo bar dok ne budemo stoposto sigurni da ce sve biti ok, mislim da cu se dolaskom 11 ili 12 tjedna malo smiriti jos cak ni Maggie ne dajem podatke za tablicu da se ne ureknem :))))
Kada i ako bude sve ok reci cemo znatizeljnicima jer se vec svi na poslu polako pitaju zasto me nema.. rekla sam samo svojim roditeljima jer je obiteljska firma moram pravdati izostanke s posla a i mama mi uskoci kad je potrebno. Vise niko ne zna.
Mi smo zakoracili u 12tt,al svejedno nisam taj đir osobe da razglasam na sva zvona...volim svoju privatnost drzati za sebe....muz je tek jucer svojoj mami javio...
Ja sam vise za ono kad primjete trbuscic znati ce😁...
Cak i kad smo se zenili (bilo je intimno vjencanje)nisam obavjestavala siri krug ljudi,vec samo uzvanike...
Bas me takve stvari iznerviraju...🙈
Ove nuspojave sto navodis s tim se nisam susrela,mozda da spomenes ginicu kad ces ic na pregled...
Razumijem te Bulbi, ja sam se inace jucer iznervirala, prijateljica mi se porodila i samo je javila meni, i javili su njihovim roditeljima. Medjutim neka djevojka koja ju poznaje vidjela ju je u rodilistu da bi na facebooku ta doticna objavila da javno cestitita rodjenje bebe i ono taguje njih dvoje a prijateljica jos se nije ni pribrala. Dokle je sve to daleko otislo..
Mi smo rekli roditeljima, braci i sestrama i uzem krugu prijatelja. I na poslu moji znaju jer me nema. Iako nitko od njih ne zna da nosim blizance, samo da sam trudna.
Svjesna, procitaj nuspojave duphastona, ako pise u uputama onda moguce da je od njega. Ali svakako spomeni na pregledu, mozda ti promijene dozu.
Ima itko iskustva s cherry rajcicama? Posadila sam u teglama na terasi prije mjesec i nesto i super su krenule, nekidan sam ubrala par prvih 😍 Danas vidim nekoliko crvenih ali su malo smezurane. Nisam od vrtlarstva i ovo se vise igram sa sadnjom pa ne znam sto im se dogodilo. Prevruce im je, previse vode, premalo necega, hoce da im pjevam? 😂 Pada mi na pamet jedino da sam mozda previse vode izlila sinoc pa ih je potopilo 🙈
Razumijem te Bulbi, ja sam se inace jucer iznervirala, prijateljica mi se porodila i samo je javila meni, i javili su njihovim roditeljima. Medjutim neka djevojka koja ju poznaje vidjela ju je u rodilistu da bi na facebooku ta doticna objavila da javno cestitita rodjenje bebe i ono taguje njih dvoje a prijateljica jos se nije ni pribrala. Dokle je sve to daleko otislo..
Ajme 😱 Udavila bi ju. Doslovno. 😤
svjesna To sto je ta zena napravila nije normalno...ako ti netko zeli cestitat...nazvati ce te ili ti poslat poruku...bez nepotrebnog izlaganja javnosti...
Nisu mi jasni ti ljudi...
Misljenja sam da svatko ima pravo na svoje misljenje,al gledam po fejsu te mlade zene cim obave prvi pregled evo ti slicica s uzv-a na fejsu na veliko se objavljuje...svatko zna svoje,al meni takve stvari nisu ta fejs...mozda sam ja staromodna...🙈
Miranda Ja sam ih prosle god na balkonu sadila i nikla prva tura,pojelo se i poslije vise nisu nicale🙈...mozda previse sunca i smoga u nasem divnom zg😁
moje osobno mišljenje je da svaki roditelj koji ima bolesno dijete želi znati zašto je to tako i traži odgovore. i smatram da onda često nađu uzroke u cijepljenju jer si je lakše objasniti da je dijete radi nečega takvo, nego da u biti nitko ne zna uzrok zašto se to baš dogodilo njihovom djetetu. eto iskreno, ni ne razmišljam o opciji da ne cijepim dijete. i drago mi je da je medicina barem toliko napredovala da ne umiremo od odvratnih boleština koje su bile problem u nekim mračnim vremenima. ne bih dijete ugrozila radi nekakvih teorija urote i zavjere o farmaceutskim tvrtkama ili uvjerenja očajnih roditelja, što nijedno ni drugo nikada znanstveno nije dokazano. no, to je samo moje mišljenje. i moram priznat da ne vjerujem u onu "roditelji za dijete znaju najbolje". npr, što ako dijete doživi automobilsku nesreću i treba krv, a roditelji su protiv toga radi svojih vjerskih uvjerenja? po meni pravo na život dolazi iznad uvjerenja pojedinaca i pogotovo iznad vjerskih uvjerenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji