Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ajlo
    08. Lipanj 2018. 14:56

Miranda

Ana bas takav neki mi treba 😁
    Ajlo dobro izgleda, samo meni treba broj, dva veci 😅 Tako mi se ne da u shopping i isprobavanje ali morat cu uskoro jer vec po cijeli dan natezem standardne grudnjake, postaju premali.

Ja ih i nemam jos nesto nisu narasle pa mogu jos u ovaj 😂

Bulbi91
    08. Lipanj 2018. 14:59

Redhead

Mame da vas pitam, jel uzima koja od vas Utrogestane?

Uzimam ih ja.

Redhead
    08. Lipanj 2018. 15:02

Bulbi91

Redhead

Uzimam ih ja.

Rekao mi je doktor kao da mogu oralno i vaginalno i kad sam ih digla u uputama pise trudnice samo vaginalno, pa me zbunilo. Doduse prvi dan sam odma popila i isla spavati i sutradan procitala tu uputu..

Maggie85
    08. Lipanj 2018. 15:02

Redhead

Ma joj ne spominji mi te vražje kuglice, dosta mi ih je više!!!  Tako sam se nadala da ću ih prestati stavljati nakon zadnjeg pregleda, kad ono kaže doktorica da trebam nastaviti. A idući pregled za mjesec dana! Tad ću već biti u 21. tjednu. Zna li netko zašto bi se tako dugo trebali uzimati? Dr. mi nije rekla razlog, a rekla je da je trudnoća super uredna.

Maggie85
    08. Lipanj 2018. 15:04

Redhead

Bulbi91

Redhead

Uzimam ih ja.

Rekao mi je doktor kao da mogu oralno i vaginalno i kad sam ih digla u uputama pise trudnice samo vaginalno, pa me zbunilo. Doduse prvi dan sam odma popila i isla spavati i sutradan procitala tu uputu..

Meni je doktorica rekla da ih oralno uzimaju trudnice koje krvare, a u urednim trudnoćama da ide vaginalno, što je navodno i bolje jer se više apsorbira.

Redhead
    08. Lipanj 2018. 15:04

Maggie85

Redhead

Ma joj ne spominji mi te vražje kuglice, dosta mi ih je više!!! Tako sam se nadala da ću ih prestati stavljati nakon zadnjeg pregleda, kad ono kaže doktorica da trebam nastaviti. A idući pregled za mjesec dana! Tad ću već biti u 21. tjednu. Zna li netko zašto bi se tako dugo trebali uzimati? Dr. mi nije rekla razlog, a rekla je da je trudnoća super uredna.

Ja ko na iglama cekam pregled u ponediljak. Samo da kaze da je sve u redu. Najduza 2 tjedna ikad.

Redhead
    08. Lipanj 2018. 15:05

Ja sam ih pocela koristiti nakon prestanka krvarenja. Kad je krvarenje krenulo dali su mi Dufaston

Bulbi91
    08. Lipanj 2018. 15:05

Redhead

Bulbi91

Redhead

Uzimam ih ja.

Meni je dr.rekao iskljucivo vaginalno jer bolje djeluju lokalno.A i kad se piju znaju imati dosta nuspojava...nece ti nista strasno biti bez brige,neke zene ih u trudnoci piju...
    Ja popila jednom prije pregleda radi briseva...za pol sata pocele vrtoglavice i umor🙈...a to pise i na njima tipa ako se piju nije preporucljivo vozit i sl...navecer ako ih popijes mozda lakse zaspis jer znaju uzrokovat pospanost😆

Redhead
    08. Lipanj 2018. 15:08

To kad sam popila za cas sam zaspala. Ali od tad ih stavljam i odlezim pola sata jer smo u procesu selidbe pa si ne mogu priustiti da pola dana prespavam 😂

Bulbi91
    08. Lipanj 2018. 15:08

Ja sam utrogestan uzimala vaginalno cak i kad sam krvarila jer mi je tako dr.preporucio...
    Maggie Koliko znam neke zene ih uzimaju i duze jer kao one pomazu i ako se pocnes prerano otvarat u trudnoci i sl ..
    Ja se vise ne zamaram s time...znam da ih moram uzimat i to 4×2...nekako sam i sama sigurnija dok ih uzimam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.