Cure sa Dexametazonima 😁
Koju ste dozu primile / trebate primiti?
Meni je moja dr dala jednu dozu od 12mg, primila sam ju danas. I ne znam zasto je toliko bitno primiti prije navrsenih 30 nedjelja 🤷🏽♀️
Barbiemama i ja danas riješila doznake. Kad su me prije 3 tjedna pustili iz bolnice ja se vratila raditi, svi su komentirali da baš i nisam normalna 😅😅😅😅
Meni se strašno jelo varivo od slatkog kupusa i sad ga završavam i kad muž dođe s posla neće biti happy ali trenutno vrijedi parola- trudnica želi - trudnica dobije! 😁
Cure koje su imale preglede super vijesti! Ja svoj čekam do 19.11. Tko će ga dočekati…..
Kolačići, kod mene je od kiselog kupusa 😁 da muž ne brunda, njemu sam odvojila samo grah i meseko... Ja kupus obožavam a on slaže face svaki put kad je na meniju, u bilo kojem obliku osim salate 😄
AllieHhvala :)
Strudlicagdje si osjecala pritisak?? Zasto ne dirati trbuh? :)
U donjem dijelu trbuha Ito kad bi hodala,baš sam se mučila da nešto obavim. Tako mi se dani izmjenjuju zadnjih tjedan dana,jedan dobar,drugi takav. Do je bio na glavu okrenut mi je bilo sve ok.
Kaže da dodir potiče njegove akrobacije koje opet dovode do pritiska itd
Eto i mene s kontrole. Sav taj silni pritisak mi je bio opravdan jer se maleni okrenuo ma zadak,a bio je na glavu. Tako da to njegovo okretanje i sam položaj mi radi taj pritisak. Najvažnije mi je da sam zatvorena i cerviks je na 30. S obzirom na moj prvi prijevremeni porod počinju češće kontrole,u petak već moram opet na cervikometriju i ctg da vidimo je cerviks miruje. Također preporučeno mirovanje da sa sigurnošću cerviks izdrži do sigurnih tjedana 35/36,a magnezij do 32 tjedna.
I da ako još tko tako osjeti pritisak nikako se ne dirati po trbuhu, kaže samo gledati trbuščić.
Zasto ne dirati???? Moj je na zadak i dosta nisko. Ujutro sam ok al vec nakon kojeg sata mi je uzasan pritisak i nekako se ulovim da se drizim za stomak cesto bas radintog pritiska
Cure sa Dexametazonima 😁
Meni je moja dr dala jednu dozu od 12mg, primila sam ju danas. I ne znam zasto je toliko bitno primiti prije navrsenih 30 nedjelja 🤷🏽♀️
Ja sam ih i prvoj trudnoći primila s 35 tjedana,nisam čula za to pravilo do 30 tjedna
Eto i mene s kontrole. Sav taj silni pritisak mi je bio opravdan jer se maleni okrenuo ma zadak,a bio je na glavu. Tako da to njegovo okretanje i sam položaj mi radi taj pritisak. Najvažnije mi je da sam zatvorena i cerviks je na 30. S obzirom na moj prvi prijevremeni porod počinju češće kontrole,u petak već moram opet na cervikometriju i ctg da vidimo je cerviks miruje. Također preporučeno mirovanje da sa sigurnošću cerviks izdrži do sigurnih tjedana 35/36,a magnezij do 32 tjedna.
I da ako još tko tako osjeti pritisak nikako se ne dirati po trbuhu, kaže samo gledati trbuščić.
Zasto ne dirati???? Moj je na zadak i dosta nisko. Ujutro sam ok al vec nakon kojeg sata mi je uzasan pritisak i nekako se ulovim da se drizim za stomak cesto bas radintog pritiska
Vidiš meni je tako kroz cijelu trudnoću. Dolje pritisak, nekad i bol al nisam znala da ne smijem dirat po trbuhu onda 😏 ... ma da u zadnjih 2 tjedna osjecam bas i dolje kao pritisak ili "ubod" al fascinantno na lijevoj strani stalno. (Ne mislim na trbuh) 😁 pa se nekad prepadnem pa nekad pripišem to svakodnevnim tegobama, nemam pojma!
Cure sa Dexametazonima 😁
isto 12 mg. Ja sam i prije 30tt dobivala, ali i danas, a danas sam 30+3..Bas me zanima da li cu slj put dobiti opet. Navodno treba nekoliko doza i treba vremena da pluca sazriju.. Mislim da sam prvi put dobila sa cca 26tt.
Eto tako mi je sad rekla da ruke s trbuha i da ga pustim da sam manevrira, a da ga ja ne izazivam dodirom. Imala sam i ja prije ko neki pritisak kad bi naš bila jako aktivna ili slično,ali ovo od prošlog tjedna je bilo užasno intenzivno i najteže do sad. Nadam se da će uskoro se okrenut natrag pa će bit lakše.
Pozdrav cure ja radim jos do kraja mjeseca mislim mogla bi i duze posto je termin pocetkom drugog mjeseca ali nemam NIŠTA spremno pa me u 12. i 1. ceka posla da se smrznem ali vec mi je mama rekla da ce pomoci jer je u mirovini pa imam pomoc plus veselog uskoro dvogodisnjaka i bojim se da necu nista stici dok moj dragi vice jooj di ti je drugi mjesec pa poludim na to 🙄
Cure sa Dexametazonima 😁
isto 12 mg. Ja sam i prije 30tt dobivala, ali i danas, a danas sam 30+3..Bas me zanima da li cu slj put dobiti opet. Navodno treba nekoliko doza i treba vremena da pluca sazriju.. Mislim da sam prvi put dobila sa cca 26tt.
A zašto su vam ga dali tako rano?
Sortiraj odgovore
Najstariji