Maggie te jednokratne podloge su uzas, mi imamo perivu ispod plahte kod mladeg klinca i preko ljeta sam umirala od znojenja spavajuci s njim.. plasticne naravno jos 6x gore
url=https://lilypie.com]
Ooo kolko nas je danas imalo preglede, super vijesti curke, bas me veseli sto je sve ok. 💛
Salatice- i ti i Lena ste pravi borci. Saljem vam puse i nadam se da cete sto brze doma. 😘
Evo i nas s pregleda, teski smo 1650 gr, s bebom sve super ali i dalje je jaaaako nisko. Visoki tlak i dalje. Cerviks mali jadnicak je na 15mm, ali sam zatvorena, 😊 pa barem nesto. Ctg isto sve ok. I dalje strogo mirovanje, i dalje injekcije za sazrijevanje pluca i takooo..
15mm, opa da nisi ti slijedeća? 💪🤰😉
Neeeeeeemoj prizivati, prerano je. 😞 Ima tu dovoljno curka koje su u 37 tjednu, prvo one molim, 😁 moj cerviks ce se drzati barem jos 6 tjedana 😊 😋😉
Zvrkice- ma nasi cerviksi jadnicki su izdrzljivi i nedamo se mi. 😀Ja nemam skoro nista pripremljeno. Ni oprano, pol tog nisam kupila, jer se selim pa mi glupo kupit sad sve i onda to sve selit.. Fale mi krevetic, kolica, sva kozmetika i higijena.. Dio robice.. Nekako si mislim, pa stignem, kad se preselim, radit ce web shop i kartice 😁
Njuš dobrodošla!
Nali neka 15 mm odradi još koji tjedan, nema mrdanja 💪
Joooj Maggie da, te podloge su koma... Ja na krevetima imam perive zaštite preko kojih mi idu štep deke jer mislim da bi se i na ovima znojili...
Cure, drago mi je zbog svih dobrih vijesti s pregleda, dosta je bilo šokova!
Salatice, nek je nama Lena super, uskoro ćete vas dvije kući, a onda maženje i uživancija na najjače 🤗😍💕
zvrkice, ja isto mislim sljedeći tjedan pripremiti što fali od higijene i početi se ozbiljnije spremati, očito nema pravila i može nas svaki tren nešto iznenaditi.
Luka ❤
Barbiemama i ja danas riješila doznake. Kad su me prije 3 tjedna pustili iz bolnice ja se vratila raditi, svi su komentirali da baš i nisam normalna 😅😅😅😅
Meni se strašno jelo varivo od slatkog kupusa i sad ga završavam i kad muž dođe s posla neće biti happy ali trenutno vrijedi parola- trudnica želi - trudnica dobije! 😁
Cure koje su imale preglede super vijesti! Ja svoj čekam do 19.11. Tko će ga dočekati.....
Bravo curke, samo dobre vijesti trebamo! 😊😉
Ja svoj radni dan odradila i sutra ću mislim otić obaviti taj OGTT. Jedno pitanje, jeste li se vi pazili prije toga?? Svi kao preporučuju al realno pa ako jedem svaki dan nešto slatko, zar nije bolje da to tako i prikažem pa ako bude kaj- bude. To je jedini realni rezultat, u suprotnom lažem samu sebe i možda dovodim do opasne situacije bespotrebno?? 🙄🤔
stiglo 65kom tetrica i 2 kopcice 😁😁 nesto imamo jos iz Pepca, nesto smo dobili. Valjda ce biti dosta 😅😅
Bit ce ok😂😂 slobodno ubacis jos koju bebu😂😂 jesi probala medu vec motat?
Hahah nisam. Nemam medu 😨☹ praksirat cu se na bebama 😁😁
❤N i V💙
Bravo curke, samo dobre vijesti trebamo! 😊😉
Ja svoj radni dan odradila i sutra ću mislim otić obaviti taj OGTT. Jedno pitanje, jeste li se vi pazili prije toga?? Svi kao preporučuju al realno pa ako jedem svaki dan nešto slatko, zar nije bolje da to tako i prikažem pa ako bude kaj- bude. To je jedini realni rezultat, u suprotnom lažem samu sebe i možda dovodim do opasne situacije bespotrebno?? 🙄🤔
U pravu si i nema potrebe da ista pazis. Ja sam dobila upute kad sam se isla naruciti i tamo je isto pisalo da se jede sve normalno, jedino ne jesti iza 23h.
Luka ❤
Eto i mene s kontrole. Sav taj silni pritisak mi je bio opravdan jer se maleni okrenuo ma zadak,a bio je na glavu. Tako da to njegovo okretanje i sam položaj mi radi taj pritisak. Najvažnije mi je da sam zatvorena i cerviks je na 30. S obzirom na moj prvi prijevremeni porod počinju češće kontrole,u petak već moram opet na cervikometriju i ctg da vidimo je cerviks miruje. Također preporučeno mirovanje da sa sigurnošću cerviks izdrži do sigurnih tjedana 35/36,a magnezij do 32 tjedna.
I da ako još tko tako osjeti pritisak nikako se ne dirati po trbuhu, kaže samo gledati trbuščić.
AllieH hvala :)
Strudlica gdje si osjecala pritisak?? Zasto ne dirati trbuh? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji