Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    07. Lipanj 2018. 23:08

da vas pitam..šogorica je danas rodila..btw.T. je velik 53cm i 4100g..a N.mala i sitna..jadnica se mučila 30h...al okej nećemo o tome..nego sutra ćemo im možda u posjet u bolnicu, a nebi htjela doći praznih ruku.. (kad se vrati doma uzet ću onu tortu od pelena i bolone its a boy) neki savjet šta da joj uzmem?

AllieH
    08. Lipanj 2018. 07:22

Miranda, prijatelji su sad dobili blizance, isto su se ubili proučavajući kolica, na kraju su se odlučili za iCandy 2u1 (košare i sportski dio), a Be Safe autosjedalice koje idu i na kolica. Nekako su im se ta činila najmanje glomazna, a mogu ih koristiti i kasnije ako budu imali još jedno dijete. 
    Ja zadnje 2 noći nikako ne spavam, em ustajem na wc po ne znam koliko puta, em toliko strašno sijeva i grmi i svaki put krene nekako oko ponoći. Ujutro sam kao zombi. 

Luka ❤

Pticaselicazgst
    08. Lipanj 2018. 08:20

Miranda hvala za info za kolica 🤗

Miranda
    08. Lipanj 2018. 09:09

pepe1907

da vas pitam..šogorica je danas rodila..btw.T. je velik 53cm i 4100g..a N.mala i sitna..jadnica se mučila 30h…al okej nećemo o tome..nego sutra ćemo im možda u posjet u bolnicu, a nebi htjela doći praznih ruku.. (kad se vrati doma uzet ću onu tortu od pelena i bolone its a boy) neki savjet šta da joj uzmem?

Hranu! 😄 Ne znam u kojoj bolnici je, ako nema frizider u sobi onda i nesto hladno za piti a mozes i svakako uzeti vode. Ja sam bila strasno gladna i zedna nakon poroda. Od ostalih stvari mi pada na pamet nesto za citati, vlazne maramice, labelo. Ovisi sto je ona ponijela sa sobom. 
    Allie hvala, proucit cu ih 😘 I ja bi neka sto kompaktnija. 
    Nema na cemu pticice 😊

luks
    08. Lipanj 2018. 09:10

pepe1907

da vas pitam..šogorica je danas rodila..btw.T. je velik 53cm i 4100g..a N.mala i sitna..jadnica se mučila 30h…al okej nećemo o tome..nego sutra ćemo im možda u posjet u bolnicu, a nebi htjela doći praznih ruku.. (kad se vrati doma uzet ću onu tortu od pelena i bolone its a boy) neki savjet šta da joj uzmem?

pepe mislim da ti je možda bolje ne ići u posjetu, tj uopće u bolnicu ako ne moraš... Svakakvih bolešćina ima, pa je bolje malo opreza .. Al ako svejedno ideš, mislim da ti nema potrebe išta nositi, samo će smetati 😊😊

Lovre

Nunii
    08. Lipanj 2018. 09:37

Pepe po meni je isto bolje da pricekas koji dan i onda odes. Popizdila bi da mi dan nakon poroda dolaze ljudi u bolnicu.
    Sretna sam samo sto sam daleko od svojih pa mi nema ko sta prigovarat. Preko telefona presutim i gotovo.  I takav sam tip kad me nesto boli,povraca mi se ili slicno,volim biti sama jer kad mi je neko blizu samo mi pritisak stvara.. Tako da vjerujem da i nakon poroda i kad dodem kuci cu htjet samo biti s bebicom i dragim.

Trudnice,za mucnine mali savjet koji mi je konacno pomogao. Od zadnjeg povracanja ima par dana. Slabo jedem,uglavnom zbog boli u zelucu i cini mi se opet viska kiseline. Bi, nebi van. Dragi mi je u casu obicne vode iscjedio limun. Bez secera. Lagano pijuckam,gledam GOT i da pokucam u drvo nema mucnine,a ni boli u zelucu 😍 Cak sam pojela i pola banane sto je cudo za mene tako rano. Uskoro jos malo odspavati.

A sto se tice grudnjaka

Nunii
    08. Lipanj 2018. 09:45

A sto se tice grudnjaka odjednom mi zasteka i objavi pola komentara. 
    Uglavnom,kupila sam jedan prije koja cetiri mjeseca za teretanu u kicku  za mozda tri e i super sam zadovoljna. Jedino sto su mi smetale one spuzvice unutra pa sam ih izbacila. Imam i  onaj sto ima trokut kosarice,cipku po sebi i nema spuzvica ni nicega. I to mi je kad nekud idemo. Mda se vec mogu skoro svercati i bez grudnjaka. Uzasno su mi cvrste i vise se neda napraviti razlika dal nosim grudnjak ili ne. A i koliko uopce izlazim iz stana. Ovaj tjedan cak dva puta i jos sutra moram u shopping. Za 5 dana putujem i ne veselim se ni malo .Tesko mi je sjediti u autu pola sata,a kamoli sigurno 6 plus da svakih sat vremena cemo sigurno stat da prosetam i odem na wc. Tako da cemo nadam se za 10 sati biti u Hr  Veselim se janjetini,domacoj hrani i da ne moram ja kuhati cak dva i po tjedna 

Miranda
    08. Lipanj 2018. 10:09

I ja sam svima zabranila posjete u bolnici, ukljucujuci svoje i muzeve roditelje. Oni i braca/sestre su dolazili kad smo dosle doma, svi ostali nakon 2 tjedna. 
    Jezim se od prica o ospicama. 😖 Strogo gledano, epidemija je krenula, pitanje je sad do kud ce stici. 😤😤 I skidam kapu komentaru lijecnika iz Dubrovnika, samo steta sto to kod nas nema tko cuti. 🔫

luks
    08. Lipanj 2018. 10:19

Ma meni je muž jedini dolazio u bolnicu nakon poroda, jednostavno ne treba niko drugi, on donese šta zatreba. A uostalom  sad kad su bebe u sobi, nije ni lipo od nas da im puno ljudi izvana dolazi sa svakakvim bakcilima. Još pogotovo nama kad u zimu rodimo, puste jakete i čuda... Stvarno nema potrebe za posjetama suvišnim. A doma također bar 10ak dana da se ušemite u novi đir. Preporučljivo je da kuha i posprema neko (mama, svekrva, sestra) a ostatak dana u miru. 

Lovre

Pticaselicazgst
    08. Lipanj 2018. 10:24

Po meni je isto ok da muz samo dolazi u bolnicu. Doc ce mi mama doma kad rodim na nekih mjesec dana i pomagat. Svekar i svekra ce isto uskocit. Ne planiram primat nikakve posjete od drugih barem mjesec dana. I bez ljubakanja curice, samo muz i ja. Vec slazem popis pravila 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.