Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    07. Lipanj 2018. 20:12

imam babylove ulje za strije, biobaza mama kremu i hipp maslac. mackam se od 9. tjedna. ne znam hoće li mi to spriječiti strije, ali sam barem razvila naviku svakodnevnog mazanja i bolje mi izgleda koža. 

Pticaselicazgst
    07. Lipanj 2018. 20:23

E curke da vas pitam. Kad idem vadit kks, kompletnu krvnu sliku moram bit natasete i ne smijem jest dan prije od kojeg sata? 7 ili 9 navecer?

• seiva
    07. Lipanj 2018. 20:38

Bulbi91

Ančica

Da se pridružim promjenama. Meni su bradavice jako osjetljive, a što kaže Ajlo inače nemam puno pa i ovo malo što su natekle je dobro. :D
    Ja se ujutro probudim normalna, a popodne se sva napušem. Trbuh ko balon. Kako je vama?
    I je li normalno da lagano boli dolje na trenutke?

Normalna je i napuhnutost i ta probadanja jer se dolje sve siri…

I mene stalno nesto bolucka dole, a ne znam da li je to normalno u 6 tjednu?

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Bulbi91
    07. Lipanj 2018. 20:44

Pticaselicazgst

E curke da vas pitam. Kad idem vadit kks, kompletnu krvnu sliku moram bit natasete i ne smijem jest dan prije od kojeg sata? 7 ili 9 navecer?

12h bi trebala bitu nataste...znaci ako vadis u 7 uj,najkasnije jedes u 19h😁

luks
    07. Lipanj 2018. 20:50

Heeej, evo mene s pregleda! Bebica super, dr kaže da je sve po mjerama kako treba bit... 9+5 sam danas... Uf, kako sam sretna da je i to prošlo... Al idući pregled tek 12.7. 

Lovre

Pticaselicazgst
    07. Lipanj 2018. 20:55

Uffff bulbi hvala ti 😘, tesko ce mi to pasti 😓 ali sto se mora mora se 😁 nadam se dobrim rezultatima 🖒

Luks super za pregled 🤗🤗 drago mi je da je sve u redu i da bebica napreduje 😍
    Ne znam zasto rade tako velike pauze medu pregledima, mjesec dana je previse. 😓 
    Bas je tesko za izdrzat. Meni je sljedeci 18 i ne mogu docekat i stalno se mislim kad ce vise?!?! 😁😁

Pticaselicazgst
    07. Lipanj 2018. 20:57

Curke bila sam pitala za tunu, bit ce da niste vidjele. Jel se smije jest kad prode prvo tromjesečje?

Ana89
    07. Lipanj 2018. 20:59

Pticaselicazgst

Uffff bulbi hvala ti 😘, tesko ce mi to pasti 😓 ali sto se mora mora se 😁 nadam se dobrim rezultatima 🖒

Luks super za pregled 🤗🤗 drago mi je da je sve u redu i da bebica napreduje 😍
    Ne znam zasto rade tako velike pauze medu pregledima, mjesec dana je previse. 😓
    Bas je tesko za izdrzat. Meni je sljedeci 18 i ne mogu docekat i stalno se mislim kad ce vise?!?! 😁😁

Meni je iza 20.  -og lipnja. Slijedeći put ćemo moći i spol vidjeti 😀😀 Bar meni koja ne znam još je uzbudljivo 😎😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• seiva
    07. Lipanj 2018. 21:12

luks

Heeej, evo mene s pregleda! Bebica super, dr kaže da je sve po mjerama kako treba bit… 9+5 sam danas… Uf, kako sam sretna da je i to prošlo… Al idući pregled tek 12.7.

Suuuper 

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Pticaselicazgst
    07. Lipanj 2018. 21:26

Ana to je suuuper. Vjerujem da jedva cekas 😍 nadam se da ce bebac bit spreman /spremna pokazat sta ima 😁😉🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.