imam babylove ulje za strije, biobaza mama kremu i hipp maslac. mackam se od 9. tjedna. ne znam hoće li mi to spriječiti strije, ali sam barem razvila naviku svakodnevnog mazanja i bolje mi izgleda koža.
E curke da vas pitam. Kad idem vadit kks, kompletnu krvnu sliku moram bit natasete i ne smijem jest dan prije od kojeg sata? 7 ili 9 navecer?
Da se pridružim promjenama. Meni su bradavice jako osjetljive, a što kaže Ajlo inače nemam puno pa i ovo malo što su natekle je dobro. :D
Ja se ujutro probudim normalna, a popodne se sva napušem. Trbuh ko balon. Kako je vama?
I je li normalno da lagano boli dolje na trenutke?
Normalna je i napuhnutost i ta probadanja jer se dolje sve siri…
I mene stalno nesto bolucka dole, a ne znam da li je to normalno u 6 tjednu?
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
E curke da vas pitam. Kad idem vadit kks, kompletnu krvnu sliku moram bit natasete i ne smijem jest dan prije od kojeg sata? 7 ili 9 navecer?
12h bi trebala bitu nataste...znaci ako vadis u 7 uj,najkasnije jedes u 19h😁
Heeej, evo mene s pregleda! Bebica super, dr kaže da je sve po mjerama kako treba bit... 9+5 sam danas... Uf, kako sam sretna da je i to prošlo... Al idući pregled tek 12.7.
Lovre
Uffff bulbi hvala ti 😘, tesko ce mi to pasti 😓 ali sto se mora mora se 😁 nadam se dobrim rezultatima 🖒
Luks super za pregled 🤗🤗 drago mi je da je sve u redu i da bebica napreduje 😍
Ne znam zasto rade tako velike pauze medu pregledima, mjesec dana je previse. 😓
Bas je tesko za izdrzat. Meni je sljedeci 18 i ne mogu docekat i stalno se mislim kad ce vise?!?! 😁😁
Curke bila sam pitala za tunu, bit ce da niste vidjele. Jel se smije jest kad prode prvo tromjesečje?
Uffff bulbi hvala ti 😘, tesko ce mi to pasti 😓 ali sto se mora mora se 😁 nadam se dobrim rezultatima 🖒
Luks super za pregled 🤗🤗 drago mi je da je sve u redu i da bebica napreduje 😍
Ne znam zasto rade tako velike pauze medu pregledima, mjesec dana je previse. 😓
Bas je tesko za izdrzat. Meni je sljedeci 18 i ne mogu docekat i stalno se mislim kad ce vise?!?! 😁😁
Meni je iza 20. -og lipnja. Slijedeći put ćemo moći i spol vidjeti 😀😀 Bar meni koja ne znam još je uzbudljivo 😎😎
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Heeej, evo mene s pregleda! Bebica super, dr kaže da je sve po mjerama kako treba bit… 9+5 sam danas… Uf, kako sam sretna da je i to prošlo… Al idući pregled tek 12.7.
Suuuper
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Ana to je suuuper. Vjerujem da jedva cekas 😍 nadam se da ce bebac bit spreman /spremna pokazat sta ima 😁😉🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji