imami i ja prištiće neke sitne po čelu..dekolte i leđa..inaće sam znala imat akne upalne po bradi ali sad ih nemam..imam lorealov piling zeleni ali 2 dana je okej pa se opet pojave..i po vratu neke crvene koji me svrbe..to mi je baš prečudno
Meni je cudno sto mene grudi vise ne bole :/ je li to uredu ? Bradavice su mi samo povecale se grudi bas i ne nesto
mene isto vise ne bole toliko..sad se jos vise rasti
Mene još bole. I rastu. Došla sam sa malog do srednjeg B - cca srednji - veći C.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Moje nisu nista narasle ☹️ haha
Al me jos uvijek bole, pogotovo bradavice..
Jeste se pocele mazati necim protiv strija?
Nisam planirala vec sad kolica,ali prija se javila pa ono ok. Nek stoje dok ne budu trebala. Nisam skuzila foru dal se ovo makne,al kasnije su skroz normalna. Na tri kotaca su,imaju suncobran i kabanicu. Plus torba i jos par sitnica.
Majka mi je ostavila dosta posteljine i robice. Kad dodem u Hr mislim da se necu strpit,a da odmah ne odem pogledat i uzet ono sto mi je lijepo.
Za kinderbet i tak neke stvarcice se jos ne brinem. Prvo cekam da se preselimo na novi stan,a onda se bacam u kupovanje svega. Istina,zapeo mi je za oko i prije trudnoce onaj okrugli i ima gore da se stavi ono protiv komaraca. Izgleda mi udobnije i da ima vise prostora. Ili onaj sa tri strane da mogu staviti do kreveta. To je za prva tri cetiri mjeseca mozda.
Od silne zelje da imam prvo curicu,sanjala sam da sam rodila decka s puno kose 😂 I ne sjecam se opce poroda,pustili su me drugo jutro kuci. U snu jos kao pogledam dolje i pipam i nema velike rupe ni nista. Kao na carski sam rodila. Ma predivno. I onda sam spavala 8 h i nisam nahranila bebu. Krenem hranit,a on mi se veselo smije i odbija hranu.
Sve mi izgleda da cu trazit 5 babica,a ne jednu 😂
mmama2, kad se osjeti prvi puta beba? Jucer poslije tusiranja nema sanse da se nagnem na desnu stranu. Probam i nesto ne kao zulja ispod rebra. Loptica velicine limete mozda. Ma reko umisljam si i kazem dragom na proba. Smije se i kaze da je beba to. Prerano mi nekako. I cudno.
Koji si tj? Prva trudnoca 4/5 mj tek.. svaka slijedeca ranije
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mame! :) Pridružujem vam se sa 4+4. Jedva čekqm prvi uzv. Imala sam spontani u 1 mjesecu i sada ulažem sav optimizam.!
Pozdrav mame! :) Pridružujem vam se sa 4+4. Jedva čekqm prvi uzv. Imala sam spontani u 1 mjesecu i sada ulažem sav optimizam.!
Samo pozitivno i opusteno! Slusati doktora i sve ce biti za 10!
Ancica dobro dosla. 🤗🤗 bit ce sve ok, samo pozitivno 😊javi nam vjesti sa pregleda..
Sto se cica tice mislim da su mi jos malo narasle, ne bole vise toliko ali zato bradavice bole i full su osjetljive. Jucer sam isprobavala badice i svi su mi maleni, pokriju mi pola grudi 😂 moram u obnovu zaliha, za vikend se nadam kupanju 😍
E jeste se prijavile u neki klub tipa hippo, bipo itd.. navodno salju poklone kad se ukljucis.. 😄
Javite se cure koje imate minuseve
Ja se zovem Ajla i iz Bihaća sam. BIH.
Trenutno na prvu kontrolu idem za 2 sedmice tako sam naručena a prema mom racunanju sam u 6 tj. i 2 dana :D
Jeste se pocele mazati necim protiv stri
Uzela sam od Biobaze losion mama...jako je masan i gust. maslinovo, bademovo ulje i mrkva mislim...inaće imam strije tak da znam da nema šanse da ne popucam na sve strane 😁
Jeste se pocele mazati necim protiv strija?
Hah meni su malo sasvim narasle medutim ja njih nisam ni imala prije tako da je meni i ovo nesto hah citala sam valjda ce mi bas poceti bujati tamo negdje pocetkom 3 mjeseca, de mi recite kako vi spavate koju pozu koristite ja mogu samo na boku spavati iako mi je tek pocetak trudnoce ali ne mogu na stomaku da zamislim da zaspem :*
Sortiraj odgovore
Najstariji