Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    07. Lipanj 2018. 14:19

Javite se cure koje imate minuseve

07. Lipanj 2018. 14:23

Bulbi91, to je istina za košaru, cca 2 -3 mj je koristiš, ugl je prerastu brzo. U tom slučaju da pogledaš Maclaren techno xlr, mislim da se tako zovu, ona su kišobran, lagana i lako sklopiva a ujedno i od rođenja jer idu u nulti položaj i imaju sve žive navlske. Moje iskustvo s kolicima je da nakon godine dana više nijedna nije sjela u njih, ali opet možda je individualno.
    Barbiemama , da to su ona malibu dots crno bijela. I ja sam se vodila tom mišlju, kao cijena i recenzije ok ali nisam nikako zadovoljna, nestabilna i košara i jaje, sportski dio pretvrd s nekom ko daskom ispod guze, ugl 3500 kn nije malo, i mislim da za te novce možeš dobiti više.

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    07. Lipanj 2018. 14:27

AllieH

Bulbi, pogledaj si Babyzen Yoyo kolica. Mislim da su to trenutno najlakša kolica na tržištu.

vidjela sam ih u gradu već nekoliko puta. čine mi se ful praktična. no, muče me dvije stvari. prva - čine mi se preniska. ja sam 175-176 cm i nekako mi se čini da bih se morala saginjati skoro do poda po bebu. i druga stvar - čine se tanašna i s krhkim kotačima. nisam sigurna da bi za zimu bila dobar odabir i da bi bebi bilo dovoljno toplo.

barbiemama
    07. Lipanj 2018. 14:37

4Mommy

Barbiemama , da to su ona malibu dots crno bijela. I ja sam se vodila tom mišlju, kao cijena i recenzije ok ali nisam nikako zadovoljna, nestabilna i košara i jaje, sportski dio pretvrd s nekom ko daskom ispod guze, ugl 3500 kn nije malo, i mislim da za te novce možeš dobiti više.

vidjela sam ih za 250 eura na nekoj njemačkoj stranici koja dostavlja kod nas. no, imaš pravo. i kuna je preskupa na loša kolica.

AllieH
    07. Lipanj 2018. 14:46

Maggie, zaboravila si sebi staviti minus kod imena bebaca 😜
    Barbie, jesu, niska su poprilicno, s tim da je konstrukcija tj. ovo za gdje ih se drzi/gura meni osobno previsoko. Fiksno je i ne moze se podesiti visina. Ja sam 162cm. Kuma ih je sad uzela, njen muz je 190 i ta kosara 0+ full cudno izgleda u usporedbi s njim dok je sporski dio skroz ok. 
    Tockici i meni djeluju slabo, moj osobni izbor ne bi bila, ali tko trazi prakticna i lagana kolica, cure se kunu u njih. 

Luka ❤

Nunii
    07. Lipanj 2018. 15:00

Po svim info koje sam sakupila trenutno,rodiliste u Dachau mi najbolje dogovara. Imaju i bazen 😊
    I govorim bebi da je curka i trenutno je Katja.I dragi se slozio tako da je mala Katja. Drugi tjedan cemo znat valjda tocno. Ako bude decko onda je Matej.

Meni pristici dosta izbiju oko dana kada sam trebala dobiti M. Ovako nemam.

Bulbi91
    07. Lipanj 2018. 15:02

4Mommy bas cu pogledat i ta....
    Al mi moramo gledat neka koja se podesavaju po visini definitivno...ja jesam niza 161,al muz mi ima skoro 2m i kicma bi mu otisla...tak da koliko god zelim neka kisobran kolica,rijetko kojima se rucke mogu regulirat...gledala sam ona maxi cosi mura...iako su ona opet teza malo...al cine mi se cvrsca...i bas su mi nekako lijepa😁

pepe1907
    07. Lipanj 2018. 15:02

Ajlo

pepe1907

imami i ja prištiće neke sitne po čelu..dekolte i leđa..inaće sam znala imat akne upalne po bradi ali sad ih nemam..imam lorealov piling zeleni ali 2 dana je okej pa se opet pojave..i po vratu neke crvene koji me svrbe..to mi je baš prečudno

Meni je cudno sto mene grudi vise ne bole :/ je li to uredu ? Bradavice su mi samo povecale se grudi bas i ne nesto

mene isto vise ne bole toliko..sad se jos vise rasti

barbiemama
    07. Lipanj 2018. 15:14

mene sise još bole. odnosno, više me bradavice bole. narasle su za sada onak za pola broja, ništa posebno.

luks
    07. Lipanj 2018. 15:18

Dosta kokica ima podesivu ručku, ali isto tako dosta ih to ni nema. Meni je to bilo jako bitno jer sam 180cm. Mi imamo leokifs, i ja sam bila prezadovoljna. A kad sam birala kišobran, izabrala sam Cam pliko model, ja mislim da se tako zovu i ok je visina, za mene. Ali znam da su od kišobran kolica, mclaren najviše ručke

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.