Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    23. Listopad 2018. 11:01

Duda predivno je😍😍😍
    Pticaselica daj sliku da vidimo😍

rosita
    23. Listopad 2018. 11:13

Duda- mia jakopinec se zove zenska, nju vec dugo gkedam i vrebam priliku 😄 

Pepe- za 50kn si napravis sama samo malo vremena zahtjeva. Meni je stan prepun takvih stvari

rosita
    23. Listopad 2018. 11:14
    Muzu dok je bio decko jos
    Muzu dok je bio decko jos

busybee
    23. Listopad 2018. 11:21

Nisam se javljala par dana.
    Ono što sam zapamtila- Zadranka je obavila ooodličan shopping. Kao da sam ja birala. I Klikerica ima predivan baldahin <3

Klikerice, daj molim te opet napiši svoj mail da te kontaktiram (sry, znam da si ga pisala 5 puta)  ja radim u zg pa ću ga skupit jedan dan kad tebi bude odgovaralo, na kavu danas ne mogu nikako stići zbog neodgodivog sastanka koji traje do 5.30. Inače bi vas rado upoznala :( Nadam se da će bit još koja kavica prije poroda :D

m.girl6
    23. Listopad 2018. 11:22

Cure moje, lakse mi je kad sam to podijelila s vama jer sam mislila da sam ja mozda luda i ne zelim pomoc, ali kaj kad ju nisam ni trazila. 😰 ne shvacam ljude koji se tak guraju a niko ih nista ne pita. 
    Haha zvrkice carice, dobro ti velis meni da to niti ne platim. Nit sam narucila ni nista, vidjet cu kak ce se situacija dalje razvijati, al morsm ju stopirati jer nebude ona meni gurala tude stvari. Meni bude bed, a njoj ne. 😭
    AllieH, i meni fali par hlacica i trenirkica gore na bodice, kapice, jos slinceka i tetrice. Uostalom jednom kupnjom rjesimo sve, pa nije da cemo se sutra poroditi

Noa 💙

Mina93
    23. Listopad 2018. 11:34

Ajme divan okvir i divni jastucici 😍😍
    Za okvir mi je super tako ideja sa podacima i slikicom i narukvicom, niti ne zauzima puno mjesta, to cu si napravit i stavit na policu obavezno 😍

Pticaselicazgst
    23. Listopad 2018. 11:42

Blaza evo slikica 😊

du1988
    23. Listopad 2018. 11:51

duda, odlicno je sve! 😍 rosita, okviri su super. Znala sam naletjeti na slicne fore na netu, ali nisam jos detaljnije proucavala. ptico, ićimići je stvarno savrsen. Ja cekam svoj paket i ne znam gdje je zapelo. Dobila sam mail u petak navecer da ce isporuciti iduci radni dan...evo jos ga nema 😫

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    23. Listopad 2018. 11:53

Cure ja cu ponovit pitanje..pa ako koja ima kakv pametan savjet...znaci kad me malac lupi dole umisto onog kkad bubne u mjehur onog filinga upiskit cu se..Ja osjezim jakoo peckanje i sekundarnu bol...to mi je od jucer..inace dok mokrim nista ne osjecam niti ovako..nezz da li bi se trebala brinut..cure koje imate problemcice sa urinarnim djelom molim vas neki savjet...nezz jel to zabrinjavajuce..znaci ovako nista samo kad me on u mjehur drmne..zapecka me poprilicno i zaboli..😣😣😣😐😐

Ana89
    23. Listopad 2018. 12:02

zadranka86

Cure ja cu ponovit pitanje..pa ako koja ima kakv pametan savjet…znaci kad me malac lupi dole umisto onog kkad bubne u mjehur onog filinga upiskit cu se..Ja osjezim jakoo peckanje i sekundarnu bol…to mi je od jucer..inace dok mokrim nista ne osjecam niti ovako..nezz da li bi se trebala brinut..cure koje imate problemcice sa urinarnim djelom molim vas neki savjet…nezz jel to zabrinjavajuce..znaci ovako nista samo kad me on u mjehur drmne..zapecka me poprilicno i zaboli..😣😣😣😐😐

Što svaki put tako od sinoć? Možda se samo sjeo na živac, ne mora biti ništa strašno.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.