Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    23. Listopad 2018. 12:02

Pticaselicazgst

Blaza evo slikica 😊

😍😍😍 savrseno,ja sam očarana tim Ići Mićijem. Stvarno je predivno😍😍

• zvrkica
    23. Listopad 2018. 12:16

Ptico predivno je 😍😍😍😍😍

Zadranka ja nažalost ne znam što bi moglo biti, možda kako je Ana napisala

Netko je stavio sliku kutka sobe bebe i predivno je takoder 😍

du1988
    23. Listopad 2018. 12:40
    stigla jeeeeee 😍😍
    stigla jeeeeee 😍😍

url=https://lilypie.com]

23. Listopad 2018. 12:45

Bokić curke. Samo da se javim. Nisam stigla baš ovih dana. I preskočila sam nekoliko stranica jer vas nemoguće sustići. Nadam se da ste sve dobro :) 

Salatica9192
    23. Listopad 2018. 12:52

Cure, 
    predobre su fore za bebu 😍 Ja sam nasla kod nas slicno kao Ici Mici (neko mi je ovdje preporucio) i bas sam razgledalaa. Vidjecu kada stigne krevetac i posteljina da narucim onda 😊
    A to da pravim sama, mislim da trebaju ipak spretne ruke, a moje su spretne samo za računarom 🤣 Ne bih znala ni blizu sama.
    Ana, 
    da li si bolje? Prestalo povracanje i dijareja? Znam da su Coca Cola, dvopek, banane i gotova supa dobre za te situacije. Nezdravo, ali dobro djeluju pri tim stomacnim virusima.
    Zadranka, 
    meni je na sve i jedan moguci nacin beba sjela ili udarila dole i razni pritisci i svasta nesto. Ali ne znam kako je kada gore visoko udara. Mislim da nije nista, opusti se. 😘
    Joj, ja veceras u skolicuu. Uzbudjena sam 😍

m.girl6
    23. Listopad 2018. 13:15

Ajmeee prekrasni su ti vasi jastucici 😍😍

Noa 💙

zadranka86
    23. Listopad 2018. 13:23

Ana89

zadranka86

Cure ja cu ponovit pitanje..pa ako koja ima kakv pametan savjet…znaci kad me malac lupi dole umisto onog kkad bubne u mjehur onog filinga upiskit cu se..Ja osjezim jakoo peckanje i sekundarnu bol…to mi je od jucer..inace dok mokrim nista ne osjecam niti ovako..nezz da li bi se trebala brinut..cure koje imate problemcice sa urinarnim djelom molim vas neki savjet…nezz jel to zabrinjavajuce..znaci ovako nista samo kad me on u mjehur drmne..zapecka me poprilicno i zaboli..😣😣😣😐😐

Što svaki put tako od sinoć? Možda se samo sjeo na živac, ne mora biti ništa strašno.

Nije ana svaki puta...samo ono kad me drmne u mjehur..i onda ono poznato vam je svima tad osjecaj kao da ces se taj tren upiskit..a mene onda doli abs di piskimo zapecka jako i zaboli na njegov udarac..bas tu u tom djelu di mi tete piskimo...a inace ovako nemam ne primjetim nista nit dok mokrim ni ovako...al evo jutros me lupio ocito u mjehur i taj tren san se na sekund skvrcila i uhvatila doli jer basss jako zapeklo...a nadam se da nije nista....piti cu brusnice par dana pa ce mo vidit... 

Ana89
    23. Listopad 2018. 13:26

Salatica9192

Cure,
    predobre su fore za bebu 😍 Ja sam nasla kod nas slicno kao Ici Mici (neko mi je ovdje preporucio) i bas sam razgledalaa. Vidjecu kada stigne krevetac i posteljina da narucim onda 😊
    A to da pravim sama, mislim da trebaju ipak spretne ruke, a moje su spretne samo za računarom 🤣 Ne bih znala ni blizu sama.
    Ana,
    da li si bolje? Prestalo povracanje i dijareja? Znam da su Coca Cola, dvopek, banane i gotova supa dobre za te situacije. Nezdravo, ali dobro djeluju pri tim stomacnim virusima.
    Zadranka,
    meni je na sve i jedan moguci nacin beba sjela ili udarila dole i razni pritisci i svasta nesto. Ali ne znam kako je kada gore visoko udara. Mislim da nije nista, opusti se. 😘
    Joj, ja veceras u skolicuu. Uzbudjena sam 😍

Povraćala sam još jednom. Izazvana sa dva komadića kruha i malo paštete argete i šalicom kamilice.  Proljev se smirio. 
    Sad sam s mužem u Puli, opet je na previjanju br 2, tj čišćenju, onog prišta, nije ga htio doktor kopati zadnji put, samo je recnuo. 
    Pijuckam vodu na sipiće male uglavnom. Kasnije idem po colu da očisti probavu, idem do C&A po neke pamučne normalne čarape, možda nađem što i bebanu i tako.
    Ako ništa drugo, danas ću se očistiti prije rođendana haha. Sutra je na rasporedu Ferrero torta makar je ispovraćala stoput 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    23. Listopad 2018. 13:32

Ajme prekrasna je soba,jastucici😍😍 lutkice,slova,okviri ma sve je predivno❤😍

du1988
    23. Listopad 2018. 13:45

ana, nadam se da ce biti bolje. Ja sam se cula s doktoricom opce prakse, kaze da je ovako po simptomima vjv laringitis. Rekla sam da necu dolaziti dok nema temperature. Nalijevam se cajem, juhom, limunadom pa cemo vidjet. Poslala sam i ginekologu poruku, nije mi palo na pamet da me mozda nece htjeti primiti u bolnicu 😣 pa da ne idem ujutro bezveze ako ce biti problem. Ah koji tajming...uzivajte cure na kavi i hocemo sliku!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.