Jutro cure!
Zao mi je radi upaljenih grla, prehlada i ostalog, i oko mene svu svi bolesni i prehladjeni. Da se ne ureknem, ja sam cijelu trudnocu imala samo onu upalu grla i kasalj, jos me nije snasla nikakva prehlada, nadam se da ni ne bude iako je zima tek pred nama.
Cure, vi koje idete danas na kavu, lijepo se provedite i obavezno slikajte!
Meni je pregled u u pola 11, nadam se da ce biti sve u redu.
Jucer sam pozbrojila i popisala u Excelicu od robice sve sto imam, fali mi toplijih finijih gornjih dijelova koje bih mogla obuci preko bodica i hlacica sa stopalicama. Mozda jos koja plisana pidzamica i to je to.
Luka ❤
i bome evo mene u 31.tjednu
a da, za torbu za rodilište, ja sam sve imala u jednoj, ali sam na vrh stavila 1 pak gaćica i uložaka,kekse i vodu,punjač. a na dno ostatak. Ja sam npr rodila u 12.40, ali ono oko 15 sam u sobu došla, još sa njihovom plahtom među nogama,i tek onda za sat mi je došla sestra i vodila me na wc, držala za ruku, i pomogla mi obuć gaćice i staviti uložak. onaj tren kad se digneš iz kreveta, virujte mi i ne promisliš o tuširanju, ja sam imala lagan porod i imala 3 vanjska šava, ali nisam mogla stajati na nogama. Sutradan ujutro sam se najnormalnije otuširala.
Lovre
Duda, super je sobica! Gdje si uzimala tockice? Meni su stigli oblacici s eBaya i premali su, seller ih je lazno oglasio kao vece no sto jesu. Bas sam bila ljuta kad je stiglo. Sad moram ponovno narucivati, a ne da mi se cekati. Nasla sam ih na nekoj nasoj stranici, al se razmisljam isplati li se dati 200kn za to ako mogu naruciti ponovno za par dolara.
Luka ❤
Jutro!
Prehladenim i viroznim curkama zelim da se brzo oporavite 😘 mene samo pece grlo i malo kisem, pa si mislim da nije neka blaga alergija.. Temperatura 37,3 ali to je do progesterona mislim.
Curke koje idete danas na kavu, lijepo se provedite, meni je jako zao sto moram lezati kao kip, sve ste mi jako prirasle srcu i zao mi je sto vas bar dio eto danas na kavi necu upoznati. Ocekujemo trbuhaste slikice 💜
Hvala curke 😉
Zadranka, ja sam ga pila cijelo vrijeme 3x1, zadnja 3 tjedna 2x1 i od jučer 1x1-samo navečer. Za tjedan dana idem na pregled i tad pretpostavljam da će mi ga ukinut.
Znaci ispada tako i kod tebe sa 32 tj.on se ukida..
Ja ga jos uvijek pijem 3x1 i bas si mislim oce li mi ga ukinuti ili koj klinac..vec mi ga je puna kapa 😡😡
❤N i V💙
Mgirl- mislim da to sogorica ne radi zlonamjerno i valjda ona smatra da je to ok. Ali ono wtf. Sta si sve nece ljudi dozvolit. Probaj joj rec da ti to ne treba i bok.
Moja sogorica nis ne kupuje ali inzistira na tome da kupim odredena kolica, u kojoj bolnici da rodim, salje mi brojeve doktora iz bolnice u koju sam rekla da ni na samrti necu uc, jer su eto njeni porodi bili tamo super pa moram i ja ici. Ali ona misli da pomaze time. Mozda je i tvoja jednostavno takva.
Jutro.
Mgirl ja stvarno nezz sta je tim ljudima. Meni ce sogor i sogorica kupit kolica iako ih vec imamo tako da...
Zadranka i ja jos uvijek pijem duphaston 3x1,nezz jos kada je ga ukidat.
Salatice drzi se nadam se d nece na tebe prec to s muza,i nek cim prije ozdravi.
Zvrkice hahahaha,i ja ponekad ubacim glavu u frizider ne mogu proc kraj njega cak ni u mraku haha.
Alie sretno na pregledu,i ostalima koje danas imaju.
Neka vam cim prije prođu sve tegobe,grlobolje i nosići
Hvala curke 😉
Zadranka, ja sam ga pila cijelo vrijeme 3x1, zadnja 3 tjedna 2x1 i od jučer 1x1-samo navečer. Za tjedan dana idem na pregled i tad pretpostavljam da će mi ga ukinut.
Znaci ispada tako i kod tebe sa 32 tj.on se ukida..
Ja ga jos uvijek pijem 3x1 i bas si mislim oce li mi ga ukinuti ili koj klinac..vec mi ga je puna kapa 😡😡
Ja pitam svaku kont.do sad je govorio samo pij.sad mi je reka kao mozes polako pocet se skidat..nesto promrmlja da se moze do 32tj.zato isla ode pitat ima li jos cura da ga piju..ja isto na 3×1...od danas mislim da pridem na dvi i tako opet za tj na jednu...u jednu me strah al to je vise ono sa psiholoske strane..ja san ga ubiti pila preventivno nisan Bogu hvala imala nikakva krvarenja..tek kasnije otkrivena niska posteljica koje se podigla u meduvremenu..tako da je on i reka sad se mozes polakk skinut..pa racunam i sama sto ce mi vise....ali vidim nema nas jos puno na njemu u ovim tjednima...ua sad nas tri..
url=https://lilypie.com]
Klikerice, bila je na kraju obična gradska. Prve dvije su bile Farmacia i neka druga privatna. Ako hoćeš, kupim ti i donesem danas.
Prijavljujem žgaravicu zadnjih tjedan dana bez obzira što i kad pojela, navečer uvijek bude isto. Pomogne šalica toplog mlijeka, ali to isto mora biti 2-3h prije spavanja, a čak i onda složim povišeno uzglavlje. Beba je sad baš visoko, skužim joj (čini mi se) guzicu odmah pod rebrima, ali dobro je, ne udara u njih i nije bolno. Pogotovo ujutro prije ustajanja, skroz se smjesti između pupka i rebara.
Duda, super je sobica! Gdje si uzimala tockice? Meni su stigli oblacici s eBaya i premali su, seller ih je lazno oglasio kao vece no sto jesu. Bas sam bila ljuta kad je stiglo. Sad moram ponovno narucivati, a ne da mi se cekati. Nasla sam ih na nekoj nasoj stranici, al se razmisljam isplati li se dati 200kn za to ako mogu naruciti ponovno za par dolara.
Hvala ti, s eBaya su isto, moje su baš kakve su trebale biti. Žao mi je zbog oblačića al užasno je velika razlika u cijeni kod nas i tamo, ja bi na tvom mjestu ipak ponovno naručila pa se strpila. A tom prodavaču nadam se da si dala loše ocjene, pa možda i i vrati novac..
Sortiraj odgovore
Najstariji