Curke, vidim niti jedna ne spominje za prehlade, grlobolje i imunitet: đumbir! Čarobno diže iz mrtvih, svježi, prokuhan... Ja ga popijem tako čisto a dosta ih dodaje med, meni je draže bez meda.
Super su sobice sve, i robica... Nisam dugo stigla komentirati ali još pamtim sobicu od Barbie čini mi se, i sad Dudina - super! I baldahin koji je klikericina mama izradila! Mrak! Jedva čekam našu sobicu namontirati, idemo u subotu u ikeu, tamo sve uzimamo, čekalo se sveki, izrazila je želju sudjelovati u kupnji i troškovima 😅
Ja isto nikako da te točke naručim, hitno moram, jer vidim da postajem sve tromija...
Žene čuvajte se i sretno na pregledima! 😘
Ja sam duphastone skroz na pocetku pila, pa su me prebacili na utrice vaginalno jer mi je gin rekla da duphastone nije dobro pit iza nekog odredenog tjedna i da se bolje iskoriste kada se vaginalno koristi. Sad sam unazad 2 mjeseca na nekim ogromnim vaginaletama i vidim da me nema namjeru skinut s toga. Navodno nista ne steti, to su male kolicine sto unosite, tijelo vam tako i tako sada proizvodi jako puno progesterona.
Hvala curke 😉
Zadranka, ja sam ga pila cijelo vrijeme 3x1, zadnja 3 tjedna 2x1 i od jučer 1x1-samo navečer. Za tjedan dana idem na pregled i tad pretpostavljam da će mi ga ukinut.
Znaci ispada tako i kod tebe sa 32 tj.on se ukida..
Ja ga jos uvijek pijem 3x1 i bas si mislim oce li mi ga ukinuti ili koj klinac..vec mi ga je puna kapa 😡😡
Ja pitam svaku kont.do sad je govorio samo pij.sad mi je reka kao mozes polako pocet se skidat..nesto promrmlja da se moze do 32tj.zato isla ode pitat ima li jos cura da ga piju..ja isto na 3×1…od danas mislim da pridem na dvi i tako opet za tj na jednu…u jednu me strah al to je vise ono sa psiholoske strane..ja san ga ubiti pila preventivno nisan Bogu hvala imala nikakva krvarenja..tek kasnije otkrivena niska posteljica koje se podigla u meduvremenu..tako da je on i reka sad se mozes polakk skinut..pa racunam i sama sto ce mi vise….ali vidim nema nas jos puno na njemu u ovim tjednima…ua sad nas tri..
Pa ako ti je tako rekao, probaj do sljedećeg pregleda sa 2x1, svakih 12h. Ili ako si daleko od pregleda, nazovi negdje između da pitaš i za 1x1. Javim svakako šta će meni moja reći u ponedjeljak.
Klikerice, bila je na kraju obična gradska. Prve dvije su bile Farmacia i neka druga privatna. Ako hoćeš, kupim ti i donesem danas.
Hvala na ponudi,ali muž si sam želi to otići kupiti. On bi zeleno ako ima,nebi plavo... inace je izbirljiv i totalno na estetiku orijentiran...tako da bolje da ide sam. Makar sada znam gdje cu mu reci da ne ide😉hvala ti!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hvala curke 😉
Zadranka, ja sam ga pila cijelo vrijeme 3x1, zadnja 3 tjedna 2x1 i od jučer 1x1-samo navečer. Za tjedan dana idem na pregled i tad pretpostavljam da će mi ga ukinut.
Ja ga jos uvijek pijem 3x1 i bas si mislim oce li mi ga ukinuti ili koj klinac..vec mi ga je puna kapa 😡😡
Ja pitam svaku kont.do sad je govorio samo pij.sad mi je reka kao mozes polako pocet se skidat..nesto promrmlja da se moze do 32tj.zato isla ode pitat ima li jos cura da ga piju..ja isto na 3×1…od danas mislim da pridem na dvi i tako opet za tj na jednu…u jednu me strah al to je vise ono sa psiholoske strane..ja san ga ubiti pila preventivno nisan Bogu hvala imala nikakva krvarenja..tek kasnije otkrivena niska posteljica koje se podigla u meduvremenu..tako da je on i reka sad se mozes polakk skinut..pa racunam i sama sto ce mi vise….ali vidim nema nas jos puno na njemu u ovim tjednima…ua sad nas tri..
Ja vam nisam neki primjer, ali moram reći da sam se ja samoinicijativno skinula s toga bez da sam se konzultirala s doktorom kad sam se osjetila sigurno sama sa sobom... Loše mi je sjedao i ja sam ga u par dana smanjila i izbacila kompletno, doktor kao da me skužio, on nije pisao više, ja nisam pitala i ćao! 😂 Ne preporučujem naravno nikome da tako napravi al eto, samo da podijelim neko iskustvo svoje s tim. Meni se čini da oni to dijele ko bombone, a učinkovitost u nekim stanjima je upitna. Al to je samo moje mišljenje.
Jutro curke,
I meni je dr od 15 tjedna iskljucila duphaston i ukljucila utrogestan i rekla da cu ga stavljati vaginalno do 36 tjedna 🤦♀️😱
Ne znam kako cu to izdrzati i malo sam zabrinuta ako ga do tada budem uzimala kako cu se otvarati i poroditi, al valjda ona zna.
Duda- kutak ti je super pa prijedlog za ikea okvir, mozes ovako napraviti za sliku s uzv-a a stavim i jednu sta sam radila frendici za njezinog deckica. Jos unutra ide slika i na kvacicu sa strane narukvica iz bolnice
s obzirom da sam luda za rucnim tvorevinama nemamo krevetic i kolica jos ali ovakve bitne stvari imamo 😄
Hvala curke 😉
Pa ako ti je tako rekao, probaj do sljedećeg pregleda sa 2x1, svakih 12h. Ili ako si daleko od pregleda, nazovi negdje između da pitaš i za 1x1. Javim svakako šta će meni moja reći u ponedjeljak.
Duda znaci ako pije 2×1onda svako 12 sati..do sad s tri je bilo svako osam???Vis ja tila nastavit s dva na svako osam..hvala sto si spomenula
url=https://lilypie.com]
Ma jesam, vratio je novce, ali bas sam bila ljuta.
Blaza, tvoji jos ne odustaju od tih kolica?
Ja se isto nocu probudim na wc pa budem gladna, malo mi fali da odem do frizidera, ali zasad se suzdrzavam.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji