Joj cure, meni je dosao Next, odjelca su apsolutno predivna, topla i mekana. Sad me samo vuce da jos toga narucim. 🤦🏽♀️
Du, narucila me opet za 10 dana, moram odraditi u medjuvremenu i KKS.
zvrkice, koliko te izasla kolposkopiju u Rossu? Nisu mi ni pali na pamet, a dali su mi termin vec u cetvrtak u KBCu.
I ja mislim da nije nista kriticno, trudit cu se odmirovati to, vec smo u visokim tjednima, bitno mi je da je s njim sve ok.
Navući ćeš se na Next ko ja 😁😂😂😂 ja isto planiram uskoro opet naručiti, ali veće brojeve.
Ja ti radim i papu i kolposkopiju, a ti trebaš samo kolposkopiju pa da ti ne dam pogrešnu INFO najbolje ih samo zvrcni pa da ti kažu točno 031 780 780
Zaboravi sliku 🤣
Joooooj 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Meni je službeno termin nakon Nove godine pa mi to ne vrijedi kupiti 😭😭😭😭
Ajme ptico i du, predivno je sve 😍😍😍😍 Bas bas prekrasno!
Bila sam na pregledu, papa je dosla negativna na CINove, moram na kolposkopiju radi te bradavice, sumnja na niskorizicni HPV. Bebac je nisko i cerviks je omeksan iako sam zatvorena i smanjio se s 40mm na 35. Strogo mirovanje i vratila mi Utrogestan 2x1. 😤 Bebac je super, 1.400gr, mjere opet za tjedan dana naprednije, ali nista za uzbunu, kaze da ne kupujem velicinu 50. 😂 Nisam nesto zabrinuta, svjesna sam da se u zadnje vrijeme preforsirala i s landranjem i svadbama, djevojackim, vec smo skoro u 30. tjednu, vjerujem da ce biti sve ok.Ajme ptico i du, predivno je sve 😍😍😍😍 Bas bas prekrasno!
Bila sam na pregledu, papa je dosla negativna na CINove, moram na kolposkopiju radi te bradavice, sumnja na niskorizicni HPV. Bebac je nisko i cerviks je omeksan iako sam zatvorena i smanjio se s 40mm na 35. Strogo mirovanje i vratila mi Utrogestan 2x1. 😤 Bebac je super, 1.400gr, mjere opet za tjedan dana naprednije, ali nista za uzbunu, kaze da ne kupujem velicinu 50. 😂 Nisam nesto zabrinuta, svjesna sam da se u zadnje vrijeme preforsirala i s landranjem i svadbama, djevojackim, vec smo skoro u 30. tjednu, vjerujem da ce biti sve ok.
Dobro je to jos,malo smanji tempo i bit ce do kraja😉.
Bravo za papu.
Cure divne su sve stvarcice i ukrasi😍.
Cure s virozama brz oporavak bas vas je skacilo.
Ja danas meda ne mogu,jucer sam se preforsirala svasta nesto sam obavila a mogla sam to podijeliti na svaki dan ponesto.
I da krvetic smo uzeli i kolica kad dostave i sastavimo uslikam ,i ovlazivac zraka sam kupila mogu ici i etericna ulja u njega kod prehlade samo moram u ljekarnoj pitat sta je za bebe dozvoljeno da imam za svaki slucaj.
Evo, pogledaj tu, piše točni pri kraju članka za bebe koja se ulja smiju a koja ne. U trudnoći su skoro sva zabranjena, pa preskoči dok ne rodiš. Meni je rekla aromaterapeutkinja eventualno mandarinu i naranču, malo lavande, ali jako malo. Imaju tu u Kemigu od Pranaroma(francuska, jako kvalitetna ulja) već namješano za bebe koje idu u te lampe što raspršuju,
http://www.kosarica.hr/index.php?search=pranarom+prana+bb&category_id=0&submit_search=&route=product%2Fsearch&sub_category=true&description=true
Jedino su ove mješavibe od 3 mjeseca na dalje
https://www.kemig.hr/kozmetika/brandovi/pranarom/pranarom-ulja-za-trudnice-dojilje-i-bebe
Zaboravi sliku 🤣
Joooooj 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Meni je službeno termin nakon Nove godine pa mi to ne vrijedi kupiti 😭😭😭😭
Bice na godinuu 😍😍😍 A i tvoja beba je u stvari prava novogodišnja 🎄 ❤️
Cure,samo kratko...
Gelovi su kod mene,sada adresiram kovertice i uskoro šaljem iz pošte i jurim na Trg.
U nastavku fotka računa da nitko ne pomisli da sam nekoga zavaljala za lipu. Nisam taj tip čovjeka,ali živimo u društvu prevaranata,pa da ne bi bilo....
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sve me frka kad vidim tu količinu gela :D
Klikerice još ti jednom veliko hvala!
Uživajte na kavi :)
Allie super za naprednog bebaca,a sad se primi strogog mirovanja da se ne skracuje cerviks.
Jao taj next, i ja sam se navukla. Jel ko kupovao sto s lindexa? Isto mi ima predivne stvari kao i next ali nekako uvijek kupim na nextu jer je free shipping.
Da pozdravim, ukratko javim novosti.
Citat stignem leteci, kako sam se napokon opustila, dala sam si za pravo da maksimalno uzivam 😁
Ugl., nas dvije smo dobile 8kg, malena je malo veca i malo teza pa smo dobili uputnicu za famozni OGTT. Mislim da ga idem radit sutra ili prekosutra, ovisi koliko cu veceras bit gladna 🙈 ne namjeravam postit 10 dana, samo vecer prije stat papat do 7-8 navecer. Cini mi se da je tako vecini savjetovano.
Rucni radovi su vam divni, uzivajte na kavi, i vidim da od sutra imamo sluzbeno u terminu prve trudnice ☺
Du boje su smi savršene, jako lijepo 😍😍
Allie super za bebaca, sam nek on raste i sve bude ok. 😍😍 cerviks ti je super, ne znam zasto te stavio na strogo mirovanje, meni je 2.5 i sve normalno radim tj nije me nista upozorio 😏 bit ce da svaki doktor ima svoje 😊
Klikerice super za gelove 🔝
Gelovi putuju... svima koji su poslali adresu
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji