Salatice weeeee idete kuci 😍😍 bas mi je drago, uzivajte sad vas dvije 🤗
Klikerice ok, najkasnije do petka uplatim.
Pepe drzi se, limuna i meda i za par dana si ko nova 💪
Salatice, jeeee 🎉🎉🎉 sad doma uživaj i odmaraj! Sve je puno lakše kad znaš da je sve ok! 😊
Cure koje ste bolesne, nadam se da ćete brzo riješiti te grlobolje i ostale boleštine koje napadaju 😚
Da, sad je to stvarno već blizu i ne mogu vjerovat da su to već stvarno ti tjedni 😍 s jedne strane jedva čekam i ubrzala bi sve do poroda, a s druge strane me počinje loviti panika 😳
url=https://lilypie.com]
Salatice baš si me razveselila, sad napokon možeš u miru odmarati doma 😃💪❤️
Pepe brzo ozdravi 😃😃 limuna, meda, voća i ne daj se 😊😊
Rita
Cure digla nalaze od ogtt i kks sve super nisu ni blizu granici, bas sam happy 😊
Pepe drzim fige da te brzo prode 😘
Uf meni je stomak toliko narastao zadnjih dana ja vise ni vagu ne vidim,kad me ko pita kad mi je termin svi u cudu gledaju u stomak, koliki ce tek bit u teminu 😅
Salatice 👏👏👏👏👏👏 kupite stvari i kući!! Uživajte 😊
Cure prehlađene trpajte mandarine, čaj, med limun i polako.
Lovre
Pozdrav svima!
Super za odlične vijesti, za bebe koje sigurno i sretno rastu i one koje idu doma.
Salatice, sad si mirna i samo lagano naprijed!
Evo da i ja prijavim još jednu posteljicu koja se podigla.
Ne mogu biti sretnija! Djevojčica isto dobro! Je da je još naopaka, odnosno glavom gore, nogama dolje, licem prema meni, ali ima vremena.
Ja na to gledam kao da se već grlimo!
Pročitala sam sve vaše poruke i ništa nisam zapamtila.
Zapamtila sam brusnicu. Ja najčešće uzimam stopostotni sok, u bio ducanima ili onaj iz DM-a, popijem ga za 3, 4 dana i bude okej.
Želim svima sreću na pregledima i što više pozitivnih vijesti.
Mojim prehlađena su pomagale isla moos pastile s islandskim lišajem i propolis bez alkohola.
Inače se cijelo vrijeme kljukam C vitaminom, mandarinama, a čaj od mente mi je dio večernje kure.
Sad je krenulo i doba kiselog kupusa. Tko voli, spasit će ga!
Salatice sta sam ti rekla?! Nisi ti "boga kamenjem gađala". Lena je zdrava curica i ono sta me najvise raduje je sta si ti prihvatila da je zdrava bez obzira sta su oni piz**** i trazili dlaku u jajetu. Welcome home! Sad uzivaj DO MILE VOLJE I SKITAJ DO MILE VOLJE. 🤗😘😘😘
Cure, hvala vam na radovanju skupa sa mnom. Evo ja jos nisam nacisto sa dojmovima. Citam sta pisete ali kao da nisam jos svjesna gdje sam. Osijecam se kao da sam dobila eurojackpot. Ma šta, novci su nista za ovaj osjecaj. Evo jos jedna slija moje djevojcice kako dubi na glavi, guza joj je iznad pupka desno, i nogama se odguruje pa mi cijeli trbuh skace.
Salatice sta sam ti rekla?! Nisi ti "boga kamenjem gađala". Lena je zdrava curica i ono sta me najvise raduje je sta si ti prihvatila da je zdrava bez obzira sta su oni piz**** i trazili dlaku u jajetu. Welcome home! Sad uzivaj DO MILE VOLJE I SKITAJ DO MILE VOLJE. 🤗😘😘😘
Cure, hvala vam na radovanju skupa sa mnom. Evo ja jos nisam nacisto sa dojmovima. Citam sta pisete ali kao da nisam jos svjesna gdje sam. Osijecam se kao da sam dobila eurojackpot. Ma šta, novci su nista za ovaj osjecaj. Evo jos jedna slija moje djevojcice kako dubi na glavi, guza joj je iznad pupka desno, i nogama se odguruje pa mi cijeli trbuh skace.
😍😍😍🤩🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji