Klikerice javi kada i gdje da uplatimo 💪i koliko ono po osobi?
💪
Taman evo u poruci iznad tvoje sam objavila😉
Thanks, vidjela sam da si pisala kad sam poslala💪
Ma frka mi jedino da vas ne izmjesam,koliko vas je puno.
*u opis placanja napisite nickname s foruma
Evo iban: HR8123600003234776058 ZABA
Iznos: 270,20 kn
Ime i prezime:Marija Renic Maric
Ako saljem negdje postom,onda adresu posaljite na mail:marija.renic@gmail.com i dodajte par kn za poštarinu da ne plaćam baš sve sama. Ako ste u Zg napisite mi adresu,muz ili ja cemo donijeti.
Porezna upravo ako me mislis ganjati za ove uplate procitaj na ranijim stranicama da skupljamo prijeko potrebnu pomoc za gel koji nam treba na porodu. Sve jecmence svijeta cemo ti poslati!
Još jednom broj računa,jer nije bio potpun.
HR8123600003234776058 Zaba
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure, javljam da je hzzo pustio naše naknade, znači sutra nam sjedaju na račun 😉 Nego, vidim da sam ovaj mjesec dobila 300kn manje nego prošli pa mi nije jasno zašto, samo dva radna dana manje su bila u 9.mj. (ja sam prijavljena na minimalac pa toliko i dobivam)
I ja dobijem jedan mjesec 300 više, drugi 200 manje, treći opet sto više….inače imam prosjek plaće, ne kužim ni ja sistem….jel oni oduzimaju ili dodaju praznike na tu naknadu?
I meni tako inače sitnije varira, ali baš u 9. mj. nije bilo nikakvih praznika i po broju radnih dana jednostavno ne odgovara..al dobro, ako je to normalno neću se sekirat 😁
Cure, javljam da je hzzo pustio naše naknade, znači sutra nam sjedaju na račun 😉 Nego, vidim da sam ovaj mjesec dobila 300kn manje nego prošli pa mi nije jasno zašto, samo dva radna dana manje su bila u 9.mj. (ja sam prijavljena na minimalac pa toliko i dobivam)
I ja dobijem jedan mjesec 300 više, drugi 200 manje, treći opet sto više….inače imam prosjek plaće, ne kužim ni ja sistem….jel oni oduzimaju ili dodaju praznike na tu naknadu?
Znam da nam sad obracunavaju po radnim satima za taj mj posto svaki mj nema isto sati ne dobijemo ni isti iznos, al neznam nikog ko je bia 3 g na porodilnji pa ne znam kako to fukcionira
Cure,
idem kuciiiii. Plodove vode sasvim dovoljno, 5,6cm. Beba uredna, protoci, sve. Za 7 dana kontrola. Znaci to je ono sto sam ja govorila da ima tu, garantujem da je bilo cijelo vrijeme, ali nisu zagledali i moji povukli veze te preko nacelnika klinike da me pregleda detaljno neko i zena sve pronadje. Mislim trebalo malo zagledati, smetaju pupcanici, nogice, itd. Jooojjjj, beba moja 😍 Sad cemo kuci izdrzati jos 3,4 nedelje i onda moze i doci😍😍😍
Cure,
idem kuciiiii. Plodove vode sasvim dovoljno, 5,6cm. Beba uredna, protoci, sve. Za 7 dana kontrola. Znaci to je ono sto sam ja govorila da ima tu, garantujem da je bilo cijelo vrijeme, ali nisu zagledali i moji povukli veze te preko nacelnika klinike da me pregleda detaljno neko i zena sve pronadje. Mislim trebalo malo zagledati, smetaju pupcanici, nogice, itd. Jooojjjj, beba moja 😍 Sad cemo kuci izdrzati jos 3,4 nedelje i onda moze i doci😍😍😍
😍😍😍😍😍😍😺😺😺 Eto , a sad domaaaa 😻😻 Bravo za bebicu i tebe 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure,
eto vidiš, bravo za vas curke, a sad piči doma i uživaj 💖
Cure,
Juppiiiii Salaticeeeee eto jesmo ti rekli svi neka super bas mi je drago zbog tebe 😍😍😍🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji