Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    17. Listopad 2018. 19:43

Bulbi91

Cure♥️,
    Evo da vam se kratko javim…bila sam na pregledu,potvrđena je rana trudnoca po uzv-u 5+1…za plod je jos rano ali GM i ŽV su tu😍…jako sam sretna….za tocno 2 dana ce biti 4mj od tragedije i vjerujem da nas je nasa curica skupa sa svom svojom bracom/sekama odlucila usreciti tocno u pravo vrijeme…od sutra se pocinjem pikati heparinom…uz vjeru da cemo ovaj put izdrzati do termina♥️

Bulbi91

Cure♥️,
    Evo da vam se kratko javim…bila sam na pregledu,potvrđena je rana trudnoca po uzv-u 5+1…za plod je jos rano ali GM i ŽV su tu😍…jako sam sretna….za tocno 2 dana ce biti 4mj od tragedije i vjerujem da nas je nasa curica skupa sa svom svojom bracom/sekama odlucila usreciti tocno u pravo vrijeme…od sutra se pocinjem pikati heparinom…uz vjeru da cemo ovaj put izdrzati do termina♥️

Bulbi💖zasluzila si svu srecu svijeta i ta beba ima svoje andele cuvare i bit ce ok sve ovaj put,ti se opusti koliko mozes i cuvaj se😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    17. Listopad 2018. 19:52

Čestitke Bulbi od sveg srca😘😍

Cure,
    Ja imam oteknuto grlo,jako! Mislim da razlog nije nikakva viroza,nego da je alergija jer oteknem svake godine u ovo doba godine kad neki klinac cvate ili otpada s drveca. Imam stalnu terapiju Contral,ali piše da se njega izbjegava u trudnoci.
    Imate ideju sta da radim?
    Plikovi na kraju jezika i u ustima mi samo rastu. Najradije ne bi nista pila od lijekova ako ne moram...ali jedva gutam.
    Jel to za odlazak na hitnu ili da jos malo istrpim?
    Isprati cu grlo sada sa žalfijom i kaduljom i nadati se da ce se peckanje smanjiti.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    17. Listopad 2018. 19:58

Bulbi 
    😍 😍 😍 cestitam i zelim ti svu srecu ovog svijeta 😍 Ja imam osjecaj da je to to sada i tako mi je drago za Heparin sto pocinjes. 🤗 Ako bude trebalo savjeta u vezi tog, pisi, ima nas ovdje 😘😘😘 Javljaj nam se kako ste 😊
    Klikerice, 
    jooj, ja se tog bojim bas bas bas. Kad me nesto ujede, hocu li se utusiti, itd. Ja bih otisla na hitnu. Mislim nisi lujka kao ja i vjer si upoznata sa tim od prije, kako pises, ali opet ide noc, oteknut jezik. Ako si u prilici, ajde. 
    Mozda neko drugi jedino bolje zna u vezi tog oticanja. 

Pticaselicazgst
    17. Listopad 2018. 19:59

Bulbi ❤❤ sigurna sam da ce ovaj put sve biti u redu, ti maksimalno uzivaj u svemu sto slijedi 😊 bas sam sretna radi tebe, nemas pojma koliko 🤗🤗 javljaj nam novosti i slobodno nam se obrati sta god ti trebalo 😊
    Klikerice nisam se susretala s ovom vrstom alergije ali ako primjetis otezano gutanje, gusenje ili tako nesto ozbiljnije odmah idi, iako možda nije na odmet da i sada odes. Jer ti simptomi mogu samo buknut a onda imas ograniceno vrijeme za reagirat.. 

Klikerica
    17. Listopad 2018. 20:10

Nazvati cu prvo da vidim sta ce mi reci telefonski... imam ja kako otici,ali ovu alergiju imam od malena. Ne bih da me na hitnoj rokaju s nekim lijekovima... jer svi ti antialergijski jako omekšavaju rodnicu i maternicu i mogu uzrokovati prijevremeni porod... radije ću biti oteknuta grla par dana. Necu se ugusiti,necu da panicarim,nego trazim prirodno rješenje

Ana89
    17. Listopad 2018. 20:11

Klikerice, slažem se sa curama, otišla bi ja hitnu, ipak si trudnica, a natečeni jezik nije za šaliti se- pogotovo zbog alergije. Treba ti neku antihistaminik koji smiješ...sretno s tim , neka brzo prođe.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    17. Listopad 2018. 20:21

Bulbi91

Cure♥️,

Bulbiiiii tako sam sretna,od srca cestitam. Dat ce dragi Bog da ovaj put sve bude u redu... molit cemo sve ovdje za tebe. Ne mogu ti opisat kako mi je drago zbog tebe,jer takvu zenu,borca jos nisam upoznala.
    😍😍

Ivylee
    17. Listopad 2018. 20:22

Klikerice u trudnoći ti je Claritine kategorija B tako da ga načelno možeš...posebno sad kad nije više rana trudnoća.

Klikerica
    17. Listopad 2018. 20:22

Evo rekli su mi na telefon da ne smijem oralno i krvno nista,ali da odem u dezurnu ljekarnu po sprej za nos i septolete koje ce to ublaziti. Ako ne splasne do ponoci da dodjem...

Miranda
    17. Listopad 2018. 20:23

Bulbi stvarno si zasluzila, uzivaj u ovoj trudnoci i javljaj nam novosti! 😘 Cestitam ❤️
    Klikerice loratadin je apsolutno siguran u trudnoci i ne utjece na plod a vece komplikacije mozes imati od alergijske reakcije nego od loratadina. Zaboravi prirodnu pomoc ako teze gutas, opasno je pustati stanje takvim jer moze krenuti na gore za cas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.