Bulbi cestitke ❤️
Pranje robice imam persil sensitive i becutan, cak mi se cini bolji persil, perem na 60 😊
koji deterdzent ste uzimale?
Pišem baš članak na tu temu.
Na kraju sam kupila ovaj lijevi 2u1, a pomirisala sam sve koji su bili u dmu,muelleru i Bipi.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
E da malo i ja se javim. Danas me je uhvatilo spremanje od jutra,peglanje, kuhanje, cijeli dan nesto. Malo sam pretjerala
Ptičice Antonela je savršena😍😍😍😍 tako mi je drago da je sve u najboljem redu. Sad se opusti,i lagano pripremaj😍😍😍😍
Salatice vidis da je sve dobro. Lena ce bit savrseno zdrava djevojcica. Drago mi je da si kuci stigla. Sad se opusti,sve je u najboljem redu. Ne pretjeruj bar jos neka 3 tjedna s hodanje. Treba i to izdrzat. Samo se cuvaj.
Vidjela sam i neke divne komode. Ona od Allie mi je predivna. I ona iz Lesnine,zaboravila sam tko je stavio,ona mi je isto savrsena.
Klikerice loratadin je apsolutno siguran u trudnoci i ne utjece na plod a vece komplikacije mozes imati od alergijske reakcije nego od loratadina. Zaboravi prirodnu pomoc ako teze gutas, opasno je pustati stanje takvim jer moze krenuti na gore za cas.
Imam na izbor kod kuce veci od ljekarne, jer smo i muž i ja alergičari. Kresnut cu ja i jedan Contral (loratadinum),samo da to malo splasne. Od jačih imam još Nixar (bilastin) i Ospamox bid,ali to smo pili kad je osip bio preko pola tijela.😅 Imam srecom doktoricu opce prakse za frendicu na fejsu,i uvijek mi se javi,tak da vjerujem da ce i sada. Sorry cure ako sam vas zabrinula😘 Ja sam uvijek hladnije glave,a mozda ni to nije najpametnije.
Salatice, jako mi je drago da si došla doma! Bravo za tebe i Lenu!
Ptičice, divna je Antonela, prava pozerica!
A vi ostale, prestanite pričat da će prve bebice za 2 tjedna! Ne može! Prvi je termin (ako se ne varam) 18.11. - to su 4 tjedna! Četiri!! 😂😆
Lako se vama šaliti kad vas ima s terminima i iduće godine 😎😛
Hvala vam cure od ♥️♥️♥️...
Nemam druge,nego se boriti i vjerovati💪💪...
Jako lijepo je citati da se sve polako spremate za onaj najljepsi dogadaj😍...ja sam.opet na pocetku,ali tocno mogu zamisliti tu svu silnu euforiju...sto se tice detrdzenata moja preporuka vam je chicco-v bijeli,bas za bebe...
Jesam ja to dobro procitala da ce pticica imati malu Antonelu,moja mala imenjakinja🤩....
Hvala vam cure od ♥️♥️♥️…
Nemam druge,nego se boriti i vjerovati💪💪…
Jako lijepo je citati da se sve polako spremate za onaj najljepsi dogadaj😍…ja sam.opet na pocetku,ali tocno mogu zamisliti tu svu silnu euforiju…sto se tice detrdzenata moja preporuka vam je chicco-v bijeli,bas za bebe…
Jesam ja to dobro procitala da ce pticica imati malu Antonelu,moja mala imenjakinja🤩….
Hvala vam cure od ♥️♥️♥️…
Nemam druge,nego se boriti i vjerovati💪💪…
Jako lijepo je citati da se sve polako spremate za onaj najljepsi dogadaj😍…ja sam.opet na pocetku,ali tocno mogu zamisliti tu svu silnu euforiju…sto se tice detrdzenata moja preporuka vam je chicco-v bijeli,bas za bebe…
Jesam ja to dobro procitala da ce pticica imati malu Antonelu,moja mala imenjakinja🤩….
Sretno od nas dvije ❤️
Bulbi nisam pisala u vrijeme kad i ti, ali sam pratila temu od pocetka. Cestitam ti i od sveg srca ti zelim mirnu trudnocu i zdravu bebicu. Stvarno si lavica i jako me razveselilo vidjeti da si dobro i da si trudna. ❤
evo meee. cijeli dan jurcam i hodam okolo. tako da ću zaspat ko beba.
Salatice, neka si ti nama doma opet ❤️
Bulbi, drago mi je da si opet trudna i želim ti školsku trudnoću 😘 hvala ti što si nam se javila. često smo te tu spominjale.
sigurno sam preskočila još svašta, nemojte zamjeriti, sutra nadoknadim 😊
Netko se žalio na kilažu,pa samo da vidite koliko ni to nije pravilno,i nema veze neko jasno pravilo... kao ni gramaža bebe,makar u mom slučaju. Ja i kliker konačno rastemo na kilaži,i mene to baš veseli jer smo puna 2 mjeseca na dijeti,kojoj smo se totalno prilagodili... ostale hrane koju ne smijem se, više ni ne sjećam.
Frendice oko mene mi izgledaju kao top modeli,a ja se osjećam kao buhtlica,ali nema veze...tu smo da nahranimo naše bebice,i koga briga za kilažu. Ja sam sretna jer sam se jako borila da ta kilaza krene rasti na dijetnom režimu,i onda je mamina i svekrvina kuhinja u Slavoniji napravila veliki pomak od +2kg.😀
Sortiraj odgovore
Najstariji