Salatice, držim fige za sve dobre nalaze 🤞
Ptičice, raspekmezila me skroz sličica tvoje prekrasne Antonele ❤️ Vratilo me u prvu trudnoću jer sam isto prolazila... Sad uživaj punim plućima!!!
Vana 👏 za ulazak u 36 tt, nestvarno mi kad vidim kod drugih pa se onda stresem kad shvatim da sam za par dana i ja tu 😲 Još dva tjedna i u terminu...OMG!
Mene će dotući ovo treće tromjesečje i mirovanje!
Tek za 2 dana ulazim u 34.tt , gladna sam stalno( ali ne jedem stalno, nego po nekom planu), ne jedem preslano jer ne jedem, slatko skoro uopće ne već 2 mj.,
I ja sam od zadnjeg vaganja dobila 3 i pol kila ( prošlo je cca 4 i pol tjedna). Sad sam na plus 15, a to se na onu moju kilažu od prije preporučalo za cijelu trudnoću. Aaaaaaa!!!! Luda sam već. Katastrofa. 🤪🤪🤪 Pa da sam žderala slatkiše i sve što sam htjela, ajde, ali nisam.
🐖🐖🐖🐖 Pored svih problema koji muče vas cure ovo se čini minorno, ali, meni je ovo užas.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Tema: Dianatal gel
Odgovor:
Možemo Vam dati popust od30%na kupnju8 proizvodaod jednom(cijena jednog Dianatala s popustom iznosi540,40 HRK),a za uzvrat nam možete objaviti recenziju na Vašem portalu. S obzirom da se radi o kupnji više proizvoda kupnju možete izvršiti u našem maloprodajnom prostoruGIT-tlakomjeriuVlaškoj 81a, Zagreb.
Redovna cijena koju sam ja našla bila je oko 700 kn bez popusta.
Predbilježene:Maggie, Zvrkica ,BusyBee, Pticaselicastzg, Pepe, Barbie, MareiKate i ja.
Javim što će nam reći, možemo li na ime i prezime doći jedna po jedna kupiti, ili ću ja otići tamo za sve, pa ćete mi vi uplatiti novce. U svakom slučaju ovako je 30% povoljnije. Mislim jedino da su oni mene skontali da mi želimo 8 cijelih paketa, a ne da ćemo 8 podijeliti na 2 trudnice, tako da ima još mjesta ako se netko želi javiti.
Cure koje dolaze u utorak na kavu, mogu mi i tada donijeti novce, a možemo i prije kave do Vlaške. Eto!
Ej klikerice, i ja sam zainteresirana za taj gel. POpust je stvarno odličan, svaka čast
Noa 💙
:Maggie, Zvrkica ,BusyBee, Pticaselicastzg, Pepe, Barbie, MareiKate i ja.
+ Teatoni i SummerSawyer
Sada smo na 5 kutija prodanih.
Još 3 kom. ima, kad se cure jave idem po to. Pitati ću sada na mail mogu li prvo doći po ovih 5.
+ SarahSarah i Arcsancres
Još samo 2 kutije😉
Bok svima 😊 ja sam iz proljetno/zimskih i prijavila bi se za 3 ampulice Dianatal gela. Jel netko možda zna koliki mu je rok trajanja da mi ne bi istekao prije poroda? Termin mi je 27.3.
Klikerice, super vijesti!
Ja ću ti uplatiti novce, a lako se dogovorimo za preuzimanje paketa.
Ptičice, baš si me razveselila. Toliko je pozitive u tebi, baš te gušt čitat!
ps. ovaj moj komentar stoji ako ne možemo doći na ime i prezime, ofc :)
hvala ti na trudu.
Ana,
hahah jooj 😶 Muke treceg tromjesecja u punoj pari. Drzi se 😘 Da omirisimo deveti mjesec samo xD
Nali,
da, bolje da si kuci, ja stalno ponavljam da se ovdje zdrav razboli, jer cackaju stalno nesto, pa moraju naći nesto, iskopati. Samo miruj 😘😘
Bila vizita, opet ce mi mjeriti vodu dns. Uglavnom CTG, Endokrinolog, djeciji kardiolog i ultrazvuk cekam danas. Samo da krenu sa tim.
A danas dr u viziti, sta je ovo, dijabetes? Sta secer? I ja tako objasnjavam da imam Inzulinsku Rezistenciju dijagnozu staru 15 dana hahaha. Ono kontate, ne zanima ih nesto puno, prelete i zakljuce.
Znam da si pisala da imate ehokardiografiju, tj kardiologa, ali mozda mi je promaklo, zasto te salju na to? Jel Leni sve ok sa srcem, pa je to preventivno ili?
A oko tebe endokrinolozi, ginekolozi, kardiolozi jao,nije tebi dosadno.
Samo zbog ovog umjerenog manjka plodove vode da provjere srce. Nikada nista nije primjeceno na uzv, zato se trudim da se ne plasim, da ce sve biti oke. Ali trema puca, jos ono ne znam kad idem. Cekam..
Danas me bas pregledaju i plus cekam nalaze TORCH A, briseva, današnjeg secera.
Cestitam na ulasku u 36tj, moji decki rodeni u 38 khmmm khmm cisto da se zna😂😂😂 nije da nekog plasim al to je za 2 tj🎉🎉🎉 moguce nam prve zimske bebe vec za 2 tj ojme, ojmeeeee❤❤❤
url=https://lilypie.com]
Jutro svima
Jojjj tolko toga sam procitala od sinoc da stvarno nemoj te zamjerit sto cu izostavit imena mozak mi je malo baj baj 🙈🙈😂
Prije svega cestitke svima na pregledima, Du dobro nam dosla natrag s puta
Salatice ocekujemo i od tebe danas pozitivu i super vijesti
Nali drzi se i miruj bit ce sve kako treba na kraju
Iiiiii Pticice tvoje javljanje sam cekala cjeli dan znaci ujutro si mi odma izmamila suzu ali nema veze ionako je to suza radosnica Antonela je vec sad prava manekenka ❤️❤️❤️😍😍😍prekrasna je i bas se pjepo dala slikati svojoj mamici i pokazati u punom svijetlu
Jako mi je drago zbog tebe😘😍❤️🤗🤗🤗
Ma drago mi je zbog svih nas ovdje kad krenu ljepe vijesti i kad bezbrizno mozemo uzivati u daljnim danima trudnoce
Sretno danas svima koji idu na preglede neka nastave niz prekrasnih vijesti😁😁😁🤗🤗🤗🤗🤗
Ptičice predivne vijesti, Antonela je preslatka
Vana 36 tjedan čestitam
Salatice očekujemo vijesti s tvojih pregleda, samo se pokušaj smiriti i misliti pozitivno 🤗🤗😊
Rita
Sortiraj odgovore
Najstariji