Jutro 🤗
Ajme Pticice uljepsala si mi jutro sa ovakvim vijestima i slicicom. 😍 Antonela je zaista prekrasna a najbitnije od svega je da je zdrava i razvija se kako treba. Kad Mimica to kaze onda znas da je tako 😍
Bome nas ima za gel, nadam se da ce nam stvarno olaksat porod i da ce nam babice htjet mazat. 🙏hocete vi krenut sa masazom medjice 5 tjedana prije termina?
da da, tj.ne ja muz će..pa ne mogu ja do dolje 🤣
Dobro jutro!
Ptičice, tako sam sretna zbog tebe! 😘
Nali, sve će to biti dobro, izdrži i probaj samo pozitivno mislit! 😘
Salatice, vidim da si i ti pozitivnija i jako mi je drago zbog toga. Baš je lijepo da se oko tebe događaju takve pozitivne stvari, odmah je i tebi lakše ❤
Sretno svima na pregledima danas!
Mi smo danas ušli u 36.tt 😲😲😍❤
🙈🙈🙈🙈 ajmeee još maloooo 🤞🤞🤞🤞💪
Ana, ne živciramo se zbog kilica 🤫 Sve će to ekspresno otići kad bebači stignu. Moguće da je dobitak malo veći i zbog zadržavanja vode, tako da bez živciranja, nastaviti sa zdravom prehranom uz pokoji cheat i sve 5 😘
Ja sam odnijela guk na VV, na kraju su svi uzorci dobri, ako nalaz sutra bude uredan ne moram višeeeee 👌😜 Nešto su se olabavili s vremenom, u prvoj trudnoći sam s 39+5 nosila krv gore 😑
Pticice Antonela je premedena,drago mi je da je sve dobro😍
Salatice biti ce to sve dobro 🤞
Vana cestitam na ulasku u 36tj..najprije sam mislila da krivo citam pa da sam na jesenskim..znaci jos malooo i krecu prve bebice🤗😍
Nali miruj i bude to sve dobro😊
Luks,
cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊Luks,
cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊
Salatice vidis da se dobre stvari dogadaju, a te njihove procjene su uvjek manje od stvarnih,samo se ti nama probaj smirit i bit ce Lena divna mala curica i sefica kazem ti 😘😘😘
Nemoj govorit da su procjene manje od stvarnih jer cu onda imat problema na porodu 🤣🤣
vana, eto tebe pri kraju! 🎉🎉 duda, ja sam s kolica za sada oprala samo madrac iz kosare na rucnom pranju, istalo nisam ni imala u planu...ovih dana ce mi moji poslati gnijezdo i razmisljam kako njega tek ne mogu strpati u masinu, a ne moze se skinut navlaka-stavit cu tetru ili dekicu preko i to je to. Nek se celici od prvog dana 😂 #nemajka
a gdje nam je barbie? je li ozdravila? salatice, tebi tamo nije dosadno ni sekunde 😊
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Od petka sam u zaostatku po vise od 10 stranica i evo sad sam ih nadoknadila...
Drago mi je za sve dobre vijesti s pregleda, bebice se fino razvijaju a malena Antonela je preslatka!😍
Vana, wow koji visoki tjedni, predivnooooo! ❤️
Salatice, biti ce to sve dobro, samo pozitivno! Nek pregledaju sve sta trebaju a ti se nemoj uopce zivcirati oko toga jer nema smisla. Bolje da sve detaljno pregledaju nego da ne rade nista a drze te u bolnici. Sigurna sam da ce sve biti odlicno 😘
Netko je stavio sliku komode, prekrasna je! Moja je slicna aali u drugoj boji i jos ceka sastavljanje 🙄 mislim da cu ju sama poceti ssastavljati 😁
Ja sam MOZDA isto za dianatal gel ali ne znam da li ga u splitskom rodilistu koriste, cim saznam javim se.
Oporavila sam se od crijevne viroze, dva dana je bilo veselo ali evo vratila sam se u normalu. Ali, nikad nista ne moze ici kako treba pa je muz jucer jucer imao manju prometnu... Srecom njemu nije nista ali auto nam trenutno nije u voznom stanju pa smo neko vrijeme bez njega... Takav sok sam jucer dozivila kad mi je rekao sta se dogodilo jos pogotovo jer je on skrivio nesrecu... Na raskrizju je netko malo jace zakocio i on se skucao u njega... Kolko sam ljuta jer nije pazio tolko mi ga je bas bilo zao zao znam da je premoren od posla...
Malo sam se raspisala, nemojte zamjeriti... Pusa svima
Curke, stvarno jos malo pa krecemo s bebama, ne mogu vjerovat kak je proletilo! 😱
Ja obavila jutros pregled, uzeo briseve, nalazi za tjedan dana. Veli da je dole malo pocelo popustat obzirom na to kak je jos prije 2 tjedna bilo zabetonirano, al jos je sluzbeno sve zatvoreno. Radio i ultrazvuk, imamo oko 2650.
Dobila sam uputnicu za trudnicku ambulantu u Vinogradskoj, tako da od sad vise nejdem kod svog doktora nego u TA, sad cekam da vidim kad ce me narucit tamo!
Ugl, neke od nas se stvarno opasno priblizavaju terminima, ovaj vikend moram def sve dovrsit jer mi je sljedeci muz na poslovnom putu pa da ne bi bilo kad se on vrati vec nekih iznenadenja 🙈😂
Ja ne mogu vjerovati da bebe uskoro kreću 😁😁😍😍
Bruna bitno da je on OK i da ti nisi bila u autu, takve manje prometne se događaju, ali hvala Bogu nikom ništa.
Vezano za Dianatal, provjereno za OS, ako doneses stavljaju 😁😁😁😁 tako da ja uzimam definitivno
Jutro 🤗
Ajme Pticice uljepsala si mi jutro sa ovakvim vijestima i slicicom. 😍 Antonela je zaista prekrasna a najbitnije od svega je da je zdrava i razvija se kako treba. Kad Mimica to kaze onda znas da je tako 😍
Bome nas ima za gel, nadam se da ce nam stvarno olaksat porod i da ce nam babice htjet mazat. 🙏hocete vi krenut sa masazom medjice 5 tjedana prije termina?
da da, tj.ne ja muz će..pa ne mogu ja do dolje 🤣
Hahahaha, veseli naši muževi šta sve neće s nama doživjeti. Ja ću isto mazati se obavezno, čula sam od svih što su mazale da su nikako ili minimalno popucale, ne držim ništa 100 posto naravno, ali sigurno pomaže nešto. odmoći neće nikako. Ima u Dm-u weledino ulje za međicu i svi ga hvale, mislim da piše od 34. tjedna da se smije, tako nekako,provjerit ću još.
Ja sam si već isplanirala koju komodu za presvlačenje (ikea) i jučer mi frendica pokaže prekrasnu u lesnini. Ja pala na dupe kako mi je dobra! Problem je što nema u dućanu, nego se mora naručiti i čeka se 6, 7 tjedana. Ako dođe u to vrijeme, super taman, imam vremena, nego me brine što ako ne dođe, u problemu sam .
Evo link da vidite:
https://www.xxxlesnina.hr/p/landscape-komoda-za-previjanje-001787027603
Cure, danas svima sretno na svim kontrolama, pregledima, neka svi nalazi budu dobri, ja svoj čekam sutra i već sam jako nestrpljiva, a i zanima me OGTT nalaz.
Sortiraj odgovore
Najstariji