Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    16. Listopad 2018. 23:14

Allie komoda je odlicna 🔝 jedva cekam vidjet kad slozite sve i ukrasite, bit ce prekrasno 😍
    Klikerice super je cijena 💪 hvala ti 🤗 ali bojim se da se odnosi na 8 gelova a ne 4. Probaj jos vidit sta mozes napravit, sto se novaca tice ti reci kako zelis pa cu ti ja uplatit novce ili unaprijed ili nakon sto narucis. Kako god nije frka 😊

Ana89
    16. Listopad 2018. 23:16

Vidim da ste o svačemu pisale 😀. 
    Ja sam išla sa dragim u dućan, zadihala sam se kao da sam milju pretrčala - najprije je to zahtijevalo da se spustim niz stepenice u kući, vratim po tenisice koje su ostale gore, zakašljala sam se jer mi je nešto kratak dah i suhi kašalj općenito. Došli smo do dućana.  Vratili se kući. 
    Sad ležim na kauču u muževu uredu i borim se sa žgaravicom.
    Idem junački na stepenice za kojih 10 min opet. 
    Haha. Ova zadnja dva mjeseca teku kao 7 prvih skupa 😅😅. Baš se uspori vrijeme. Višestruko. I taman kad misliš da imaš opet nekakvu formu skužiš da je opala. 😙😙😙

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Sunflower! 🌻
    16. Listopad 2018. 23:21

Samo cu vas kratko pozdraviti prije nego odem pod tus... sutra mi je pregled u 8 ujutro, jedva cekam! Mada mislim da cemo samo vaginalno i briseve, javim kak je proslo!
    Negoo, jel nam nije Pticica bila na pregledu danas il sam ja nesto pobrkala? Nis se ne javlja, a njene izvjestaje bas vjerno pratim obzirom da sam i sama imala stres s nuhalnim na pocetku trudnoce 😏 
    Nadam se da cemo dobit izvjestaj sto prije ☺️

• Teatoni
    16. Listopad 2018. 23:22

Klikerice i ja sam za gel!! 😊😊

Mia1707
    16. Listopad 2018. 23:33

zadranka86

Mia…ja san jucer posla na pregleda radi toga…jer beba pd pocetka jakooo zivahna ono ne staje stvarnoo konstantno lupanje udaranje bass san se pitala jel ta beba ikad spava…i unazad tjedan dana umirila se beba on se javi svakodnevno ali nema vise onako jakih udaraca vec migoljenje ibvidim da vise spava..obavila ctg uzv i pregled sve super i odlicno hvala dragom Bogu…ginic mi je reka da je to normalno kao sad se mozak razvijonu tu dr fazu i udarci nisu ko prije refleksni nego su ono vise svesniji svojih pokreta zato postaju i blazi…i da je to normalno tako tako ide ubiti…vise je rastezanja migoljenja..bitno kaze da osjetis to…a jakih udaraca ce bit sve manje….evo on je menibto otp.ovako objasnio…i hvala mu sto je tako divan i sto me uvik ovako smiri…..tako da evo moj savjet..a ti da umiris sebe uvik mozes poc na kontrolu..sretnoo

Hvala ti.. Malo si me utješila ❤️❤️❤️
    Pregled nam je za 2 tjedna... 
    Javim sta kaze gospoda ginicka 😂

Klikerica
    16. Listopad 2018. 23:33

Klikerica

:Maggie, Zvrkica ,BusyBee, Pticaselicastzg, Pepe, Barbie, MareiKate i ja.

+ Teatoni i SummerSawyer

Sada smo na 5 kutija prodanih. 
    Još 3 kom. ima, kad se cure jave idem po to. Pitati ću sada na mail mogu li prvo doći po ovih 5.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

16. Listopad 2018. 23:34

Smijem se i ja pribilježiti za gel?

Arsancres
    16. Listopad 2018. 23:39

I ja bih uzela gel 😇

Mia1707
    16. Listopad 2018. 23:39

Maggie85

Mia1707, hvala što si se javila, unijet ću tvoje podatke. Ovaj forum ne funkcionira kao Facebook (nema obavijesti) tako da ti, kao i svima nama, preostaje jedino marljivo svakodnevno čitanje da ti nešto ne promakne 😁 Ovo kad te ja označim je samo boldanje slova, ništa drugo.
    Za pomake bebe ne brini, kao što ti je zadranka napisala, normalno je da su pokreti nekad izraženiji, a nekad slabiji.
    Klikerice, to je stvarno dobar popust, ali provjeri ti s njima hoće li isti popust zadržati i za duplo manje kutija. Pitaj i u jesenskim bebama, baš sam danas čitala pa mi se čini da i tamo ima netko zainteresiran, a možda bi i netko iz zimsko/proljetnih - ima ih tamo kojima je termin u veljači.

Aaa ja cekam cekam odgovor nekakvu obavijest . Al ono nista.. Hahaha hvala vam da znam za inace... 
    Ko zna koliko puta tako nisan odgovorila curama Al ne namjerno... 😐
    Aa bitno da se javi tu i tamo... I kad tata prica s bebom onda podivlja 😂❤️

• Malaaiva
    16. Listopad 2018. 23:44

Zadranka sad si baš i mene umirila svojim objašnjenje, i ja sve nekako mislim da je sad mirnije beba, ono osjećam je al više nisu neki udarci, nego konstantno neko pomjeranje, migoljenje, baš kako si ti opisala. I cijeli dan se mislim jel to uredu, dok sad nisam pročitala tvoj odgovor 😊

Rita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.