Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    17. Listopad 2018. 00:25

ptičice, Antonela je predivna! 😍😍❤️
    klikerice, sletila! evo vozimo se kuci s aerodroma i citam zaostatke! zavidim na kavici! nali, izdrzi jos malo, bit ce to sve ok! netko je pitao za paket iz dm-a, ja sam ga davno dobila! A ne znam kakva je fora s mijenjanjem pelena? Netko mi je govorio da znaju imati reakciju na promjenu kozmetike ili pelene...iskusne mame nek potvrde ili demantiraju...iako sigurno ovisi od djeteta do djeteta. ne znam jesam li nekog zaboravila...ne zamjerite!

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    17. Listopad 2018. 04:50

Pticice, 
    😍😍😍😍😍 Znaci predivna jeee 🤗🤗🤗🤗 Vidi joj lica malog, jooojjj ❤️ Uzivajte sada vas dvije 😘
    Ovdje ode sinoc ona sa blizancima. 33 nedelje. Prirodni porod. Cekam sestre u pola 6 da mi vadi secer, pa da pitam. Nadam se da su dobro bebe ❤️

luks
    17. Listopad 2018. 05:36

Jutro, muž se spremao za put i naravno da sam budna i ja od 4.30 😤 jer taj ne može tiho!! I sad mi prijateljica javlja da je sinoć oko 1 rodila, dječak 51 cm i 3100g.😊😊 Uf, blago joj se, ona se rješila 🤣

Lovre

Salatica9192
    17. Listopad 2018. 06:01

Luks, 
    cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
    A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
    Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊

Ana89
    17. Listopad 2018. 06:38

Salatica9192

Luks,
    cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
    A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
    Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊

Jutro ljudi! Ja mogu napisati knjigu u tri dijela: trudnica i borba sa komarcima, trudnica i borba sa nepostojanjem sna, trudnica i borba sa žgaravicom i mjehurom 😂😂😂
    Odlična vijest za bebe blizanke Salatice!!! Nadam se da si i ti psihički bolje 😀😀 Navijam za tebe i Lenu!!
    Ptičice, predivna  velika cura!!!!😍😍😍😍 Koji nosić slatki 😍

url=https://daisypath.com]

• nali
    17. Listopad 2018. 07:44

Hvala vam na rijecima utjehe 💜 Curke koje ste pitale za cerviks, neznam sad tocno,moram vidjeti na nalaz ili je 1,67 ili 1,76, u svakom slucaju, jako kratko. 
    Salatice- to ti sve ovisi od bolnice do bolnice da li ce te zadrzati. Moja frendica je zavrsila s cerviksom od 1,8 u bolnici na par dana, isto na injekcijama i neznam cemu ne, a nije ni tlak imala ni nista, bila 2 tjedna vise trudna od mene. Bolje da sam doma u svakom slucaju!! Za puls nije nesto bilo panike, dok se ok osjecam je valjda ok. 

Pticaselicazgst
    17. Listopad 2018. 07:46

Jutro 🤗
    Ajme Pticice uljepsala si mi jutro sa ovakvim vijestima i slicicom. 😍 Antonela je zaista prekrasna a najbitnije od svega je da je zdrava i razvija se kako treba. Kad Mimica to kaze onda znas da je tako 😍 
    Bome nas ima za gel, nadam se da ce nam stvarno olaksat porod i da ce nam babice htjet mazat. 🙏hocete vi krenut sa masazom medjice 5 tjedana prije termina? 

• zvrkica
    17. Listopad 2018. 07:46

Jutro cure 😀

Sretno na pregledima danas i neka vijesti budu kao od Ptičice 😍

Salatice ti si im izgleda donijela sreću jer su sve rođene bebice dobro 😀

Mina93
    17. Listopad 2018. 07:48

Ajme pticice koja slikica divna 😍😍😍

Vana11
    17. Listopad 2018. 07:53

Dobro jutro!
    Ptičice, tako sam sretna zbog tebe! 😘 
    Nali, sve će to biti dobro, izdrži i probaj samo pozitivno mislit! 😘
    Salatice, vidim da si i ti pozitivnija i jako mi je drago zbog toga. Baš je lijepo da se oko tebe događaju takve pozitivne stvari, odmah je i tebi lakše ❤
    Sretno svima na pregledima danas!
    Mi smo danas ušli u 36.tt 😲😲😍❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.