Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    16. Listopad 2018. 20:53

Allie meni je ta tvoja komoda najljepša 😍😍😍😍

Moja će valjda za vikend biti sastavljena 😂😂

Salatice ti si zmaj 😘

Ne znam.kome sam ostala dužna INFO za i ovlaživač zraka Gorenje.
    Odličan je, tih, ne čuje se i osim.što ovlaži zrak i osvježi također je i ionizator. 

luks
    16. Listopad 2018. 20:58

AllieH

Salatice, zao mi je sto te dodatno stresiraju, ali kao sto si i sama rekla, sigurno su dodatno oprezni radi tvoje povijesti, a uvijek kazem, bolje da su preoprezni nego traljavi. Sad je nabitnije da sebe umiris i sacuvas zdrav razum. Nadam se da si prestala guglati. 😘
    Nali, cuvaj se i miruj, bit ce to sve ok. ❤
    Ne znam jesam jos neciji pregled propustila, cijelo poslijepodne neka strka.
    Muz je napokon sklopio komodu, evo je:
    Steta sto kava nije organizirana za vikend, mi taman dolazimo od petka do nedjelje.
    Danas sam cula jedno odlicno iskustvo s poroda od cure koja je bila s nama na tecaju, sad si mantram da ce tako i meni biti 🤗 Inace, nisu htjeli znati spol, na kraju je rodila decka i zove se Luka. A da stvar bude zanimljivija, i muzevi su nam imenjaci. 😊

Di ste kupili i koliko platili ovu komodu? Ma baš mi predivna.... 

Lovre

• Strudlica
    16. Listopad 2018. 21:02

zvrkica

Allie meni je ta tvoja komoda najljepša 😍😍😍😍

Moja će valjda za vikend biti sastavljena 😂😂

Salatice ti si zmaj 😘

Ne znam.kome sam ostala dužna INFO za i ovlaživač zraka Gorenje.
    Odličan je, tih, ne čuje se i osim.što ovlaži zrak i osvježi također je i ionizator.

Hehe meni, onda odlično i ja ću ga onda kupiti, hvala ti :)

AllieH
    16. Listopad 2018. 21:22

Hvala cure! Narucili smo je online u Baby Centru sad nedavno kad je bila akcija na namjestaj, izasla nas je nesto manje od 1.000kn. Nisam je vidjela uzivo pa sam bila malo skepticna, ali na kraju sam bas zadovoljna. 👌🏼
    Za vikend u Zagrebu jos odradimo Ikeu i narucimo kolica, jer njih ne drze na lageru i onda smo gotovi s tim krupnijim stvarima. 👏🏼

Luka ❤

luks
    16. Listopad 2018. 21:35

Ma baš ću pogledat još malo, ja odlučila za malm i prematat na onoj koja se zakači za krevetić. Ali ova mi je sad baš zapela za oko... 🙄🙄 I mislim da će mi bit praktičnija. 

Lovre

Maggie85
    16. Listopad 2018. 21:37

Klikerica

Ja ću zapisivati rođene bebe i datume,ako Maggie bude zauzeta🤗

Draga Klikerica, hvala ti od srca na ponudi! Znaš da je i meni palo na pamet da možda neću imati vremena za sve... nije da treba svaki dan ažurirati tablicu, ali sve objave treba pročitati i zapisati novosti, a vidjet ćemo koliko će to meni beba dopuštati. Računam onda na tebe da si mi zamjena/kontrola. 😍😘

Duda
    16. Listopad 2018. 21:39

Cure koje ste naručivale od Ići Mići ili bilo što što dostavlja gls, zar ne trebaju oni meni to donijeti na vrata i da potpišem? Znači cijeli dan sam u stanu i čekala ih jutros jer su poslali poruku da dolaze i sad muž došao s posla i donio mi kuvertu sa slovima skroz zgužvanu jer je dostavljač odlučio to ugurati kroz malu rupu na sandučiću.. 😢😢

Klikerica
    16. Listopad 2018. 21:45

Allie,
    Komoda je divna...sjećam se vremena kad si govorila za sve ima vremena polako cemo mi sve to... i sa kontam da cete skoro sve velike stvari riješiti... ja sam kupila namjestaj ,ali jos nisam krenula u sastavljanje. Nekako sad mislim mozda je rano za sastavljanje sobice...zapisat cu si to za sljedeci tjedan

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    16. Listopad 2018. 21:48

Meni gls dostavi paket tocno na vrime svaki put..npr posalje da ce sutra bit dostava..onda mi taj dan posalku da ce dostava biti izmedu tog i tog sata i br mob.na kojem je kurir dostupan..on prije dostave nazove donese ja mu platim jednom nisam bila kuci i dosao je dr.dan po dogovoru kako san rekla...stvarnoo si mi super..doduss ja san narucivala gnjezdo i ogradice deki e ta cuda to su velike stvari nema di ni zgurat a prije svega narudba je na nacin palcanja pouzecem..taki da bass nezz sto bi ti rekla..meni su ok....

url=https://lilypie.com]

Jagodica86
    16. Listopad 2018. 21:55

Duda

Cure koje ste naručivale od Ići Mići ili bilo što što dostavlja gls, zar ne trebaju oni meni to donijeti na vrata i da potpišem? Znači cijeli dan sam u stanu i čekala ih jutros jer su poslali poruku da dolaze i sad muž došao s posla i donio mi kuvertu sa slovima skroz zgužvanu jer je dostavljač odlučio to ugurati kroz malu rupu na sandučiću.. 😢😢

Ovo prvi put čujem, meni gls top, uvijek zovu unaprijed, najave se, ma bez prigovora... Moguće da je neki novi dostavljač, zovi sutra i reci šta je bilo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.