Pa da, tako su i meni do sad..i onda danas ova situacija. A plaćanje je bilo po računu pa me očito nije trebao. Mislim da mi sutra donose isto oni paket od minigreeny (plaćam pouzećem) pa ću baš pitati jel isti dostavljač bio i danas. Jedno slovo mi je zgužvano, nadam se da ću ga moći malo peglom ispraviti
Duda bass nezz eto...nije im u redu tako ostavit i zguzveljat..odakle zna sto je unutra i oce se iskrivit il nesto slicno....hmmm🤔🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Allieh jakoo lips komodica....bass je fensi..moja je bila sa sivim iz adaxa ali onaj dir s kadicom i gore prematalica...ali tvoje bass onako neobicno lipa..
Ažuriram tablicu s terminima i spolovima pa molimMalenu1983, Miu1707 i Tratinčicu25, ako nas čitaju i naravno, žele objaviti, da mi jave podatke.
Stavljam uskoro tablicu, a vaše ću podatke onda unijeti naknadno.
Pozdrav.. Citam pratim svakodnevno... Ali cure. . Mene kad neko oznaci ne dode mi nikakva obavijest... Nego slucajno naletim ovako na oznaku...
Pa kad me nama par sati ili par dana... Pa vrtim 100 strana unazad i pogubim se.. Cure ako moze pomoc ili savjet kako se snac...
Mi cekamo curicu... 💕💕💕 Termin je 6.2
Beba je bila pre zivahna do 22og tjedna... Sada smo 24..javlja se ali zadnja dva tjedna slabije tj ne istom jacinom ko prije.. Nadam se da nije nesto za uzbunu ...
Na 4d ultrazvuk prije 2tj nam je receno da je bebica skroz ziva i divlja a ja to sad ne osjecam toliko .. Jaca sam mozda zbog stomaka hahah...
Sretno svima 💓💓💓
Klikerice, i na kraju stvarno jesmo sve stigli, a krenuli smo lagano prije par tjedana. Kinderbet ce doci kroz 2-3 tjedna, Malmicu cemo sad uzeti, kolica isto 3 tjedna dok se isporuce i bit ce to sve taman. Ostatak cu gustati u sitnicama, robici i dekoracijama. Materijal za zavjesu sam isto uzela, moramo je samo dati sivati. I tako, polako, ali sigurno 😊🤗
Mina, kakvo oko 🙌🏼 Parket (tj. seljacki pod) nam i uzivo svi hvale, a i mi smo prezadovoljni 😉
S GLS-om nemam problema da mi ostavljaju nesto ako me nisu pronasli, obicno nazovu prije nego ce doci, ali nisu toliko fleksibilni kao DPD, oni su voljni dovesti i na drugu adresu ili sacekati koji minut ako nisam kuci dok je GLS tu malo tezi. Ali sa svima sam si super i sve se fino dogovorimo.
Luka ❤
Mia...ja san jucer posla na pregleda radi toga...jer beba pd pocetka jakooo zivahna ono ne staje stvarnoo konstantno lupanje udaranje bass san se pitala jel ta beba ikad spava...i unazad tjedan dana umirila se beba on se javi svakodnevno ali nema vise onako jakih udaraca vec migoljenje ibvidim da vise spava..obavila ctg uzv i pregled sve super i odlicno hvala dragom Bogu...ginic mi je reka da je to normalno kao sad se mozak razvijonu tu dr fazu i udarci nisu ko prije refleksni nego su ono vise svesniji svojih pokreta zato postaju i blazi...i da je to normalno tako tako ide ubiti...vise je rastezanja migoljenja..bitno kaze da osjetis to...a jakih udaraca ce bit sve manje....evo on je menibto otp.ovako objasnio...i hvala mu sto je tako divan i sto me uvik ovako smiri.....tako da evo moj savjet..a ti da umiris sebe uvik mozes poc na kontrolu..sretnoo
Cure koje ste naručivale od Ići Mići ili bilo što što dostavlja gls, zar ne trebaju oni meni to donijeti na vrata i da potpišem? Znači cijeli dan sam u stanu i čekala ih jutros jer su poslali poruku da dolaze i sad muž došao s posla i donio mi kuvertu sa slovima skroz zgužvanu jer je dostavljač odlučio to ugurati kroz malu rupu na sandučiću.. 😢😢
meni dostavljali kad sam narucila od mali andjeo, kao 2 puta bili i nisu uspjeli dostavit,prvi put kao nikog nije bilo doma...a bili smo oboje, 2.put je zvonio da mu otvorim vrata i kaze ima dostavu za susjedu i taj dam ostavio papiric ...debili!
Tema: Dianatal gel
Odgovor:
Možemo Vam dati popust od 30% na kupnju 8 proizvoda od jednom (cijena jednog Dianatala s popustom iznosi 540,40 HRK), a za uzvrat nam možete objaviti recenziju na Vašem portalu. S obzirom da se radi o kupnji više proizvoda kupnju možete izvršiti u našem maloprodajnom prostoru GIT-tlakomjeri u Vlaškoj 81a, Zagreb.
Redovna cijena koju sam ja našla bila je oko 700 kn bez popusta.
Predbilježene:
Maggie, Zvrkica ,BusyBee, Pticaselicastzg, Pepe, Barbie, MareiKate i ja.
Javim što će nam reći, možemo li na ime i prezime doći jedna po jedna kupiti, ili ću ja otići tamo za sve, pa ćete mi vi uplatiti novce. U svakom slučaju ovako je 30% povoljnije. Mislim jedino da su oni mene skontali da mi želimo 8 cijelih paketa, a ne da ćemo 8 podijeliti na 2 trudnice, tako da ima još mjesta ako se netko želi javiti.
Cure koje dolaze u utorak na kavu, mogu mi i tada donijeti novce, a možemo i prije kave do Vlaške. Eto!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mia1707, hvala što si se javila, unijet ću tvoje podatke. Ovaj forum ne funkcionira kao Facebook (nema obavijesti) tako da ti, kao i svima nama, preostaje jedino marljivo svakodnevno čitanje da ti nešto ne promakne 😁 Ovo kad te ja označim je samo boldanje slova, ništa drugo.
Za pomake bebe ne brini, kao što ti je zadranka napisala, normalno je da su pokreti nekad izraženiji, a nekad slabiji.
Klikerice, to je stvarno dobar popust, ali provjeri ti s njima hoće li isti popust zadržati i za duplo manje kutija. Pitaj i u jesenskim bebama, baš sam danas čitala pa mi se čini da i tamo ima netko zainteresiran, a možda bi i netko iz zimsko/proljetnih - ima ih tamo kojima je termin u veljači.
Sortiraj odgovore
Najstariji