Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    16. Listopad 2018. 20:16

Klikerica

Maggie85

CURE 39: DEČKI 41

Inventura prije odlaska u rodilište?

Nemoj se ni šaliti s tim 😂
    Stan je napokon čist pa sam cijeli dan provela na laptopu i rješavala zaostatke. 

• Malaaiva
    16. Listopad 2018. 20:16

Meni je isto žao što ne mogu na kavu zbog mirovanja  al mogu mislit kako će vas biti lijepo vidjeti sve trudnice na okupu 🤗🤗😍

Rita

m.girl6
    16. Listopad 2018. 20:23

Curke bas vsn zavidim ksj idete na kavicu. Obavezno se slikajte sve 😍

Noa 💙

Salatica9192
    16. Listopad 2018. 20:24

Nali, 
    drzite se. Koliki ti je cerviks? Jos je to sve oke, cim te kuci šalju. Evo zene kod mene sad, malo vise od mene, blizanci, 4,5cm otvorena. Daju joj injekcije te i tokolizu. Ali Boze oprosti, nesto ona ne konta sta se desava.
    I meni su dali te injekcije inace, zasticenije smo sada. I meni je bilo propisano mirovanje i onda mi otpisao. A da, sta kaze za puls? Saljem vam puno pozdrava 😍😘

AllieH
    16. Listopad 2018. 20:33

Salatice, zao mi je sto te dodatno stresiraju, ali kao sto si i sama rekla, sigurno su dodatno oprezni radi tvoje povijesti, a uvijek kazem, bolje da su preoprezni nego traljavi. Sad je nabitnije da sebe umiris i sacuvas zdrav razum. Nadam se da si prestala guglati. 😘
    Nali, cuvaj se i miruj, bit ce to sve ok. ❤
    Ne znam jesam jos neciji pregled propustila, cijelo poslijepodne neka strka. 
    Muz je napokon sklopio komodu, evo je:

Luka ❤

pepe1907
    16. Listopad 2018. 20:34

du1988

evo u plodinama od cetvrtka. Koje cete vi pelene uzimati? Ja se dvoumim izmedju violete i onih iz lidla

ja cu pocet s onima iz lidla 2-5 kg 25kn su taj jedan paket pa cemo vidjet dalje

pepe1907
    16. Listopad 2018. 20:38

Maggie85

ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan...dok mi krenemo...ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁

luks
    16. Listopad 2018. 20:40

AllieH

Salatice, zao mi je sto te dodatno stresiraju, ali kao sto si i sama rekla, sigurno su dodatno oprezni radi tvoje povijesti, a uvijek kazem, bolje da su preoprezni nego traljavi. Sad je nabitnije da sebe umiris i sacuvas zdrav razum. Nadam se da si prestala guglati. 😘
    Nali, cuvaj se i miruj, bit ce to sve ok. ❤
    Ne znam jesam jos neciji pregled propustila, cijelo poslijepodne neka strka.
    Muz je napokon sklopio komodu, evo je:
    Steta sto kava nije organizirana za vikend, mi taman dolazimo od petka do nedjelje.
    Danas sam cula jedno odlicno iskustvo s poroda od cure koja je bila s nama na tecaju, sad si mantram da ce tako i meni biti 🤗 Inace, nisu htjeli znati spol, na kraju je rodila decka i zove se Luka. A da stvar bude zanimljivija, i muzevi su nam imenjaci. 😊

Ajme prepre predivno 🤗🤗 mi drugi vikend idemo u ikeu, po komodu i ostale sitnice i onda se nadam da i nasa bude sklopljena i da polako dovodim u red, ovako mi je sve zbrčkano!
    Kolačići nek si ti doma, i uživaj
    Salatice drži se uputa doktora i smiri se, neka te ipak tu

Lovre

luks
    16. Listopad 2018. 20:42

pepe1907

Maggie85

ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan…dok mi krenemo…ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁

Hahha to sam isto ja promislila, od 10. do 20.12. klokanica će eksplodirat, dok se vi sve javite, a mi dok iščekujemo - mogu mislit😌😌

Lovre

Klikerica
    16. Listopad 2018. 20:48

luks

pepe1907

Maggie85

ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan…dok mi krenemo…ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁

Hahha to sam isto ja promislila, od 10. do 20.12. klokanica će eksplodirat, dok se vi sve javite, a mi dok iščekujemo - mogu mislit😌😌

Ja ću zapisivati rođene bebe i datume,ako Maggie bude zauzeta🤗

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.