CURE 39: DEČKI 41
Inventura prije odlaska u rodilište?
Nemoj se ni šaliti s tim 😂
Stan je napokon čist pa sam cijeli dan provela na laptopu i rješavala zaostatke.
Meni je isto žao što ne mogu na kavu zbog mirovanja al mogu mislit kako će vas biti lijepo vidjeti sve trudnice na okupu 🤗🤗😍
Rita
Curke bas vsn zavidim ksj idete na kavicu. Obavezno se slikajte sve 😍
Noa 💙
Nali,
drzite se. Koliki ti je cerviks? Jos je to sve oke, cim te kuci šalju. Evo zene kod mene sad, malo vise od mene, blizanci, 4,5cm otvorena. Daju joj injekcije te i tokolizu. Ali Boze oprosti, nesto ona ne konta sta se desava.
I meni su dali te injekcije inace, zasticenije smo sada. I meni je bilo propisano mirovanje i onda mi otpisao. A da, sta kaze za puls? Saljem vam puno pozdrava 😍😘
Salatice, zao mi je sto te dodatno stresiraju, ali kao sto si i sama rekla, sigurno su dodatno oprezni radi tvoje povijesti, a uvijek kazem, bolje da su preoprezni nego traljavi. Sad je nabitnije da sebe umiris i sacuvas zdrav razum. Nadam se da si prestala guglati. 😘
Nali, cuvaj se i miruj, bit ce to sve ok. ❤
Ne znam jesam jos neciji pregled propustila, cijelo poslijepodne neka strka.
Muz je napokon sklopio komodu, evo je:
Luka ❤
evo u plodinama od cetvrtka. Koje cete vi pelene uzimati? Ja se dvoumim izmedju violete i onih iz lidla
ja cu pocet s onima iz lidla 2-5 kg 25kn su taj jedan paket pa cemo vidjet dalje
ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan...dok mi krenemo...ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁
Salatice, zao mi je sto te dodatno stresiraju, ali kao sto si i sama rekla, sigurno su dodatno oprezni radi tvoje povijesti, a uvijek kazem, bolje da su preoprezni nego traljavi. Sad je nabitnije da sebe umiris i sacuvas zdrav razum. Nadam se da si prestala guglati. 😘
Nali, cuvaj se i miruj, bit ce to sve ok. ❤
Ne znam jesam jos neciji pregled propustila, cijelo poslijepodne neka strka.
Muz je napokon sklopio komodu, evo je:
Steta sto kava nije organizirana za vikend, mi taman dolazimo od petka do nedjelje.
Danas sam cula jedno odlicno iskustvo s poroda od cure koja je bila s nama na tecaju, sad si mantram da ce tako i meni biti 🤗 Inace, nisu htjeli znati spol, na kraju je rodila decka i zove se Luka. A da stvar bude zanimljivija, i muzevi su nam imenjaci. 😊
Ajme prepre predivno 🤗🤗 mi drugi vikend idemo u ikeu, po komodu i ostale sitnice i onda se nadam da i nasa bude sklopljena i da polako dovodim u red, ovako mi je sve zbrčkano!
Kolačići nek si ti doma, i uživaj
Salatice drži se uputa doktora i smiri se, neka te ipak tu
Lovre
ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan…dok mi krenemo…ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁
Hahha to sam isto ja promislila, od 10. do 20.12. klokanica će eksplodirat, dok se vi sve javite, a mi dok iščekujemo - mogu mislit😌😌
Lovre
ajme..ali ovi datumi u 12.mj po 2,3 termina na isti dan…dok mi krenemo…ajmeee pa rodilišta će biti krcata 😍😁
Hahha to sam isto ja promislila, od 10. do 20.12. klokanica će eksplodirat, dok se vi sve javite, a mi dok iščekujemo - mogu mislit😌😌
Ja ću zapisivati rođene bebe i datume,ako Maggie bude zauzeta🤗
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji